Mám čakať pokým ma zase udrie?
Dnes som podala žiadosť o rozvod dala som právničke 500€aby ma zastupovala a všetko vybavila, chcela som sa odsťahovať s dcérou na východ k mojím rodičom to je 300km od Levic a nemôžem, vravela mi,že môže mi podať žiadosť o predbežne pridelenie dieťa do mojej starostlivosti ale,že mi to neprejde má stým skúsenosti.
Do novej školy ju riaditeľ neprijme bez súhlasu otca.
Manžel je agresívny alkoholik, gembler, tyran a psychické poruchy má, veľa krát ma zbil, veľmi sa bojím o dcéru aj o seba.Poradila mi,že mám čakať kým ma zase udrie a potom mám ísť na políciu a podať naňho trestné oznámenie až potom mi odklepnu tú predčastnú starostlivosť o dieťa, brutálne sa bojím a nemôžem ochrániť dieťa ani seba 😪
@bloomberg co sa tyka tej skoly, bola zmena zakona, mohla by si dat cestne prehlasenie, ze zadovazenie suhlasu druheho rodica je spojene s tazko prekonatelnou prekazkou a podpisanie pisomnosti tebou ako jednym zakonnym zastupcom je v najlepsom zaujme dietata. Takze ja by som necakala.
@bloomberg Čítala som IP, aj som odpovedala, len teda ešte takto verejne aj pre iné ženy, ktoré riešia niečo podobné alebo ktoré majú rovnako nešťastnú skúsenosť s advokátom: Zbalte sa aj s deťmi a choďte kam môžete (rodičia, starí rodičia, priatelia, krízové centrá, samostatné bývanie, čokoľvek … ), len preboha choďte a nečakajte, kým vás psychopatický a alkoholom prežratý jedinec v lepšom prípade “len” udrie, v tom horšom z vašej tváre spraví kašu a v tom najhoršom vás pripraví o život, pretože aj toto sa deje a áno, aj na Slovensku. Choďte, zmiznite odtiaľ. Všetko ďalšie sa dá ľahšie riešiť, keď budete preč. Ak má niekto podobný problém a nemá financie na právnika alebo má strach ohľadne ďalšieho postupu, napíšte mi. Ja si tu klientov nehľadám, peniaze od vás nechcem a nepotrebujem. Viem vám však pomôcť, takže hanba bokom, ide o život (a šťastie či zdravie) a nič na svete nemá väčšiu hodnotu. 🍀
@bloomberg právnička nech vráti peniaze a nech čaká na bitku ona ...👎👎👎
Úprimne? Verím, že doma si uz nespala...držím palce!
@bloomberg no aby ti nabudúce nedal jednu takú, že bude rovno koniec ....to je fakt rada nad zlato, že čakať.
@viera
@xckaret
@palicka ,dobrý večer prajem, len som sa teraz sem dostala po tom strese a úteku z domu,vsetko som musela potajomky naplánovať, včera sme sa odsahovali s dcérou, samozrejme do novej školy ju nepriali, čakáme na vyjadrenie súdu, ktoré neviem koľko bude trvať,neodkladné opatrenie a nahradenie súhlasu so zmenou školy.
@huxy bohužiaľ iba jedná škola z okolitých dedín tiež dochádzajú deti sem do školy, áno vysvetlila som riaditeľovi mojú situáciu, v minulosti školu udal na súd jeden otec,že jeho syna prijali na školu bez jeho súhlasu tiež boli v rozvodovom konaní, ja si neviem predstaviť, že čo spravím ak mi žiadosť súd zamietne.
@bloomberg poziadaj o individualne vzdelavanie svojho dietata v sucasnej skole. Riaditelovi vysvetli dôvod, domace vzdelavanie sa dava aj na somariny.. nebude malej vznikat absencia v skole.
Prajem, nech si v klude dokazete zariadit novy zivot. Ak by sne vedeli pomoct, ozvi sa. My baby sa iste dame dokopy a rady pomozeme!
@palicka
@huxy
@loliki ďakujem Vám krásne za všetky rady,uvidíme, že aká odpoveď príde zo súdu a kedy. Narýchlo som našla advokáta na spísanie žiadosti na neodkladné opatrenie a nahradenie súhlas zo zmenou školy. V pondelok idem riešiť pre dcéru lekárku hádam ta nebude robiť problémy, že tu nemáme trvalý pobyt
@xckaret ešte sa mi neozval, odišiel štvrtok piť a predpokladám ako vždy sa vráti domov v nedeľu, nechala som mu odkaz na stole a napísala email, takže asi zajtra sa mi začne peklo už sa bojím dopredu, príde sem a bude chcieť zobrať malú nasilu,toto bude veľmi ťažké obdobie pre mňa...ja už teraz nevládzem, grciam od nervov...

@bloomberg renatik.. 6ty komentár na tejto stránke.