Mám čakať pokým ma zase udrie?
Dnes som podala žiadosť o rozvod dala som právničke 500€aby ma zastupovala a všetko vybavila, chcela som sa odsťahovať s dcérou na východ k mojím rodičom to je 300km od Levic a nemôžem, vravela mi,že môže mi podať žiadosť o predbežne pridelenie dieťa do mojej starostlivosti ale,že mi to neprejde má stým skúsenosti.
Do novej školy ju riaditeľ neprijme bez súhlasu otca.
Manžel je agresívny alkoholik, gembler, tyran a psychické poruchy má, veľa krát ma zbil, veľmi sa bojím o dcéru aj o seba.Poradila mi,že mám čakať kým ma zase udrie a potom mám ísť na políciu a podať naňho trestné oznámenie až potom mi odklepnu tú predčastnú starostlivosť o dieťa, brutálne sa bojím a nemôžem ochrániť dieťa ani seba 😪
@bloomberg želám veľa veľa síl !!!!
@xckaret
@michaelas19 ďakujem pekne za opýtanie, rozhodnutie ešte nedošlo, chudá moja už bude 3 týždeň bez školy, ja už som na prášky....
Manželová reakcia bola divná ani som veľmi nechápala lebo som mu jasne napísala, že sme sa odsťahovali k mojím rodičom a som podala žiadosť o rozvod a on ako vymlety sa iba pýtal, že sa kedy vrátime?ako keby sme išli iba na vylet🤦♀️
Dnes súhlasil manžel s dohodou čo sa týka dcéry ,BSM a rozvodu a dokonca súhlasil aj so školou, že mi to podpíše a šiel za mamou ,že idú zavolať dcére a zrazu mi vola, že ide podať na mňa trestné oznámenie lebo som spravila trestný čin, že som uniesla dcéru, zase nervy mi robí 😥
@bloomberg o to sa neboj, vyblakovat môže čo chce,
Že únos ? Srandista, prepity mozog, psychicky narušený aj s jeho materou.
O únos by išlo, ak by si išla bez jeho súhlasu žiť do zahraničia. Po Slovensku sa stahovat môžeš kde chces, aj na výlet či dovolenku môžeš ísť do zahraničia, napr na 2-3 týždne, stačí otcovi oznámit miesto a termíny.
Nemáš tam pri ňom nejakého slušného dôveryhodného človeka , ktorý by ho zdrapil , zobral pod materi prec, bokom a dohovorom mu, zobral ho podpísať k notárovi súhlas so školou ?
@huxy
@cacianka joj baby strešné mi pomáhate, psychická podpora je teraz na nezaplatenie🙏...On je narcis veľký manipulator takže svoje rozhodnutia mení každú chvíľu, najprv súhlasil, potom, že dnes nás čaká, potom zajtra musí ísť dieťa do školy, potom, že ide na políciu podať TO,potom,že sa poradil s právnikom 🤦♀️,podobnom,pozlom,zajtra sa už bojím, že čo bude 😱
@bloomberg neboj, bude dobre. Len sa nenechaj zastrašiť. Sama viem, aké to je, keď sa ťa manipulátor snaží zastrašovať a robiť všetko, aby ťa zas dostal tam, kam chce. Ale musíš byť silná a snaž sa odosobniť. Predstav si, že máš kamošku s takýmto problémom, a že čo by si jej poradila, ako by si jej pomohla vidieť to z nadhľadu.
@bloomberg hlavne skús prekonať strach.
Aj môj ex mal podobne ťahy, klamstvá, rozprávky a poviedky. Niekoľko rokov som mu verila, teda snažila som sa, a furt nejaký oj.eb. až som sa raz nastala, fakt do brunatna, a spustila dom na neho raky krik, rev, nadávky ako 7 kocisov v krčme 10.cenovej skupiny. Lietali tie najhnusnejsie slová, nadávky , aj vyhrážanie že sa postarám aby mu mafia odje.bala hlavu.... Herečky z národného divadla by sa mohli učiť ! Ten debil len čumel, fakt v šoku, pobehoval po byte len v slipoch, ale do 5 minút sa od strachu zbalil, obliekol a vypadol, skoro si cvrkol. A to bol aspoň o 30kg a 25 CM väčší. Odvtedy som ho videla len úplne náhodne, asi 3x za 5 rokov, ani na súd nechodil, čo sa mňa a policajtov aj mafie bál.
PS. Kde by som ja len poznala mafiánov 🤷🙈, ale vtedy sa mi papula prebudila, sebavedomie tiež, lebo som sa pozbierala a nasr.ala. statočne a spravodlivo.
Kľudne navrieskaj aj ty, aj na svokru , bez svedkov, čo ti môžu. Bozat v riť ! Všetko zaprieš. A nech okamžite podpíše, inak "" si ho podajú levickí čávovia, veď vieš drahý manžel, ktorí sú takí od rany, že ti hnaty dolamu, za pár evri dobehnú z ladislavovho dvora"" .....
Fakt skús dvihnúť hlas
@cacianka tieto vyhrážky naňho neplatia akonáhle zvysim hlas tak začne riešiť, že som psychicky narušená osoba...naňho treba inak dôkazy,dôkazy a ešte raz dôkazy ako nás bil a týral a manipuloval...má veľmi dobré schopnosti všetko zneužije proti mňe takže musím byť stále o krok v pred a hlavne ďaleko...
Zajtra idem zase za riaditeľom školy uvidíme, že čo mi povie ale aj pre istotu si vypýtam to tlačivo a pošlem manželovi, možno ho osvieti a podpíše 🙏
@bloomberg jasné, ty ho poznáš, ty vieš čo na neho platí.
Ale hlavne som myslela , že mu nedaj najavo strach. Že sa bojíš a si chudatenko, chápeš ? Pred ním tvrdo, na úrovni, že si silná a hrdá žena, že máš svoje práva, nič protizákonné nerobíš,, o dieťa sa riadne staráš, k nemu sa nevrátis, je koniec, on má povinnosť prispievať na výživu a starostlivosť pre dieťa, je to jeho zákonná povinnosť, ak neplatí on porušuje zákon.
Atď
@bloomberg odporúčam v tomto prípade byť čo najviac ľahostajná. Podľa mojich skúseností bude skúšať stále viac, bude neustále hľadať nejaký spôsob, ako u teba vyvolať reakciu.
Predpokladám, že si na veľmi veľa veci už imúnna a predpokladám, že veľmi dobre vie, kde máš slabé miesta a čím u teba vyvolá akúkoľvek reakciu. Ja som mala počas rozvodu už vyvrieskaný hlas, zašlo to až do takej situácie, že mi povedal do telefónu, že buď nájdu jeho policajti, alebo nájde on mňa a uvidím.
Aj ma našiel, volala som s políciou práve vo chvíli, keď prišiel. Potom zdrhol, lebo jazdil bez vodičáku pod vplyvom všetkého možného. Polícia prišla za 45 minút, to by som bola už aj naložená rozporciovana v kyseline, keby chce. A jasné, že mi nevedeli pomôcť, slovo proti slovu. Ale zľakol sa opletačiek s políciou.
Každopádne, odporúčanie: naozaj naozaj naozaj absolútna rezignácia, keď ti povie ČOKOĽVEK, povedz niečo typu "kľudne, v pohode, ja som už ochotná prežiť čokoľvek, je mi to jedno." Pracuj na tom, aby v tebe nevyvolal emócie. O to mu ide. Oni kopú, už ani nevedia pre čo.
@cacianka
@xckaret
@nominativ celá situácia je veľmi ťažká, skúša na mňa kade čo, dnes mi vravel,že spraví hocičo aj sa môžme odsťahovať kam len budem chcieť ak sa k nemu vrátime 🤦♀️no to iste toto už veľmi dobre poznám....
Potom sa odmlčal na pár hodín a zavolal malej ,že príde pre ňu so svokrou a idú sa niekam kúpať 🤣ja,že haloooo to sa máš najprv so mnou dohodnúť a nie s malou riešiť....
Tak malej vravel,že máš smolu mama ťa nepustí bojí sa,že ťa unesiem ako to spravila ona...čistý narušený človek...neviem skade nabral, že by som malú pustila s ním niekde samú....navrhla som mu,že môže prísť za ňou ale len v mojej prítomnosti lebo som vedela, že stým nebude súhlasiť, to už nebolo dobré lebo to bol môj nápad...
Ja už ho poznám veľmi dobre samé klamstvá a manipulácie a keď som protirecila tak boli bitky a facky, samozrejme mu to bolo jedno, že to aj malá videla....on pre mňa je iba hrozný odpad a omyl prírody,už som mu dala veľa šancí a zmena bola iba na chvíľu....teraz mi vypisuje, že mu bránim stretávať sa s dcérou, zajtra predpokladám, že zase sa bude prosikat aby sme sa vrátili....
@bloomberg komunikuj s ním iba sms alebo mejly. Napíš mu, že mu nebránis stretnúť sa s dcérou, ale nakoľko zažila jeho vyčíňanie, bola svedkom ako ťa bije, že urobíš výnimku a stretnúť sa môžu/ mozete iba v prítomnosti iných osôb. Teba, mami, otca, a podobne. Že dcéru samu nepustis, ty máš obavy o svoje zdravie a bezpečnosť tak stretká budú iba v prítomnosti svedkov. A kľudne si nastav 1 sms a tu mu posielaj stále dookola, keď sa ozve .
Že môžete sa odsťahovať kam chcete, ak sa o nemu vrátiš ? Chorá hlava ...
Dcére ho zablokuj v mobile, aj celú jeho rodinu, respektíve jej daj iba nutné čísla a ostatné blok. Všetko. Rodičovský zámok.
A ty máš vôbec nejaké dôkazy že ťa bil , týral, lekárske správy , policajné zápisnice , posudok od psychológa že prejavujes známky týrania ?
Ak by aj prišiel,
@cacianka fotky mám s modrinami a 2x som volala políciu, keď ma bil ale svokra vybehla, že klamem tak dostal iba poriadkovu pokutu a celé bolo vyriešené, dostala som termín k psychologicke na budúci týždeň, snažím sa vybaviť všetky potrebné papiere, neviem ešte čo by som mohla?
@panda21 ďakujem, pozabudla som
Dievčatko je už dosť veľké, opatrne a vhodnou formou komunikácie by psychologicke povedala, čo doma zažívala, ako sa otec aj mama správali.
Aj to by mohlo pomôcť, psychologický posudok. Zatiaľ, a potom môže súd rozhodnúť a požiadať posudok od súdneho psychológa.
@cacianka taketo dieta uz moze aj sud vypocut, najma ak je to v jej zaujme, aby ju taky clovek mal co najmenej, idealne vobec
@senta_sofia sudca asi nie, ale kolizna skôr.takze je dobré riešiť cez upsvar, aj tak to bez nich nejde

@cacianka dúfam 🙏veľmi už čakám rozhodnutie