icon

Manžel si berie pôžičky bez môjho vedomia

bubbencs
9. okt 2018

Ahojte mamičky,tuším už tu bola táto téma,ale rozhodla som sa napísať trošku na túto tému,lebo podľa mňa treba to riešiť a som zvedavá,že koľko nás je....Ide o to,že manžel bez môjho vedomia bere pôžičky, už má ich asi sedem.... Pracuje v rakusku a mesačne platí už skoro 1000 eur na pôžičky....už som fakt v koncoch...neviem proti tomu nič robiť,už X krát sme to prebrali,on mi stále tvrdil že sa zmení...už sme 12 rokov
spolu...a len dlhy máme....všetky pôžičky bral sám...a mňa nikto nespýtal....ale keby že som chcela rozvod...tak môžem platiť polovicu dlhov...kde je potom spravodlivosť? Poradťe keď viete....

spolu a spolu spolu a

Strana
z2
rainee
13. okt 2018

@janulka2811 môžeš myslím odmietnuť dedičstvo a tým pádom aj dlhy. V tomto prípade je aj zuzenie BSM nanič, keďže dlh vznikol pred zúženim BSM.

janulka2811
13. okt 2018

@rainee to ano,ale ci ti to odsuhlasia ... to nieje tak jednoduche,ze si povies nic nechcem a vybavene.
Ma to aj svoje pro a proti ...

pppancuska
14. nov 2018

@bubbencs k tomuto len tolko, ze takyto ludia sa zial nemenia, mm to iste, len este horsie veci porobil, momentalne som skoncila tak, ze mam 5 rocnu dcerku, som v 7. mesiaci tehu a idem sa rozvadzat a stahovat, zavislosti su velmi zla vec a aj ked mu chces akokolvek pomoct, kym nebude chciet sam, nepohne s nim nic. 5 rokov som sa snazila mu pomoct, ajaaj kolko penazi sa "splachlo do zachoda" a aj tak sme zial skoncili ako skoncili. Ja sama sa s tym vyrovnavam, aj ked je to tazke, snazim sa byt silna kvoli mojim dvom bambulkam 🙂

Strana
z2