icon

Psychická bolesť pri rozvode

13. aug 2021

Kedy to prejde, máme spolu ročne dieťa, myslela som si naivne, že to je naše najkrajšie obdobie a behom týždňa sa to neskutočne zvrtlo. Samozrejme boli hádky aj predtým, ale ozaj som si nemyslela, že tak skoro sa to skončí, nie som na to pripravená a bolí to celkom dosť. Asi som sa potrebovala vykecať.

martinkatinka
13. aug 2021

Neskusali ste poradnu? Je to ozaj taketo radikalne?

autor
13. aug 2021

@martinkatinka práveže po tej poradni už úplne zle ... nepomohlo nám to vôbec a keďže zajtra sa už definitívne sťahujem s dieťaťom do iného okresu už to je preč všetko...

lvula
13. aug 2021

Cize návrh padol z jeho strany? Povedal aj dovod? Posielam vela síl ❤️

autor
13. aug 2021

@lvula z oboch strán, ale necháva to na mne, že to mám ja podať. Ďakujem.

goodidea
13. aug 2021

To znamená že on rozvod nechce ak to necháva na tebe

lvula
13. aug 2021

@goodidea alebo je proste alibista 🤷🏻‍♀️

dzulli1980
13. aug 2021

Vzťah je vždy o dvoch ľuďoch ... treba robiť kompromisy, zabudnúť na vlastné ego, mnohokrát prísť za tým druhým prvý, aj keď by to malo byť naopak ... neviem, aké vážne problémy boli medzi vami, no ak je váš rozchod nezvratný, nezabudni, že každá rana musí vyhnisať ... tak ako na tele, tak na duši ... psychickú bolesť nesmieš potláčať, jednoducho musí von, až vtedy sa Ti uľaví ... tiež sme mali s mužom prvé dva roky manželstva veľmi turbulentné, mali sme malé dieťa, hádky, urážky, ignorovanie, mne v tom čase umieral otec na rakovinu ... no jednoducho moc zlé, u nás bolo slovo rozvod na dennom poriadku ... akosi sme to ustáli ... poznačilo nás to oboch, už to nie je také "ružové" ako predtým, na mnohé veci z toho obdobia sa nedá zabudnúť, no dali sme to.

desore
15. aug 2021

Nechava to na tebe, aby bol pred rodinou a kamaratmi za dobreho?
Alebo je lakomy zaplatit sudny kolok?

slovakboy
15. aug 2021

Teraz to bude bolieť to je normálne. Nepodávaj tú žiadosť. Odišla si s deťmi oddýchnete si od seba. Nepocitujete k sebe lásku lebo nedávate jeden druhému lásku. Dajte si najprv lásku až potom prídu pocity. Vy sa zraňujete a čakáte že to bude lepšie. Čakáte že ten druhý bude milý adobry len nie ja. Obajaak budete chcieť zachrániť vzťah a zabudnete nqnejaky čas na seba tak sa to dá zvrátiť. Psychológ predpokladám že nepomohol pretože ste si tam všetko vyktičali alebo si sa tam dozvedela niečo čo si nevedela že si o tebe mysli a naopak. Ale to prejde. To že on nepodáva žiadosť je dobrý signál. Aj jeho to boli ver mi. Keď sa hádate to je stále šanca. Najhoršie je keby mu to bolo jedno. Alebo tebe. Oh ja dúfam že to dobre dopadne. Je to ťažké ale dá sa to. Manželstvo je vzťah. A vzťah to nie je len ružová záhradka ale dá sa budovať