Rozvod, proces a emócie

kikusikkk
6. júl 2023

Ahojte viete mi poradit postup ako to funguje cele pri rozvode? Treba mat pravnika? Som na rodicaku s rocnym dietatom, tazko by som ho zaplatila. Kedy sa manzel dozvie ze som podala navrh, chcem aby bol o tom oboznameny cim skor. Ako je to dalej? Co ohladom vyzivneho a starostlivosti o dieta?

Ako ste sa dokazali s rozvodom vysporiadat? Ja muza stale milujem, asi slepo, ale mam doma psychicky teror a podla jeho slov on uz nemiluje mna a nema zaujem so mnou byt, preto je naozaj najlepsia cesta rozvod, pretoze to nema buducnost. Kolko vam trvalo kym ste ,,zabudli" ?

alissa1222
6. júl 2023

Dobrý deň,podľa toho že zažívame teror manžel bude ťažšia povaha tak určite by som išla s právnikom, dieťa si dajte do svojej starostlivosti a stretávanie záleží či chcete vo vašej prítomnosti

horty99
7. júl 2023

@kikusikkk pokiaľ ho miluješ prečo podávaš žiadosť o rozvod ty ? Pokiaľ je s ním " teror " nebojiš sa že raz ti to pred dieťaťom vykričí ? Nemiluješ ma - nech sa páči rozvod - tam je súd. Prečo robíš robotu za neho ? Ja som zabudla okamžite / moj ex podľa mna nezabudol doteraz ( viem to od dieťaťa ). Ak miluješ nezabudneš ani po rokoch ak sa láska vytratí ťažké to nie je. Otázka je či žijete spolu alebo nie. Ak áno žiadaj aj starostlivosť o dieťa upraviť ak žijete spolu teraz dávajú na taký sposob spoločnú starostlivosť.

majada35
7. júl 2023

Nemusíš ísť hneď do rozvodu...ak máš kam, tak od neho najprv odíď. Rozvod, malé dieťa, nedostatok financií. Neber si príliš veľa na plecia...položí ťa to...Plánuj krôčik po krôčiku..Ja som sa tiež rozviedla, ale mala som to naplánované..preto to nebolo ani náročné, ani vyčerpávajúce, išlo o rýchly proces aj priebeh..Len je potrebné sa na rozvode dopredu dohodnúť. Ale, žiaľ, asi tento krok je najnáročnejší a nie vždy sa podarí..

mirafi
16. júl 2023

@kikusikkk ahoj. Napíš mi správu. Riešim to isté, čo ty.