icon

Striedavá starostlivosť a dve rôzne školy

8. sep 2022

Ahojte máme dieťa prváka v SS( striedava starostlivosť) nastúpilo do pravého ročníka bude navštevovať 2 školy. Máte niekto skúsenosti ako to vaše dieťa alebo dieťa v okolí zvládlo?
PS: poprosím vyjadruje sa len ku konkrétnej otázke
( Dieťa je v SS od 9m )
Ďakujem

Strana
z8
liloastitch
8. sep 2022

Sesternica má takto dieťa v striedavke. Dievčatko, druhý ročník aktuálne opakuje. Nezvládala rozdielne tempo v každej škole a mala problém zvyknúť si na kolektívy. Nenašla si žiadne väčšie kamarátky. Mala v tom veľký chaos pri tom je veľmi šikovná. Celé to bolo na jej škodu. Od septembra chodí už len do jednej školy .

doriiis
8. sep 2022

Chuda dieta.Preco toto rodicia robia?

belllinka
8. sep 2022

to vážne ho nútite navšetvovať 2 školy?? To je vôbec dovolené? Otras, že sa neviete normálne dohodnúť. Už len to, že decko pendluje medzi dvoma domácnosťami, ešte aj medzi dvoma školami.

autor
8. sep 2022

@liloastitch chcem počkať do pol roka ak to nebude zvládať tak tiež podám navrch na súd o zverenie dieťaťa. Aj keď to bude ťažké keďže Ozaj od 9m je v striedavej starostlivosti.
Ďakujem za odpoveď

autor
8. sep 2022

@belllinka PS: poprosím vyjadruje sa len ku konkrétnej otázke

autor
8. sep 2022

@doriiis PS: poprosím vyjadruje sa len ku konkrétnej otázke. Ďakujem

liloastitch
8. sep 2022

Prečo to vlastne riešite dvoma školami? Bývate od seba ďaleko?

autor
8. sep 2022

@liloastitch 150km 🥺

derdia
Autor odpoveď zmazal
luccija
8. sep 2022

Od 9 m bola bez teba?Otec musi mat velke konexie, ked si to takto vybojoval pri tak malom dietati.Skusenosti nemam, ale rozhodne by som s tym nesuhlasila a bojovala za to, aby malo dieta jednu skolu.

luccija
8. sep 2022

To dieta nebude moct mat ani kruzky ziadnu stabilitu.Nedovol to...

autor
8. sep 2022

@luccija od 9m je v striedavej starostlivosti.

doriiis
8. sep 2022

Mila autorka....ked sa musis pytat na to ako asi dieta zvladne to,ze bude zaroven chodit na dve skoly,tak s tebou asi fakt nie je nieco v poriadku.Kazda skola ma vlastny rezim,vlastny biorytmus...kazda skola uci inak.Ako by si si predstavovala ze to bude fungovat? Pisomky,diktaty,vystupne testy,hodnotenie?

lienka.7
8. sep 2022

Nic v zlom, ale prečo jej to robíte? Vsak každá škola je o inom, ina náročnosť, to ako sa bude chuda ucit 🤦‍♀️ ako bude mat kamaratky?
Si predstav, ze ty by si mala takto roboty. Ako dospela... nieto ešte dieta. Prvacka

martul
8. sep 2022

@belllinka a predstav si, že o tomto rozhoduje súd!

autor
8. sep 2022

@luccija nevieš si predstavít aké je to ťažké.
Ľúbi otca tak isto ako mňa. Dňa kedy sa budem musieť rozhodnúť sa bojím, pretože malá je naučená takto Ozaj od malička.
Preto som položila otázku a hľadám na ňu reálne odpovede.

sashabb
8. sep 2022

Osobne by som kľudne ustúpila a sama sa presťahovala bližšie k otcovi, aby toto dieťa nemuselo zažívať.

autor
8. sep 2022

@doriiis PS: poprosím vyjadruje sa len ku konkrétnej otázke. Ďakujem

martul
8. sep 2022

Akože baby sory, aj rozmýšľate čo píšete? Moja kamoška, už som ju tu v nejednej téme spomínala mala dcéru v SS, a predstavte si, že takto rozhodol súd, a vyhovel manželovej požiadavke.
Takže kým začnete kopať, súdiť a prd o tom viete radšej mlčte.

autor
8. sep 2022

@sashabb lenže mi uz 4roky nie sme samé. Mám partnera.

doriiis
8. sep 2022

Ja sa vyjadrujem k teme....ked si s tymto suhlasila tak si si myslela ako,ze to bude fungovat?

autor
8. sep 2022

@martul nerozčuľuj sa .😉

liloastitch
8. sep 2022

To je dosť. Oni tiež mali problém so vzdialenosťou. Nakoniec sa rozhodla presťahovať bližšie k ex lebo im striedavka vyhovuje. Musela všetko meniť od bývania cez prácu, ale usúdila,že to bude lepšie ako trhať dieťa od otca úpravou styku. Tiež tak fungovali dlhšie.

talbotko
8. sep 2022

@doriiis lenže ona s ničím súhlasiť nemusela.. bolo to rozhodnutie súdu, ktoré musela akceptovať

martul
8. sep 2022

od 9m majú určenú striedavú starostlivosť😉

autor
8. sep 2022

@liloastitch
@liloastitch ako žije v hladovej doline.. my sme minulý rok kúpili dom, priateľ má stabilnú prácu už 13rokov takže sťahovanie nepripadá do úvahy.

autor
8. sep 2022

@martul ked malo dieťa 9m nám určili ss

luccija
8. sep 2022

@martul to nie je sudenie...kazda co mame dieta v skole vieme co to je.Ako bude dohanat ucivo, prepisovat si poznamky, stale budu vsetci v strese ci nieco nezmeskali.Bude tyzden u mamy a budu jej chodit ulohy z druhej skoly, takze sa bude v ten tyzden pripravovat do jednej aj do druhej, aby bola v pondelok pripravena?budu pisat pisomky, pojdu do skoly v prirode musi to byt velmi narocne.
Mozno prvy rocnik ako tak, ale dalej stupa narocnost.To by som sa naozaj radsej prestahovala ci to dala na sud.

autor
8. sep 2022

Ďakujem za normálne odpovede.

liloastitch
8. sep 2022

Tak by sa nad tým mohol pozamýšľať ex . Lepšie utekať z hladovej doliny.

Strana
z8