Súd rozhodol o vydaní Jankiných detí otcovi do USA. Prišlo po ne ozbrojené komando
Takto chráni ST matky s deťmi. Nabehnúť so samopalmi k deťom je vysoký level hniloby.
Mne je tej matky ľúto, ale už to sama prikrášľuje kde môže..
Prečo na tak emočne vypätú situáciu, ako je odobratie detí matke, pošle niekto mužov so samopalmi a s nepriestrelnými vestami?
Mne je tej matky ľúto, ale už to sama prikrášľuje kde môže..
@zmrzlinka2021
@ayato ste bezcitné s lobotómiou?
. Po problémoch Davida v práci to skúsila rodinka na Slovensku, no nepomohlo to. Po rokoch, keď mal David psychicky, fyzicky a ekonomicky Janu trápiť a tiež sa jeho násilie malo stupňovať aj voči deťom, požiadala v lete 2024 na Slovensku o rozvod a rozhodla sa deti chrániť. David ju mal sledovať, rovnako aj deti. Matka si myslela, že ju slovenské justičné orgány ochránia, opak bol však pravdou.
presne tak, ako tu uz bolo pisane, Novy cas vie pribeh riadne zdramatizovat a prida tomu kvetnany nadpis, aby prilakal pozornost. Preto tie ich platky ani necitam, treba citat ine zdroje
presne tak, ako tu uz bolo pisane, Novy cas vie pribeh riadne zdramatizovat a prida tomu kvetnany nadpis, aby prilakal pozornost. Preto tie ich platky ani necitam, treba citat ine zdroje
@janci27 daj link kde?
Tím samopalom sa neviem vyjadriť asi nejaký predpis keď môže ísť o potenciálny únos . Ale slovensky súd ani inak rozhodnúť nemohol . Deti majú americké občianstvo a preto sa musia vrátiť do USA situácia by bola iná keby mali Slovenské. Takéto kauzy tu už boli viackrát. Ale ženy sú nepoučiteľne
Slovensko nazýval komunistickým, slovenčina bola podľa neho jazyk chudobných. Povedal, že jeho deti slovensky hovoriť nebudú. Vyčítal mi tiež, že som zle vychovala deti, a začal ich biť, lebo v Biblii sa píše, nešetri palicou‘,“ opisuje Jana. Ona a jej dcérky si prechádzali mukami.
Nechápem, prečo slovenské súdy chránia agresora. Prečo moje deti, ktoré majú zdokumentované domáce násilie, nie sú chránené?“ pýta sa. Keď si David v USA vybavil predbežné zverenie detí do svojej starostlivosti, začal ich prenasledovať.
ale čo mi tu s tým narobíme. ešte raz, deti majú americké občianstvo nie slovenské. Ako ich majú úrady na Sk ochrániť keď nie sú občanmi SR. až keď budú mať deti 18 r tak sa môžu rozhodnúť kde budú žiť....
Mužova advokátka tvrdí- že „maloleté deti majú s otcom vybudovaný pevný, zdravý, stabilný a láskyplný vzťah. Túto skutočnosť potvrdili viacerí svedkovia, ktorých výpovede sú súčasťou súdneho spisu.“
Deti zo strachu vedia zahrať divadielko. Tiež sú manipulovateľné. Od normálneho muža žena neuteká a po skončení vzťahu jej skôr vyhovuje ak styk pretrváva
ale čo mi tu s tým narobíme. ešte raz, deti majú americké občianstvo nie slovenské. Ako ich majú úrady na Sk ochrániť keď nie sú občanmi SR. až keď budú mať deti 18 r tak sa môžu rozhodnúť kde budú žiť....
@deti95060810 žena je občiankou SR a boli týrané. V každom prípade, poslať ozbrojené komando to nevymyslíš, to je Slovensko.
@deti95060810 ak si myslis, že nič podobné sa nemôže stať nikomu z tvojej rodiny, tak držím palce.
čo tu pletieš moju rodinu... pani sa asi pomôcť nedá.
čo tu pletieš moju rodinu... pani sa asi pomôcť nedá.
@deti95060810 že sa všetci tvárite, ako sa vás/nás praktiky slovenskej polície netýkajú.
Pokiaľ deti prežili väčšinu svojho života v danej krajine, súd na to prihliada. Pokiaľ jeden rodič nie je pozbavený rodičovských práv, nemôže druhý rodič deti svojvoľne odviezť do inej krajiny a podobne. Toto treba mať vždy v hlave.
Bohužiaľ, tieto rodinné prípady sú vždy tragické a neprehľadné. Vždy sa niekto cíti ukrivdeny a je to pochopiteľné.
Pokiaľ deti prežili väčšinu svojho života v danej krajine, súd na to prihliada. Pokiaľ jeden rodič nie je pozbavený rodičovských práv, nemôže druhý rodič deti svojvoľne odviezť do inej krajiny a podobne. Toto treba mať vždy v hlave.
Bohužiaľ, tieto rodinné prípady sú vždy tragické a neprehľadné. Vždy sa niekto cíti ukrivdeny a je to pochopiteľné.
@abbey1 v prvom rade sa má prihliadať na bezpečnosť detí a ich dobro.
to skôr napíš do nejakej inštitúcie pre ľudské práva... na mk ti asi nepomôže nikto
Oháňať sa lobotomiou a skalopevne veriť tomu čo napíše nový čas je také .. ehm.. ja Jane veľmi držím palce, neviem si predstaviť čo by som na jej mieste robila. Ale ten článok je písaný zavádzajúco. Jedno povie ona sama, druhé vidím a tretie vydá nový čas... Tak nejako to funguje...
Stále si stojím za svojim: národy a kultúry by sa nemali miešať...
Oháňať sa lobotomiou a skalopevne veriť tomu čo napíše nový čas je také .. ehm.. ja Jane veľmi držím palce, neviem si predstaviť čo by som na jej mieste robila. Ale ten článok je písaný zavádzajúco. Jedno povie ona sama, druhé vidím a tretie vydá nový čas... Tak nejako to funguje...
@ayato od normálneho muža žena neuteká a to čo popísala je vysoký stupeň týrania. Články vôbec nie sú písané tendenčne a sú v ňom uvedené dokonca aj dristy jeho obhajkyne.
to skôr napíš do nejakej inštitúcie pre ľudské práva... na mk ti asi nepomôže nikto
@deti95060810 tak poďme sa tváriť, že žijeme v štáte, kde bezpečnosť detí a ženy prioritná a striktne dodržiavaná. Píšem o zo zákona chránených osobách. Si nechcem ani predstaviť, akú traumu už majú tie dievčatká a do toho komando slovenských debilov.
Hneď dve polopravdy ti v tom článku nájdem a nebudem musieť prejsť ani na druhú stranu .. ja netvrdím, že utiekla od dobrého muža, ale ani nemôžem súhlasiť s tým, že všetko čo je v článku je pravda...
Keď zila v USA volala na muža políciu za tyranie ?
Hneď dve polopravdy ti v tom článku nájdem a nebudem musieť prejsť ani na druhú stranu .. ja netvrdím, že utiekla od dobrého muža, ale ani nemôžem súhlasiť s tým, že všetko čo je v článku je pravda...
@ayato pokiaľ si s nimi nežila v jednej domácnosti, tak sa ani memáš právo stavať do pozície tvrdím- netvrdím. Polícia sama priznala, že tam boli so zbraňami, lebo odchytávajú aj medvede. Je toto normálne???
Ty si tá dotyčná matka, alebo blízka príbuzná?
Keď zila v USA volala na muža políciu za tyranie ?
@lenkasarka keď bola v USA manipuloval ju, aby tak nerobila. Dovliekla ho na Slovensko aby mu dala druhú šancu na začiatok, lenže on podľa jej slov pokračoval. Neverím, že žena dobrovoľne vystaví svoje deti skrývaniu v krízových centrách ak necíti ohrozenie zo strany muža. Neverím, že normálnemu mužovi by väčšina žien neumožnila primeraný styk s deťmi.
Kamarát je vcelku normálny chlap a kto nezažil, neuverí, čo je jeho ex schopná vymyslieť. Áno, aj do krízového centra ušla, áno, aj zbraň vraj vlastnil. 🙂
Dieťa nevidel už rok napriek rozhodnutiam súdov.
Ty si tá dotyčná matka, alebo blízka príbuzná?
@abbey1 nie, len sa ma dotýka v čom žijeme my a naše deti. Čo vidíš na druhých, čakaj u seba. Tiež sme mali s našou políciou zlé skúsenosti kedy nás mala ochrániť no namiesto toho, dievčina ktorá nám uškodila obišla bez ujmy.

Prosím ťa nečítajú drámy a lá nový cas