icon

Ukáže test DNA oboch detí či majú spoločného otca?

11. feb 2023

Ahojte. Nuž bola som hlúpa. Ku koncu môjho manželstva keď sme už spolu s ex manželom nevychádzali dobre a boli zidení rozídení každú chvíľu inak som mala krátkodobý ale intenzívny románik s niekym z jeho rodiny (tu sme sa milovali obaja navzájom no po definitívnom rozchode som musela opustiť bydlisko a odišla stovky km preč). Otehotnela som a aj keď je tomu už vyše 6 rokov hĺba vo mne otázka otcovstva. Bio ocko sa nezaujíma o naše spoločné prvorodené dieťa (100% jeho) a o to menšie už vôbec (nechcel ho od začiatku). Nemám ani jedného z nich k dispozícii ako vzorku na test DNA a nechcem ich o tom ani informovať tak sa pýtam dokážu výsledky DNA jedného a druhého dieťaťa dokázať či majú spoločného otca alebo sú od dvoch rôznych? Keď už chcem investovať nech aspoň viem ako veľmi vysokú majú mieru pravdivosti. Ďakujem

moonlight1210
11. feb 2023

Spytam sa na rovinu: ten dotycny bol jeho brat?

autor
11. feb 2023

@moonlight1210 strýko. Môžu mať podobnú DNA. Akosi to vidím staršie dieťa je kópia svojho otca.. Mladšie dieťa nemá so starším ani jednu spoločnú črtu. Jedno tmavšie druhé belšie. Jedno prchká povaha druhé kľuďas. Pritom sú aj rovnaké znamenie.

mb2021
Odpoveď bola odstránená
autor
11. feb 2023

@mb2021 strýko jeho.

drzaopica
11. feb 2023

Načo to chces vedieť čo sa zmení?

moonlight1210
11. feb 2023

A teda ten stryko je brat exovej matky, ci otca?

ankare
11. feb 2023

Moji synovia majú rovnakého otca, pritom sú rozdielni. A na čo to chceš vedieť? Tvoju lásku k nim to nezmení. A ak aj nie sú vlastní surodenci, tak sa v Tom neryp, budú do smrti žiť, sú od 1 otca.

autor
11. feb 2023

@drzaopica to len pre seba..

autor
11. feb 2023
autor
11. feb 2023

@ankare oni to nebudú vedieť. Chcem to vedieť viac menej kvôli sebe. Často nad tým rozmýšľam. Nezmení sa nič naďalej budú vyrastať len so mnou

vikiki29
11. feb 2023

Tiež nerozumiem načo to chceš teraz vedieť. A toho exovho strýka nikdy nenapadlo, že by mohol byt otcom on? Hádam si vie vypočítať kedy ste boli spolu a kedy sa malý narodil? To sa na to nikdy nepýtal?

snehulak77
11. feb 2023

Test DNA vie určite zistiť, či majú rovnakého otca. Ale toto je skôr otázka na dané laboratórium, aby vedeli, že vzorky sú súrodenci a v akom vzťahu by mali byť teoreticky otcovia. Budú to vedieť povedať, či to takto robia.

autor
11. feb 2023

@vikiki29 on o tom vie. Prišiel ma pozrieť aj do pôrodnice v deň pôrodu a povedal len jednu vetu - tak a je to jasne! Bol si istý že je otcom ale tým ze som odišla som prerušila aj kontakt chcela som na všetko zabudnúť skôr než sme vôbec chceli ísť na tie testy. Veľmi sa moje dieťa podoba na tie jeho. Vždy je to ale rodina preto som si chcela but istá a sama pre seba vedieť výsledok nech si to nejak v hlave zrovnam po tých rokoch

stanulienkat
12. feb 2023

Ty si z osady?? Preboha, to co si za zenu??

trgypadl
12. feb 2023

@stanulienkat preco ju urážas?? V zivote sú rôzne situacie, nehovor hop kym nepreskocis, nikdy nevieš , co Ta v zivote postretne.... Nesud, aby si sam nebol sudeny

cecilia29
12. feb 2023

Ja si myslím ze je toto otázka na daný labak , len musíš vysvetliť situáciu - príbuznosť.

zuzanka.zuzu
12. feb 2023

no jasne, že toto budú vedieť zistiť, ale vopred by som hlásila laboratóriu čo chcem zistiť pretože niektoré laboratóriá môžu mať (a aj majú) zvýšené sadzby za niektoré úkony - napr.test otcovstva za iné peniaze než test materstva. čiže vopred sa informuj o cene súrodeneckého testu

@stanulienkat to nebola moc pekná poznámka. a v osade by určite nezisťovala nič, tam by to napísala na najstaršieho a/alebo najchorejšieho chlapa z osady, aby zvyšok života decká poberali sirotské 😀

stanulienkat
12. feb 2023

@trgypadl fakt????? Pripada ti normalne sulozit s roznymi clenmi jednej rodiny? To uz musi byt ine mentalne nastavenie. A este pytat vyzivne od ex. U mna je to moralne a mentalne dno. A toto ti viem s istotou povedat, ze sa mi to nestane. U mna hnus.
A autorka sa uraza a zhadzuje sama-podlieza latku osadnikov. A este sa tym chvali na nete.

trgypadl
12. feb 2023

@stanulienkat ojooj hod do mna kamenom ak si bez viny... Predpokladam, ze nie si neposkvrnena Panna Maria bez ziadne hriechu a bez ziadneho preslapu zivotneho... Len, aby sa Ti nestalo nieco horsie... Vies zivot ma naucil, ze karma je zdarma, co clovek dava to sa mu vracia.... Ona sa tym nechvali, potrebovala len radu a mozno sa vyrozpravat, pre mna je skor moralne dno to ako si regovala...a to podlezenie latky osadnikov, tak to je strop

stanulienkat
12. feb 2023

@trgypadl tak ano..kazdy mame latku niekde inde. U teba je to ocividne normalne.

slovakboy
12. feb 2023

Dá sa to zistiť. Ale musíš im to dopredu povedať, aby sa na to pri vyhodnocovaní zamerali. Pouvažuj ako sa budeš cítiť, keď to už budeš vedieť. A precíť obe verzie odpovedí testov.

trgypadl
12. feb 2023

@stanulienkat u nas je rozdiel v tom, ze ja sa snazim ľudí neodsudozovat pokial som nechodila v ich topankach, a zrejme by si sa to mala naucit aj Ty

drzaopica
12. feb 2023

@stanulienkat jeho strýko nie je až tak úplne blízka rodina.Mozno vyhral v lotérii a chce, aby platil výživné.Nesud:)