icon

Skúsenosti s optikami v Ružomberku

zuzulienocka75
21. máj 2025

Optiky v Ružomberku - aké máte konkrétne skúsenosti? Dievčatá, potrebujem 1 nové okuliare (teda aj rám) a v druhých len nové sklá). Kde ste boli spokojné?
Poprosím len konkrétne skúsenosti.

puupava15
21. máj 2025

@zuzulienocka75 vokel, veľmi milá pani tam robí, majú vyber okuliarov za fajn ceny, poradia, odporucam

zuzulienocka75
autor
21. máj 2025
@puupava15

@zuzulienocka75 vokel, veľmi milá pani tam robí, majú vyber okuliarov za fajn ceny, poradia, odporucam

@puupava15 Ktorú predajňu myslíš? Sice neviem, či je to aktuálne tak, ale viem, že predajňu má (alebo možno mal?) "starý" Vokel (v paneláku na bývalej Dončovej), ale má aj mladý na fízelke.

n3la
21. máj 2025

ano Vokel je fajn, ale ako spomínaš predajňu, ktorú ma "starý" vokel tak súčasná pani predavačka určite nie je milá pani :D

zuzulienocka75
autor
21. máj 2025

Boli ste niekto aj inde?
Napr. pri Bille oproti Supre?
Alebo optika pri vojenskej?

Aké máte skúsenosti?

macerik
21. máj 2025

Optika pri vojenskej, teda pod tým panelákom, oproti hasičom, maximálna spokojnosť, super ceny

puupava15
21. máj 2025
@zuzulienocka75

@puupava15 Ktorú predajňu myslíš? Sice neviem, či je to aktuálne tak, ale viem, že predajňu má (alebo možno mal?) "starý" Vokel (v paneláku na bývalej Dončovej), ale má aj mladý na fízelke.

@zuzulienocka75 ja mam dobru skúsenosť na fizelke a aj na plavisku za billou

kubkovan
21. máj 2025

Ja mám dobrú skúsenosť v predajni Vokel pri Spine

lilianka28
21. máj 2025
@kubkovan

@kubkovan Práve som išla napísať to isté. Opakovane dobrá skúsenosť, naozaj veľmi milí, trpezliví a aj dobre poradia.

zuzulienocka75
autor
21. máj 2025
@kubkovan

@kubkovan To je ktorá?

kubkovan
21. máj 2025
@zuzulienocka75

@kubkovan To je ktorá?

@zuzulienocka75 za Billou veľkou na Plavisku, ako je aj fitko tak hneď je Vokel veľký nadpis, to neminieš, ak by si sa rozhodla tam ísť 😃

katkakatarinka
22. máj 2025

@zuzulienocka75 tiež mám dobré skúsenosti s Vokelom na fizelke a aj pri aBille/Spinne