icon

Mamičky z Holíča

kika_c
22. feb 2012

Nájde sa tu niekto z toho konca republiky?? My sa tam sťahujeme, tak by som rada spoznala nejakú mamičku, nemamičku, budúcu mamičku 🙂

Strana
z2
zabka8423
26. feb 2012

@kika_c ja som povodne zahoracka a tiez mi to anrecie vadi, ja rozpravam po slovensky 😀 co nie kazdy tu chape, ale tak co ja viem, so zahorakmi po zahoracky a ten, kto na mna po slovensky, tak aj ja 🙂 a jasne, ist niekam do cudzieho mesta bez kamosky a byt tam sama, to je nic moc, to chapem 🙂

kika_c
autor
Autor odpoveď zmazal
celeron_intel
26. feb 2012

@zabka8423 dakujem

mukiii007
10. mar 2014

Ahojte baby, chcela by som sa opýtať, či nepoznáte jednu mamičku z Holíča. Boli sme spolu s detičkami na izbe v nemocnici, no ja ani neviem ako sa volá krstným menom. Len to, že priezviskom je Poláková, má dve dcérky, Terezku a Natálku. Viete niekto pomôcť? Ďakujem. 🙂

martina646
5. jún 2017

Chcete svoje babatko nosit v satke ci nosici? Neviete preco je to dobre pre oboch? Alebo viete, len si nie ste iste vo viazani ci vybere nosiacej pomocky? Tu dostanete odpovede na vase otazky. Posledne volne miesta. Prihlasovanie na uvedeny email.

dominika1996
23. nov 2020

@kika_c ahoj

melanybibi
20. feb 2021

Je niekto kto má dieťa autistu?Som z Holiča a mám 15rocneho syna autistu. Rada by som sa porozprávala zniekym kto má takíto problém.

Strana
z2