Ako efektívne zastaviť tvorbu materského mlieka?
Prosim o rady
Myslela si zastavit produkciu alebo zbavit sa nadbytku ktore mas napr zamrazene/ vytvoris privela? Darovat! Mozes ist do nemocnice alebo su aj laktacne poradkyne ktore poznaju mamicky ktore maju malo a by to velmi ocenili!
@martinkaa131 porodila som 12.02 dnes mi ale prsia navreli su take tazke ale neni to tak ze by tieklo prudom ale navrela mi zilka a rozhodla som sa nekojit bojim sa zapalu alebo ze ked to mlieko nepojde von zomna nieco sa mi moze stat?
@adeladulova pomaha ten caj?
Samozrejme, koleduješ si o zápal prsnika. To mlieko v nom len tak nezmizne. Ani samé neodtecie. Musíš mu pomoct, ako pisali vyššie.
Preco nechceš dojcit? Škoda, ked mas mlieko....
@martinkaa131 O tomto som sa informovala pred nejakým časom, ale mlieko zamrazené v sackoch ti lej tak do nemocnice nezoberú (ani keby im ho chceš darovať). Majú prísne kritéria, berú len od otestovanych mamiciek a myslím že čerstvé. Niekoľko mesacne zásoby nezoberú.Co je celkom skoda, ale chápem to.
Napíš mi správu
@kristinka92 mne brali mesačnú zásobu vpohode v Košiciach. Ale až po testoch.
@mimuska328 napísala som
@barka1 ja sa Toho zapalu bojim teraz ako si mam mlieko odsat sama rukami? Vyskam zajtra mätovy caj v nemonici mi to doporucili a vraj chladive oblady a mlieko nemam az tak vela a kojit proste nechcem a mam nato aj sukromne dovody som uprimna proste.... babu to nestaci musim davat aj flasku tak chcem z flasky davat
@monsterablue niesu vedlajsie ucinky z tych tabletiek?
Choď do teplej sprchy a jemne si prsia rukou odstriekavaj do uvoľnenia. Mám to z vlastnej skúsenosti
Odsat musis. Ak ti mlieko ostane v prsiach, chytis zapal. Boli to vraj ako štyri svine. Okamžite si kup odsavacku elektrickú. Totálne bez roboty. Moja malá sa nevedela prisať, dostávala odsaté. Ak dojčiť nechces, tabletky na zastavenie laktacie sice existujú, ale nepredpisujú ich takmer vobec. Musela by si mať nejaký vážny zdravotný problem. Ja som mala strasne tvrdé prsia tiež, musela som si ich asi 3x denne masírovať. Aj tvrde hrudky, bolestivé, tie musis rozmasirovat. Prvy krat cez bolesť, potom uz bude dobre, neboj. Po pár dňoch zmizli a už sa nevytvorili.
Mňa pobavilo do akého fóra to hodili ,, Máme doma školáka ,, 🤣🤣🤣 A efektívne pomôže len liek MEDOCRIPTINE ten ti predpise tvoj gynekológ
@mili2016 robím to pomaha to Super a pijem mätovy caj naozaj to pomaha 👍a uz nemam ani prsia nadute
@dianka3 😄😄😄 hmmm👍

Piť salviovy čaj, odstrekat z pŕs len do uvoľnenia napätia