Ako nestratiť brejky kartičku pre školáka?
Prosim Vas ako davate detom do skoly brejky karticku, aby sa nestratila? Puzdro alebo co? Dakujem
Syn je prvák, najprv nosil v peračníku, ale už sme mu kúpili peňaženku, keďže občas chodí aj do bufetu, čiže ju má v peňaženke.
my sme mali plastovu spravila som dierovacom dierku a zavesila k cipu a klucom fungovala bez problemov
my sme mali plastovu spravila som dierovacom dierku a zavesila k cipu a klucom fungovala bez problemov
@kacena4 ...a ked uz bude mat dierku, da sa pripinat na karabinku (hoci aj upevnenu vnutri tasky), ci samonavijaci privesok na lyziarske skipasy (Decathlon?). Vsakovake taketo "udělátka" dostanes aj v klucovych sluzbach.
V peracniku za tym priesvitnym obalom kde je rozvrh.
@anonym_autor moji majú taký plastový farebný obal z papiernictva. Školák je už dosť veľký na to, aby bol (mal by byť) natoľko zodpovedný aby si dával na to pozor a nestratil ju.
@anonym_autor moji majú taký plastový farebný obal z papiernictva. Školák je už dosť veľký na to, aby bol (mal by byť) natoľko zodpovedný aby si dával na to pozor a nestratil ju.
@anonym_51d3be Školák je už dosť veľký na to, aby bol (mal by byť) natoľko zodpovedný aby si dával na to pozor a nestratil ju.....:D :D :D su aj dospeli, ktori nechtiac stratia veci...nepodstatna poznamka.

Moj ju nosi v peracniku. Cez prestavku zoberie vezme z automatu co chce a vrati nazad. Niekedy ju najdem len tak v taske hodenu ale zatial klop klop vzdy doniesol