icon

Ako nestratiť brejky kartičku pre školáka?

30. okt 2025

Prosim Vas ako davate detom do skoly brejky karticku, aby sa nestratila? Puzdro alebo co? Dakujem

gypsomilka
30. okt 2025

Moj ju nosi v peracniku. Cez prestavku zoberie vezme z automatu co chce a vrati nazad. Niekedy ju najdem len tak v taske hodenu ale zatial klop klop vzdy doniesol

katesocka
30. okt 2025

Syn je prvák, najprv nosil v peračníku, ale už sme mu kúpili peňaženku, keďže občas chodí aj do bufetu, čiže ju má v peňaženke.

kacena4
31. okt 2025

my sme mali plastovu spravila som dierovacom dierku a zavesila k cipu a klucom fungovala bez problemov

madeincssr
31. okt 2025
@kacena4

my sme mali plastovu spravila som dierovacom dierku a zavesila k cipu a klucom fungovala bez problemov

@kacena4 ...a ked uz bude mat dierku, da sa pripinat na karabinku (hoci aj upevnenu vnutri tasky), ci samonavijaci privesok na lyziarske skipasy (Decathlon?). Vsakovake taketo "udělátka" dostanes aj v klucovych sluzbach.

saxana000
31. okt 2025

V peracniku za tym priesvitnym obalom kde je rozvrh.

anonym_51d3be
31. okt 2025

@anonym_autor moji majú taký plastový farebný obal z papiernictva. Školák je už dosť veľký na to, aby bol (mal by byť) natoľko zodpovedný aby si dával na to pozor a nestratil ju.

autor
6. nov 2025
@anonym_51d3be

@anonym_autor moji majú taký plastový farebný obal z papiernictva. Školák je už dosť veľký na to, aby bol (mal by byť) natoľko zodpovedný aby si dával na to pozor a nestratil ju.

@anonym_51d3be Školák je už dosť veľký na to, aby bol (mal by byť) natoľko zodpovedný aby si dával na to pozor a nestratil ju.....:D :D :D su aj dospeli, ktori nechtiac stratia veci...nepodstatna poznamka.