icon

Ako vysvetliť dcére hodnotu skutočného priateľstva?

12. aug 2024

Ahojte neviem ako toto dalej riesit. Dcera super baba, velmi citlive dievcatko ale uz neviem ako...
Ako jej vysvetlit ze pre niektore "kamaratky" ku ktorym ona vzhliada ako k nejakemu idolu sa s nou "kamaratia" vzdy vtedy ked nemaju po ruke nikohob epsieho... Velakrat bola nakoniec sklamana ked sa s kamoskou dohodli na nejakom programea ta sa na nu vykaslala prwsne preto ze niekto iny prejavil zaujem....
Ako jej vysvetlit ze hodnota cloveka sa nemeria poctom iba tzv "kamatov" ale su lepsie kamaratsztva ktore za nieco stoja...
Ako jej vysvetlit ze nemume ist a byt vsade akm chodia jej kamosky ci spoluziacky, nemusime ist na 30 3dnovych dovoleniek len aby sa mohla pochvalit ze bola niekde dalejlko ale v podstate nic dokopy nezazila lebo ja osobne nevidim zmysel v tom ist na dovolenku na 3 dni kde 2 dni cestujes pitom sa pochvalis bola som tam a tam ale je asi lepsie isr na 1 ci 2 dovolenky ale piriadne ked mame mesciac alebo 6tyz iba pre seba bez zhonu... Ona to aj celkom chape ale vidim ze jej je vzdy luto ked niektore spoluziacky pridu po vikende ze boli v alpach, taliansku, spanielsku ale na 3 dni???
Ja ani neviem co chcem pocut ale je mi to pitom ozaj luto lebo ma pocit ze vsade sa maju lepsie ako ona doma...
Ani meviem co chcem pi ut alebo citat len mi ozaj luto ju takto vidiet

Strana
z4
dadis
14. aug 2024

Sorry, ale ty si fakt tak neprijemne osoba 😅. Ze sa necudujem, ze sa ti ludia vyhybaju

nifnea
14. aug 2024

@dadis ano toto vserko chce aj moja puberta a ked to nema tak zniceny zivot😀ale chapem aj my sme chceli co mali ine deti ale nemali sme tak latku nastavenu vysoko..my sme boli partia 6 kamosiek a 2 boli odo mna bohatsie tam to bolo vela poznat na tych hmotnych veciach a 1 asi ako my a dve oveeela xhusobnejsie..tera nam hovori ako sa vtedy citila zle ze nic nema ale my ske jej to nedavali pocitit,bola z tych oblubenejsixh..paradoxne teraz sa ma najlepsie z nas..vela vela cestuje po svete.dom ma paradne zariadeny, ma tam vsetko od herne po neviem co vsetko. Ale nikto jej nic nedal a povedala ze to ju hnalo a zamakala na sebe a ma sa tak ako sa ma..

autor
14. aug 2024

@dadis som sa ta nejako dotkla?? Tak sorry ale ozaj neviem cim 🤷‍♀️

autor
14. aug 2024

@dadis alebo som neprijemna iba z titulu ze v urcitych veciach mam iny nazor napriek tomu ten tvoj neodsudzujem co ty zial nevies....

dadis
14. aug 2024

Nie, ale precitaj si tuto diskusiu, skoro kazdeho poucujes a urazas..si snad ucitelka 😅

dadis
14. aug 2024

@nifnea Myslim si, ze ista miera frustracie je pre zivot ziaduca 😉.

sisaka
14. aug 2024

@dadis s autorky mám rovnaký pocit, ak to prenáša na dieťa nečudo, že je tam problém s kamarátkami.

Strana
z4