icon

Aký darček dávate pre muža učiteľa?

suzkaa
21. mar 2021

Čo by ste mi poradili

sendy1977
21. mar 2021

syn na ZUŠ dával kávu. Syn videl akú učiteľ pije tak takú vyberal v obchode.

pbra40
21. mar 2021

@suzkaa vacsinou davam kazdemu pedagogovi med.
S peknou nalepkou, kde je napisane Dakujem prip. versik, ktory sa hodi (narodeniny, koniec sk.roka, ....). Kazdy sa vzdy potesil.

suzkaa
autor
21. mar 2021

Ja neviem či vôbec pije kávu

liz_lemon
21. mar 2021

@suzkaa ja som dala bonbonieru (ale nie beznu z obchodu, taku mensiu, ale luxusnejsiu)+syn nakreslil obrazok

deti95060810
21. mar 2021

čokoládu, kávu....

vulka
21. mar 2021

Knihu.

kristina2412
21. mar 2021

Med,čierny čaj, čokoládu alebo slowtellu

jumama
21. mar 2021

Viete, ja som nad tym premyslala, ale tento rok by som nedala konkretne z nasej skoly ani zusky nikomu nic. Viem, ze to ucitelia nemaju lahke, no konkretne v nasej skole sa ani nepretrhnu. Piataci maju dve az tri dvadsatpat minutove hodiny a to je vsetko. Ked pocujem niektore kamosky, aka ich deti maju oducene cele vyucko a aj v zuske online vytvarku aj hudobnu, dokonca v tej skole si posaskuju aj telesnu online, nestacim sa cudovat. Pretoze ten spolocny cas a snaha a zaujem ucitelov je velmi rozny. Ide hlavne o tu snahu ucitelov o kontakty s detmi, im to velmi chyba. Ucivo az take zavaznosti neberu, snazi sa aj slovencinarka, aj ostatni, ale nie nejako zaujat, len ako v skole oducit... U nas triedna je jazykarka, ma len polku triedy, moja dcera v nej nie je. Myslim, ze by ju ucka ani nepoznala, kedze inak ich nic neuci a boli v skole malicko. Triednu hodinu urobila raz, pri odovzdavani vysvedcka... mne je to strasne luto ako to je.

alexk12
21. mar 2021

@suzkaa pero, notes,

andrejka1974
22. mar 2021

@suzkaa moja dcera dava velku cokoladu milka vzdy sa potesil

andrejka1974
22. mar 2021

@jumama moja dcera ma riadne skplu je piatacka idu ako keby boli v skole lenhodinymaju 30 minut namiesto 45