icon

Čo nemôže chýbať v školskej taške?

mala_majka
6. júl 2025

Ahojte,
zaujímalo by ma aké sú vaše "Must haves", ktoré nosíte pravidelne v školskej taške.

lenka7477
6. júl 2025

dcéra v školskej taške a ja v kabelke musím mať vlhčené vreckovky a vlhčený WC papier

glade22
6. júl 2025

Čo? Nechápem celkom otázke
Ak to bol materský plural a myslíš normálne detskú školskú tašku, tak knihy, zošity, fľaša, desiatovnik a preukazku na bus a čip do školy...tieto dve veci sú naozaj "must have"

viestta
6. júl 2025

moj musi mat desiatu, ostane ho nezajima

vero2802
6. júl 2025

Plesnivá desiata z minulého týždňa 😂😂😂 ale nie, my musíme každé ráno kontrolovať či je tam čip v prvom rade 🤷🏼‍♀️ ostatné ho vôbec nezaujíma, vraví že všetko sa dá zohnať, požičať 🤦🏼‍♀️😂 no a starší je rád keď si ráno spomenie už len na tú tašku že si má zobrať...minule som ho nachytala, namatkovo som mu šla do tašky a tam jeden zošit na všetky predmety, pekne naspodu strany očíslované a na zadnej strane obsah-na ktorej strane je aký predmet, skoro ma prekotilo ale potom som si spomenula na svoju strednú tak som sa len zasmiala 😂😂😂

sevrin
6. júl 2025

Revolver, šprc guma, dve dávky koksu a falšovaný pas.

dorizzz
6. júl 2025

Reálne nič nie je must have, iba knihy, peračník, pravítka, zošity, prípadne hygienické vreckovky. Deti toho potrebujú oveľa menej ako si my mamy myslíme.

dorizzz
6. júl 2025

Ale môj musel mať gumu, kružidlo a veľa pier ktoré by mohol rozobrať a vyrobiť z toho zbrane 😆

dorizzz
6. júl 2025
@vero2802

Plesnivá desiata z minulého týždňa 😂😂😂 ale nie, my musíme každé ráno kontrolovať či je tam čip v prvom rade 🤷🏼‍♀️ ostatné ho vôbec nezaujíma, vraví že všetko sa dá zohnať, požičať 🤦🏼‍♀️😂 no a starší je rád keď si ráno spomenie už len na tú tašku že si má zobrať...minule som ho nachytala, namatkovo som mu šla do tašky a tam jeden zošit na všetky predmety, pekne naspodu strany očíslované a na zadnej strane obsah-na ktorej strane je aký predmet, skoro ma prekotilo ale potom som si spomenula na svoju strednú tak som sa len zasmiala 😂😂😂

@vero2802 aj môj to mal tak, zmaturoval na čisté jednotky čiže je to nepodstatné mať na každý predmet samostatný zošit.. a oni to dobre vedia, riešia len to podstatné ostatné je pre nich “vopruz” 🤣

vero2802
6. júl 2025
@dorizzz

@vero2802 aj môj to mal tak, zmaturoval na čisté jednotky čiže je to nepodstatné mať na každý predmet samostatný zošit.. a oni to dobre vedia, riešia len to podstatné ostatné je pre nich “vopruz” 🤣

@dorizzz presne 😁 veď myslím že aj ten môj to dá s prstom v nose len problém je u nás v Tom, že chcem strašne "rodičovať", vychovávať, usmerňovať, radiť ale vždy keď mi povie mama teraz sa ukludni, zaspomínaj si no vtedy ako by som facku dostala lebo som bola rovnaká 😂😂😂

tanyan
7. júl 2025

Naša princezná (10 r.) nosí v školskej taške od začiatku aj malú kozmetickú taštičku, kde má náhradné nohavičky a ponožky, dettol, papierové vreckovky, náplaste, malý sprej s morskou vodou do nosa, prázdne plastové kinderko - ak si chce zložiť naušnice alebo keď jej vypadol zub, Traumeel S, Nurofen stick...). Ona už nosí so sebou v peňaženke aj ZP a OP, nielen kartu na školské obedy a brejky kartu.
Ale na druhej strane, peračník si necháva v škole. V škole má v skrinke aj náhradné nohavice a tričko, dáždnik, obuvák...

saxana000
7. júl 2025

Dosky peracnik obedar flasa cip vlhcene a vreckovky.dve sponky pukacky a dve gumicky. tot vsio

mam1na
7. júl 2025

Posca fixy, náčrtnik na kreslenie, voda, desiata, peračník v perfektnom stave 😁

malinkajozka
Autor odpoveď zmazal