Dávate deťom šunku na desiatu?
Ahojte, dávate deťom šunku do desiaty ? Ja mám obavy z toho, či sa to nepokazí, predsa len šunka by mala byť maximálne 2h v izbovej teplote, a keď robim desiatu ráno o 5:30, kým to zje, prejde kopu hodín.
@stvura ja píšem o SPRACOVANOM mäsa. Ja neviem ľudia ci ste fakt tak nechápaví alebo o čo tu ide???
Škoda slov
@simona20201309 My chápeme veľmi dobre, problém je, že Ty nemáš prehľad, že sa da kúpiť sunka/ saláma BEZ E 250. Potom je to zloženie dobre - varené mäso, koreniny, soľ. A koľko tej sunky to decko na desiatu zje.. dva plátky v rožku? Hneď tu spomínaš onkológiu . Dúfam, že desať rokov vypekas na teflone😉
@simona20201309 My chápeme veľmi dobre, problém je, že Ty nemáš prehľad, že sa da kúpiť sunka/ saláma BEZ E 250. Potom je to zloženie dobre - varené mäso, koreniny, soľ. A koľko tej sunky to decko na desiatu zje.. dva plátky v rožku? Hneď tu spomínaš onkológiu . Dúfam, že desať rokov vypekas na teflone😉
@rayla áno a každá ktorá sa ozvala kupuje šunky bez dusičnanov 😀
90% sa do mňa naváža preto že som si to vôbec dovolila napísať
Neprekvapuju ma reakcie. Keď dá príspevok nejaký výživový poradca, lekár,.. ktorý sa vyjadruje k nezdravých produktom napríklad ako spracovanie e mäso, rozpekané pečiva, a pod tak komentáre sú samé hrubé nadávky do kktov a hlupákov a debilov.
Človek radšej urobi z takého informatora debila, akoby sa mal zamyslieť a overiť si fakty.
@rayla väčšina ani netuší čo obsahujú naše potraviny, a ešte väčšiu časť to ani nezaujíma. A ak niekto si dovoli povedať niečo negatívne hneď je za magora
@rayla väčšina ani netuší čo obsahujú naše potraviny, a ešte väčšiu časť to ani nezaujíma. A ak niekto si dovoli povedať niečo negatívne hneď je za magora
@simona20201309 Veď nevravím.. ja si dávam na stravu pozor, ale napísať kvôli dvom plátkom sunky hneď o onkológii.. Su to nie len potraviny, ale aj ten teflon, plastové dózy, silikónové formy, stresy, sedavé zamestnania, nezdravý vzduch, žiarenie... Treba dávať pozor nie len na to, čo jes, ale aj ako to jedlo pripravujes a hlavne na čom varis...
@anonym_autor jak sa to môže pokaziť..😭🤣

@simona20201309 uz len byvanim na SK travime nase deti...ja budem mat napr. za humnami uzasnu Baterkaren - myslim ze toto im v zdravi "prospeje" urcite viac ako raz do tyzdna chlebik s troma platkami 97percentnej sunky. Takze asi tak. Ako ja vam to neberiem, vychovajte vegana (aj ked som si uz neni ista ci zelenina pestovana u nas na perfis hnojenej pode s uzsanymi dazdami z cistuckej oblohy je to prave orechove) ktory bude mat v 20tke problem mat deti (moja byvala svagrina mala tento problem)
@stvura ja píšem o SPRACOVANOM mäsa. Ja neviem ľudia ci ste fakt tak nechápaví alebo o čo tu ide???
Škoda slov