Deti chodia špinavé zo školy: Ako to riešiť?
To aj Vaše deti, konkrétne u nás prvák, chodia takto špinaví zo školy?
Lebo ja som už zúfalá.
Mala som už totál hysák z toho dnes.
Jasné má aj veci na prezlečenie v škole, keď idú von, nedal si ich ani raz, on zabudol. Minule mal čisto nové nohavice, prizvukovala som mu, nech sa prezlecie, tak hadajte, ci sa prezliekol, ... prisiel zo zelenymi kolenami.
Aj pani vychovavatelka by ich mohla aspon trosku usmernit, ked je aj velke blato, nech sa hraju na ceste (maju tam aj cesticku normalnu), lebo mne toto uz nejde do hlavy.

Ak ma dobre známky a dobre sa správa, až tak by mi to nevadilo. Ale spomenula som si, že aj moja dcera istú dobu chodila špinavá. Aj teraz v 4. triede dakedy popísané oblečenie od pera… ja jej zasa nekupujem nejaké také exkluzívne kúsky, že by mi to vadilo. Vysvetlila som jej, že nie všetko sa dá oprat, výroba jedných rifli stojí xxx litrov vody, tak ich nebudeme kupovať vela a ako chodí je jej vizitka. Prešlo to samé
Nie, Nikdy. Na prestávke sú stále vonku, ca. Polhodinu. Je jedno aké je počasie.
@zuzitko74 chodis po nich tak skoro alebo tak neskoro chodia na prechádzky? Moj prvak chodi po obede okolo 13.h, ak je pekne, su von na ihrisku počas druziny
Podla mna je to aj v povahe. Mas 2 deti, hraju sa spolu na tom istom dvore a jedno je spinave od hlavy po paty a druhe ciste. Zatial ma moj len 4 roky, ale toto som nikdy neriesila a ani moje dieta. Neobleciem mu spinave a ani on si nechce spinave obliect, ale ak sa zaspini pocas dna, nevadi mi s nim ist tak do obchodu. Su to len veci.
Aspon sa vybeha a nesedi doma napriklad pri mobile., ako mnohe ine deti.
Moje deti doma.su vonki za.kazdeho pocasia. Za.domom mame luku, tam sa.xhodia.hravat.s detmi od susedov. Ked je vlhko, dam softshellky, starsie oblecenie, bundy z bazaru, gumaky. Nech sa zahraju, aj my,sme sa.tak hravali. A co nase mamy? nase mamy mali mechanicke pracky a castokrat ani tie nie.... Nehovorim o susickach.....
@zorkahorka Naši chodia od 14 do 15. Do 14:00 sa len zbierajú na krúžky.

Takto chodi v nasej skole polovica deti z družiny