icon

Hodia sa handmade kvety ako darček pre učiteľku?

merrymajer
26. jún 2025

Ahojte ženy robím takéto kvety a otázka je či sa to hodí na koniec školského roka pre pani učiteľku .... Pýtam sa preto, že je ako keby umelý, ale je mnou vyrobený tak čo si o tom myslíte ? Ďakujem

Hodia sa handmade kvety ako darček pre učiteľku?
Strana
z2
mimikarol
26. jún 2025

Je pekný ale dala by som živý

eviq
26. jún 2025

@merrymajer Mne sa nepáči. Kvety sú pekné, keď sú živé. Toto mi pripomína tie plastové katastrofy na cintorínoch. Neviem si predstaviť, že si toto niekto vystaví doma v obývačke.

gab1sol
26. jún 2025

@merrymajer za mňa nie. Milujem kvety, ale živé. Je to pekné, ale mňa by to nepotešilo…

patka06
26. jún 2025

Podľa mňa sa nehodí. radšej jednu živú ružu.

ivka225
26. jún 2025

@merrymajer Ako keby umelý? ... Veď predsa JE umelý.

merrymajer
autor
26. jún 2025
@ivka225

@merrymajer Ako keby umelý? ... Veď predsa JE umelý.

@ivka225 áno ale nieje z plastu ako takého je to s takých mäkkých paličiek

ivinkapink
26. jún 2025

Mne sa paci. Ja zas nemusim zive kvety, uplne vyhodene peniaze, skoda kvetiv - uvadnu...krasa na par dni...

selest
26. jún 2025

Jedine ze by to vyrobilo dieta, inak za mna nie ale urob podla seba.

ivik4
26. jún 2025

Nie

dajna8
26. jún 2025

Ja som za zive kvety. Ci kytica alebo v nieco v crepnicku. Ak taketo nieco handmade, tak vyrobene dietatom.

nikaeli
26. jún 2025

Hmmm. Úprimne, toto by som na čas založila do šuflíka a neskôr - asi rozobrala 😆 tie drôtiky sú fajn na tvorenie a jemnú motoriku. Prepáč, ale do vázy by som si to nedala.

Môj syn nesie 'handmade' kytičku zo živej levandule. Idem urobiť ešte jednu pre p.vychovávateľku.

luxus10
26. jún 2025
@merrymajer

ze zive kvety-rezane uz nie su zive...a precitajte si diskusie, kde nakoniec na druhy den koncia...

@merrymajer je to velmi pekny vyrobok-mozno zaujme viac ako rezany kvet...

....preco maju ludia stale potrebu ucitelkam nieco davat? to je basnicka otazka...

nafka0483
26. jún 2025
@luxus10

ze zive kvety-rezane uz nie su zive...a precitajte si diskusie, kde nakoniec na druhy den koncia...

@merrymajer je to velmi pekny vyrobok-mozno zaujme viac ako rezany kvet...

....preco maju ludia stale potrebu ucitelkam nieco davat? to je basnicka otazka...

@luxus10 Pretoze sa detom venuju takmer tretinu dna, podielaju sa na ich formovani, vychove, svetonazore, su dolezitou osobou v ich zivote...? A ak to vsetko robia skvele, tak sa za to proste chcu podakovat viac ako slovom?

luxus10
26. jún 2025

ved oni pracuju za plat z dani ludi...

luxus10
26. jún 2025
@nafka0483

@luxus10 Pretoze sa detom venuju takmer tretinu dna, podielaju sa na ich formovani, vychove, svetonazore, su dolezitou osobou v ich zivote...? A ak to vsetko robia skvele, tak sa za to proste chcu podakovat viac ako slovom?

@nafka0483 vies co je basnicka otazka?

januska12323
26. jún 2025

Niekomu sa bude páčiť niekomu nie.

alenka58
26. jún 2025

lapač prachu

maxalla
26. jún 2025

na mieste ucitelky by som ho prijala, podakovala, pochvalila a doma vyhodila ako zbytocny lapac prachu do kosa... skor zivy..

ivinkapink
26. jún 2025

Ale ved aj "zivy" rozumej rezane kvety, skonci v kosi 🤷

rachel36a
26. jún 2025
@merrymajer

@merrymajer za mna nie...js takéto veci rovno vyhadzujem... pokial priamo nevies ze ma učiteľka takéto lapače prachu rada, tak radšej kúp coko, caj, med a pod, ako niečo co vyhodí cestou domov

zuzubb007
26. jún 2025

Nie prepáč je to strašný gýč, to radšej nič ako takúto kravinu vyhodila by som to hneď, živý kvet je živý

nafka0483
26. jún 2025
@luxus10

@nafka0483 vies co je basnicka otazka?

@luxus10 Viem

littledaisy
26. jún 2025

Ako človek, čo pracuje v školstve - radšej dezert, niečo fajné, ovocie, hocičo. Kvety zvednú, umelé veci vyhadzujem. Páčia sa mi handmade produkty, ale čo z nich... potešia a môžu ísť do koša.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
sidicek
27. jún 2025

Estetika je jedna vec ,ale načo vyrábať ďalší odpad, ty to predávaš, alebo si to niekto u teba objednáva a ma to roky na policke?

merrymajer
autor
27. jún 2025
@sidicek

Estetika je jedna vec ,ale načo vyrábať ďalší odpad, ty to predávaš, alebo si to niekto u teba objednáva a ma to roky na policke?

@sidicek vyrábam

bubik6x
29. jún 2025

@merrymajer áno, sú krásne, ináč ja som tiež urobila a dala na deň učiteľov a všetky učiteľky sa chodili pozerať a pýtali sa ma ako som to robila 🤣

katkaa01
29. jún 2025
@nikaeli

Hmmm. Úprimne, toto by som na čas založila do šuflíka a neskôr - asi rozobrala 😆 tie drôtiky sú fajn na tvorenie a jemnú motoriku. Prepáč, ale do vázy by som si to nedala.

Môj syn nesie 'handmade' kytičku zo živej levandule. Idem urobiť ešte jednu pre p.vychovávateľku.

@nikaeli neviem ci sa učiteľky zase potešia z Vašej kyticky.Zase si nefandite ze ta kyticka je nejak extra pekna..Aspon nejakú peknú stuzku tam dajte namiesto toho otrasneho spagatu😂😂😂

patka06
29. jún 2025
@katkaa01

@nikaeli neviem ci sa učiteľky zase potešia z Vašej kyticky.Zase si nefandite ze ta kyticka je nejak extra pekna..Aspon nejakú peknú stuzku tam dajte namiesto toho otrasneho spagatu😂😂😂

@katkaa01 Nie som síce učiteľka, ale mňa by taká kytička potešila, ten špagát sa tam presne hodí. Vyzerá to spolu veľmi pekne.

jamabe
29. jún 2025
@katkaa01

@katkaa01 ja som učiteľka a dostala som aj takuto levandulovu kyticku 🤗. Mne sa páči a vystavila som si ju v obývačke.

Strana
z2