Hodia sa handmade kvety ako darček pre učiteľku?
Ahojte ženy robím takéto kvety a otázka je či sa to hodí na koniec školského roka pre pani učiteľku .... Pýtam sa preto, že je ako keby umelý, ale je mnou vyrobený tak čo si o tom myslíte ? Ďakujem

@merrymajer Mne sa nepáči. Kvety sú pekné, keď sú živé. Toto mi pripomína tie plastové katastrofy na cintorínoch. Neviem si predstaviť, že si toto niekto vystaví doma v obývačke.
@merrymajer za mňa nie. Milujem kvety, ale živé. Je to pekné, ale mňa by to nepotešilo…
Podľa mňa sa nehodí. radšej jednu živú ružu.
@merrymajer Ako keby umelý? ... Veď predsa JE umelý.
@merrymajer Ako keby umelý? ... Veď predsa JE umelý.
@ivka225 áno ale nieje z plastu ako takého je to s takých mäkkých paličiek
Mne sa paci. Ja zas nemusim zive kvety, uplne vyhodene peniaze, skoda kvetiv - uvadnu...krasa na par dni...
Jedine ze by to vyrobilo dieta, inak za mna nie ale urob podla seba.
Nie
Ja som za zive kvety. Ci kytica alebo v nieco v crepnicku. Ak taketo nieco handmade, tak vyrobene dietatom.
ze zive kvety-rezane uz nie su zive...a precitajte si diskusie, kde nakoniec na druhy den koncia...
@merrymajer je to velmi pekny vyrobok-mozno zaujme viac ako rezany kvet...
....preco maju ludia stale potrebu ucitelkam nieco davat? to je basnicka otazka...
ze zive kvety-rezane uz nie su zive...a precitajte si diskusie, kde nakoniec na druhy den koncia...
@merrymajer je to velmi pekny vyrobok-mozno zaujme viac ako rezany kvet...
....preco maju ludia stale potrebu ucitelkam nieco davat? to je basnicka otazka...
@luxus10 Pretoze sa detom venuju takmer tretinu dna, podielaju sa na ich formovani, vychove, svetonazore, su dolezitou osobou v ich zivote...? A ak to vsetko robia skvele, tak sa za to proste chcu podakovat viac ako slovom?
ved oni pracuju za plat z dani ludi...
Niekomu sa bude páčiť niekomu nie.
lapač prachu
na mieste ucitelky by som ho prijala, podakovala, pochvalila a doma vyhodila ako zbytocny lapac prachu do kosa... skor zivy..
Ale ved aj "zivy" rozumej rezane kvety, skonci v kosi 🤷
@merrymajer za mna nie...js takéto veci rovno vyhadzujem... pokial priamo nevies ze ma učiteľka takéto lapače prachu rada, tak radšej kúp coko, caj, med a pod, ako niečo co vyhodí cestou domov
Nie prepáč je to strašný gýč, to radšej nič ako takúto kravinu vyhodila by som to hneď, živý kvet je živý
Ako človek, čo pracuje v školstve - radšej dezert, niečo fajné, ovocie, hocičo. Kvety zvednú, umelé veci vyhadzujem. Páčia sa mi handmade produkty, ale čo z nich... potešia a môžu ísť do koša.
Estetika je jedna vec ,ale načo vyrábať ďalší odpad, ty to predávaš, alebo si to niekto u teba objednáva a ma to roky na policke?
Estetika je jedna vec ,ale načo vyrábať ďalší odpad, ty to predávaš, alebo si to niekto u teba objednáva a ma to roky na policke?
@sidicek vyrábam
@merrymajer áno, sú krásne, ináč ja som tiež urobila a dala na deň učiteľov a všetky učiteľky sa chodili pozerať a pýtali sa ma ako som to robila 🤣
Hmmm. Úprimne, toto by som na čas založila do šuflíka a neskôr - asi rozobrala 😆 tie drôtiky sú fajn na tvorenie a jemnú motoriku. Prepáč, ale do vázy by som si to nedala.
Môj syn nesie 'handmade' kytičku zo živej levandule. Idem urobiť ešte jednu pre p.vychovávateľku.
@nikaeli neviem ci sa učiteľky zase potešia z Vašej kyticky.Zase si nefandite ze ta kyticka je nejak extra pekna..Aspon nejakú peknú stuzku tam dajte namiesto toho otrasneho spagatu😂😂😂
@nikaeli neviem ci sa učiteľky zase potešia z Vašej kyticky.Zase si nefandite ze ta kyticka je nejak extra pekna..Aspon nejakú peknú stuzku tam dajte namiesto toho otrasneho spagatu😂😂😂
@katkaa01 Nie som síce učiteľka, ale mňa by taká kytička potešila, ten špagát sa tam presne hodí. Vyzerá to spolu veľmi pekne.
@katkaa01 ja som učiteľka a dostala som aj takuto levandulovu kyticku 🤗. Mne sa páči a vystavila som si ju v obývačke.

Je pekný ale dala by som živý