icon

Je normálne, že sa chlapec hrá s bábikami?

8. dec 2023

Je normalne aby sa 10 rocny chlapec hral hodiny s babikami? Cese ich, maluje, oblieka, hra sa s nimi proste… Celkovo aj rozpravky pozera dievcenske aj na youtub pozera take dievcenske kanaly kdr si vyrabaju naramky, brosne, vlasove doplnky, casto krat si da uterak na hlavu a okolo pasa a hra sa ze su to vlasy a sukna, som z toho uz na prasky, neviem co s nim robit, nechcem na neho krcitat ani mu to zakazovat, muz je v pohode, ze vraj nemam stresovat, ze je to v poriadku, podla mna to neni v poriadku ani nahodou, bojím sa strasne co s nim je… o chalanske hracky alebo sporty nejavi zaujem, najradsej maluje, lepi si nalepky, lepsi si diamantiky, vyraba naramky… no nech mi nik nevravi ze toto je normalne u 10 rocneho chalana, inak je v pohode, mudry a sikovny ziak, dobre dieta, pomaha, poslucha, prosim poradte mi co robit, ci to riesit alebo nie, ci mam stresovat alebo nie, ci s tym mate skusenost

Strana
z3
elmivelmi
9. dec 2023

A prave preto malo vyhrat PS.Aby takyto ludia od mal boli brani normalne a mamy sa nemuseli bat,ze ich mozno inak zmyslajuce deti budu normalne v spolocnosti tolerovane.Ja verim tomu ze deti toto neriesia,len dospeli a treba zacat v detstve uz tolerovat inakost a nie byt podporovany v tim sa vysmievat ale o bat.
Autorka.uvidis,ved sa ho sama opytaj ako sa citi,cim by chcel byt a podobne.Mozno z toho vyrastie,mozno nie,ale urcite najskor sa musis pytat jeho,nie na mk.Ja by sim sa opytal ci sa mu paci nejaka spoluziacka a preco a tak dalej.

ibatanecnica
9. dec 2023

Autorka a keby aj bola tak co? Je to tvoje dieta mas mu byt oporou.

juliacenc
9. dec 2023

A coho konkretne sa bojis?

ibatanecnica
9. dec 2023

@elmivelmi ludia toto beru normalne. Ludom.nevadia inak orientovani ludia. Skor ten cirkus okolo toho. Mam vo svojom okolo inak orientovaych ludi a pod a nemaju ziadne problemy. Normalne ziju a okolie ich akceptuje. A keby aj vyhralo PS ty si myslis ze sa zmyslanie tych ktori su proti zmeni? Nezmeni sa.

ibatanecnica
9. dec 2023

Autork takito ludia budu vzdy. A v kazdej oblasti. Zial. Pri inak orientovanych ci uspesnych ci inych. Teeba dieta podporit aby bolo silne - psychicky.

loliki
9. dec 2023

Tak sa zamysli nad tým, ako ho vychovávate. Má sestru, hrá sa s jej hračkami, opakuje po nej. Kúpili ste mu autíčka, vláčik, loptu? Neviem si predstaviť, že je jediný chlapec v triede a žije 4 roky v dievčenskom kolektíve. Otec sa s ním asi nehrá, lebo celé to ani nerieši, podľa tvojich vyjadrení. Začínam si myslieť, že je to vymyslená téma.

judar
9. dec 2023

Boze moj ma len 10 rokov a ty uz z neho robis podivina aj ked je to tvoje dieta 🤦...stale je to male dieta, ktore rastie a casom zmeni i svoje spravanie ci zaujmy...horsie by bolo keby ma dajne tomu 18rokov a kradol by ti nohavicky ci saty

joannita
9. dec 2023

Mam znamu, ktorej syn je gay, teraz ma 19, rodicom sa uz priznal, strasne sa toho bal, mal psychicke problemy z toho, ale rodicia (moji kamarati) to zobrali uplne uzasne, miluju ho rovnako a podporuju ho. Vlastne cela rodina.
Dnesni mladi ludia su uz velmi otvoreni homosexualom, vobec to neriesia ako my "starsi". Jeho rovesnici to beru uplne normalne ako beznu vec takze nejakej sikany by som sa nebala.
Inak tiez bol skor taky dievcensky od malicka, rad varil, piekol, sil na sijacom stroji.
Hlavne ho podpor, dodaj mu sebadoveru, lebo v 10rokoch uz vie a citi, ze je iny ako jeho rovesnici a ty musis byt ta co mu da podporu a bezpodmienecnu lasku a nebude z toho "na prasky" ako pises.

bennn
10. dec 2023

Počkaj a rodičia sú muž a žena že? ... Ako je toto vôbec možné?! Treba ho nasilu prevychovať, namalovať izbu na modročierno, všetky bábiky vyhodiť a nasilu nakúpiť autíčka, skladačky, stavebnice a hračkárske zbrane a dať mu iba konzolu s chlapčenskými hrami podľa uváženia rodičov, volať ho pomáhať pri opravovaní auta, betónovaní, nosení dreva a iných vecí... atď atď.

Lebo na SLOVENSKU nie je miesto pre práva a rešpekt ľudí INÝCH než heterosexuálov. To je dostatočne jasné z posledných volieb.

Nemohol som si to odpustiť tu v tomto mentálnom zapadákove rusofilizmu.

kristinapetronela
10. dec 2023

Je to v poriadku

kristinapetronela
10. dec 2023

Nie každý chalan musí hrať futbal

jankaconkova
12. dec 2023

Ahoj prosím ťa napíš mi určite to nieje normálne myslím si že bude gej mám veľa kamarátov čo sa takto správali v detstve a ostali gejovia napíš mi na mesengerr prosím Janka Čonková popíšeme otom Ďakujem

Strana
z3