icon

Jedia vaše deti pred odchodom do školy?

15. dec 2021

Ahojte. Mám otázku, keď ráno vám deti vstávajú do škôlky dávate im raňajky? Alebo jedia až v škôlke. Dkaujem za odpovede.

Strana
z2
vanda323
15. dec 2021

Moje jedia až v škole. Ráno pijú Granko alebo teplý čaj doma. Proste nemajú chuť.

dskjhfdlkdjhl
15. dec 2021

Vzdy som davala doma ranajky, v skolke ranakky nemali, tam bola len desiata.

anjelicek26
15. dec 2021

V skolke ani skole neranajkuju, maju az desiatu (medzi 9-10), takze ked vstavaju o siestej, by mi dovtedy padli hladom...takze ano rano ranajkuju...

simonecka008
15. dec 2021

Moja rano jogurt papa.. lebo v skolke niekedy nezje tie natierky co maju rano ... tak nech neni hladna 🙂

veronikaszabova
15. dec 2021

Ano, obaja ranajkuju. Neviem si predstavit ich poslat bez ranajok. Ved v skole maju az desiatu.

lydus2015
15. dec 2021

Je väčšinou ale iba nejakú drobnosť, buď jogurt, banán, piškóty, Brumika...

choco6
15. dec 2021

Moj 3 rocny pije mlieko alebo kakao okolo 7 rano a skusali sme jogurty, ovocie, pecivo ale vacsinou si raz kusne a nechce. Nieje tak skoro hladny. Aj cez vikend ranajkujeme az okolo 9. On celkovo nieje velky jedak 🤷‍♀️

lucka114
15. dec 2021

Ráno vstávame o 5:30 - 6:00 doma zje nejaké ovocie, jogurt a v škôlke okolo 9:00 majú pečivo s kávou, kakaom ... Ale keď doma niekedy nechce, nenútim..

zooeynka
15. dec 2021

My proste rano nestihame. V skolke maju ranajky/desiatu okolo 9:00, tolko vydrzi. Cez vikendy tiez neranajkujeme skor.

mimikarol
15. dec 2021

Ráno zje jogurt. Moc jej raňajkovať nechutí, čo chápem ale v škôlke jej málokedy chutilo jesť. Bývala do 12tej a veľmi často bola len na tom jogurte čo ráno zjedla.

tncka
15. dec 2021

Ano,vzdy spravim nejake pecivo so zeleninou,maslo,sunka,syr,natierka...na co ma chut. Zvykla si dat jogurt rano, ale to potom mrncala ze bola doobeda hladna,presli sme na tuhsie ranajky😅Desiatu vzdy berie ovocie a nejaku malu sladkost,tam nerobim chleby oblozene ani nic podobne lebo viem ze v tom zhone to aj tak nezje a vyhodi. Vstavame o 15min.skor aby vsetko postihala a neni s tym problem💪

ajko2011
15. dec 2021

Môj vždy raňajkuje. Aj pred škôlkou raňajkoval a aj teraz keď je už školák.

deginko
15. dec 2021

Áno,raňajkuje,ale veľmi málinko...ale vždy musí čosi prejsť..vstáva o 6 desiatu majú až o 9 to by nevydržala..i keď nie je hladná ráno..ale spala asi dve lyžice cereálií s mliekom..alebo si vypýta iba pár plátkov šunky syru bez pečiva...tak aby nebola hladná

mondolina
15. dec 2021

raňajkuje každé ráno pred školou.

ibrunova
15. dec 2021

Ako škôlkari ráno doma nejedli, len granko vypili, chodili sme z domu o 6.30, to im ani nič nechutilo, v škôlke jedávali o 8.30. Ako školáci už jedli, to je už iné. Musia sa najesť, v škole nie je moc času na jedenie.

lula313
15. dec 2021

Mám škôlkarku, dávala som ranajky, ale maximálne raz zakusla a nechcela jest, tak som od toho upustila. Do skolky sa dostane 8;00 a desiatu majú o 9:30, tak vydrzi.

patka06
15. dec 2021

doma bez jedenia, prišli sme do škôlky a o 15 - 20 minút išli jesť, to bolo akurát
školáčka tiež raňajkuje až v škole cez prvú prestávku, skôr by jej nechutilo

zuzuliennka1
15. dec 2021

syn neranajkuje, tak skoro mu nechuti, v skolke rano cosi vzdy maju,
a ja si pamatam, my sme nikdy neranajkovali, mamina nam robievala vacsiu desiatu, vstavali sme do skoly okolo 6:00, v skole sme boli o 7:00, tak som zjedla jeden “lepenak” ze ranajky, druhy potom na desiatu

maris5
15. dec 2021

Moj ked nastupil skoro 3 rocny, tak rano pil len mlieko. Asi po polroku zacal aj normalne ranajkovat. Nevydrzal by do ich skolkarskej desiaty

makova333
15. dec 2021

Vzdy som robila detom ranajky aj robim, neviem si predstavit poslat dieta do skolky/skoly hladne.

annm81
15. dec 2021

Áno, raňajkuje doma. Ale ak by nechcel, nenútila by som. Sama som človek, ktorý neznesie raňajky - vyslovene je mi zo skorého jedla zle - a bez problémov tolerujem, že sa najem až na obed.

renka30
15. dec 2021

Ranajkuju, uz mam sice pubertiacky ale uz od skolky doma ranajkovali.

alja20
15. dec 2021

Ano vzdy ranajkoval doma a potom aj v skolke odstup byval 2h

mamina0078
15. dec 2021

Dávam v škôlke a škole by jedli až také 3 hodiny po zobudení.

mayapaola
15. dec 2021

Nie, mam skolacku a skolkara a rano nestihame.. radsej si pospime 🙂

katym77
15. dec 2021

Raňajky musia u nás byť, bez toho by som ich nepustila.

janba
15. dec 2021

Ranajkuje o pol 7, ale teda, da si 5 hryzov z chlebika a stacilo. Priladne chocapic, kakao..

wewuliatko174
15. dec 2021

Ked sme vstavali skoro do školky velakrat sme dali len teple kakavko alebo jogurt..teraz ako prvacka zvačšia tiež jogurt alebo si zvykla do mlieka rozne cerelalie

sasitimi17
15. dec 2021

Nie, lebo nechce
Ma na vyber vždy jej ponúknem jesť ale nechce takze nenútim, sama vie predsa či chce alebo nie..

mirka438
15. dec 2021

Moj vstava do skolky o 7mej a aj ked mu spravim napriklad chlebik, rozok tak len zahryzne a dost. Tak vacsinou len jogurt..do tej 9 potom vydrzi v pohode kym papaju v skolke ☺

Strana
z2