Jedia vaše deti pred odchodom do školy?
Ahojte. Mám otázku, keď ráno vám deti vstávajú do škôlky dávate im raňajky? Alebo jedia až v škôlke. Dkaujem za odpovede.
Vzdy som davala doma ranajky, v skolke ranakky nemali, tam bola len desiata.
V skolke ani skole neranajkuju, maju az desiatu (medzi 9-10), takze ked vstavaju o siestej, by mi dovtedy padli hladom...takze ano rano ranajkuju...
Moja rano jogurt papa.. lebo v skolke niekedy nezje tie natierky co maju rano ... tak nech neni hladna 🙂
Ano, obaja ranajkuju. Neviem si predstavit ich poslat bez ranajok. Ved v skole maju az desiatu.
Je väčšinou ale iba nejakú drobnosť, buď jogurt, banán, piškóty, Brumika...
Moj 3 rocny pije mlieko alebo kakao okolo 7 rano a skusali sme jogurty, ovocie, pecivo ale vacsinou si raz kusne a nechce. Nieje tak skoro hladny. Aj cez vikend ranajkujeme az okolo 9. On celkovo nieje velky jedak 🤷♀️
Ráno vstávame o 5:30 - 6:00 doma zje nejaké ovocie, jogurt a v škôlke okolo 9:00 majú pečivo s kávou, kakaom ... Ale keď doma niekedy nechce, nenútim..
My proste rano nestihame. V skolke maju ranajky/desiatu okolo 9:00, tolko vydrzi. Cez vikendy tiez neranajkujeme skor.
Ráno zje jogurt. Moc jej raňajkovať nechutí, čo chápem ale v škôlke jej málokedy chutilo jesť. Bývala do 12tej a veľmi často bola len na tom jogurte čo ráno zjedla.
Ano,vzdy spravim nejake pecivo so zeleninou,maslo,sunka,syr,natierka...na co ma chut. Zvykla si dat jogurt rano, ale to potom mrncala ze bola doobeda hladna,presli sme na tuhsie ranajky😅Desiatu vzdy berie ovocie a nejaku malu sladkost,tam nerobim chleby oblozene ani nic podobne lebo viem ze v tom zhone to aj tak nezje a vyhodi. Vstavame o 15min.skor aby vsetko postihala a neni s tym problem💪
Môj vždy raňajkuje. Aj pred škôlkou raňajkoval a aj teraz keď je už školák.
Áno,raňajkuje,ale veľmi málinko...ale vždy musí čosi prejsť..vstáva o 6 desiatu majú až o 9 to by nevydržala..i keď nie je hladná ráno..ale spala asi dve lyžice cereálií s mliekom..alebo si vypýta iba pár plátkov šunky syru bez pečiva...tak aby nebola hladná
raňajkuje každé ráno pred školou.
Ako škôlkari ráno doma nejedli, len granko vypili, chodili sme z domu o 6.30, to im ani nič nechutilo, v škôlke jedávali o 8.30. Ako školáci už jedli, to je už iné. Musia sa najesť, v škole nie je moc času na jedenie.
Mám škôlkarku, dávala som ranajky, ale maximálne raz zakusla a nechcela jest, tak som od toho upustila. Do skolky sa dostane 8;00 a desiatu majú o 9:30, tak vydrzi.
doma bez jedenia, prišli sme do škôlky a o 15 - 20 minút išli jesť, to bolo akurát
školáčka tiež raňajkuje až v škole cez prvú prestávku, skôr by jej nechutilo
syn neranajkuje, tak skoro mu nechuti, v skolke rano cosi vzdy maju,
a ja si pamatam, my sme nikdy neranajkovali, mamina nam robievala vacsiu desiatu, vstavali sme do skoly okolo 6:00, v skole sme boli o 7:00, tak som zjedla jeden “lepenak” ze ranajky, druhy potom na desiatu
Moj ked nastupil skoro 3 rocny, tak rano pil len mlieko. Asi po polroku zacal aj normalne ranajkovat. Nevydrzal by do ich skolkarskej desiaty
Vzdy som robila detom ranajky aj robim, neviem si predstavit poslat dieta do skolky/skoly hladne.
Áno, raňajkuje doma. Ale ak by nechcel, nenútila by som. Sama som človek, ktorý neznesie raňajky - vyslovene je mi zo skorého jedla zle - a bez problémov tolerujem, že sa najem až na obed.
Ranajkuju, uz mam sice pubertiacky ale uz od skolky doma ranajkovali.
Ano vzdy ranajkoval doma a potom aj v skolke odstup byval 2h
Dávam v škôlke a škole by jedli až také 3 hodiny po zobudení.
Nie, mam skolacku a skolkara a rano nestihame.. radsej si pospime 🙂
Raňajky musia u nás byť, bez toho by som ich nepustila.
Ranajkuje o pol 7, ale teda, da si 5 hryzov z chlebika a stacilo. Priladne chocapic, kakao..
Ked sme vstavali skoro do školky velakrat sme dali len teple kakavko alebo jogurt..teraz ako prvacka zvačšia tiež jogurt alebo si zvykla do mlieka rozne cerelalie
Nie, lebo nechce
Ma na vyber vždy jej ponúknem jesť ale nechce takze nenútim, sama vie predsa či chce alebo nie..
Moj vstava do skolky o 7mej a aj ked mu spravim napriklad chlebik, rozok tak len zahryzne a dost. Tak vacsinou len jogurt..do tej 9 potom vydrzi v pohode kym papaju v skolke ☺

Moje jedia až v škole. Ráno pijú Granko alebo teplý čaj doma. Proste nemajú chuť.