icon

Jedna rodina sa snaží získať výhody pre deti

7. dec 2025

To je na porazenie , ako sa jedna rodina pcha učiteľom a riaditeľke do zadku. Aby mali ich deti výhody asi spravia možné aj nemožné. Mne je z toho zle. A tie deti chodia ako malý bohovia po škole. Ja tak nemá toto rada.

cyneric
7. dec 2025

Ok, dobre vedieť. Aká bola otázka?

inaemre
7. dec 2025

Im je urcite fuk ze teba to stve

pribinak
7. dec 2025

Ehm, malí bohovia

A aké výhody?

anonym_47a4dd
7. dec 2025

Ďakujem za oznam

autor
7. dec 2025
@pribinak

Ehm, malí bohovia

A aké výhody?

@pribinak No výhody všeho druhu od známok , uprednostnovania vo všetkom atd.

anonym_91b842
7. dec 2025

@anonym_autor vtieraj sa aj ty a nemusíš závidieť 😉

autor
7. dec 2025
@cyneric

Ok, dobre vedieť. Aká bola otázka?

@anonym_47a4dd
@inaemre
@cyneric
Len som to chcela dostať zo seba a dúfala som, že mi niekto v poradí , ako sa nad to povzniesť .

inaemre
7. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_47a4dd
@inaemre
@cyneric
Len som to chcela dostať zo seba a dúfala som, že mi niekto v poradí , ako sa nad to povzniesť .

@anonym_autor rovnako ako aj nad vsetko ostatne. Proste si to nevsimat, nechat ludi zit a zit si vlastny zivot...

pribinak
7. dec 2025
@anonym_autor

@pribinak No výhody všeho druhu od známok , uprednostnovania vo všetkom atd.

@anonym_autor uprednostňovania vo všetkom …..ale veď nápis čo konkrétne tá vytáča

anonym_21f1b0
7. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_47a4dd
@inaemre
@cyneric

@anonym_autor Ako sa nad to povzniest? Nevsimat si to. Ries svoje deti a seba, druhe deti a ich rodicia Ti mozu byt ukradnuti. Nech sa vtieraju, raz to praskne.

lenka.25
7. dec 2025

Vždy to tak bolo a vždy to tak bude . Bývala triedna mojej dcéry , mala v triede maly gang svojich obľúbencov , teda skôr veľký . S väčšinou rodičov ona sama chodila do školy , poznajú sa 20 rokov a sa jej strkali do riti , ako keby ona bola stred vesmíru . Všetky jej obľúbené decka samozrejme samé jednotky od hora až dole . A? Pozri , mne to nijako neublížilo , dcere som to vysvetlila , nech si niektoré veci nevšíma a vysledok jej práce bolo vidieť na prijimackach na osemročné gymple . Jej “nadbytosti “ nie len že sa nedostali , ale ani neurobili prijímačky . Moja sa dostala s prstom v nose 💪🏻

autor
7. dec 2025
@lenka.25

Vždy to tak bolo a vždy to tak bude . Bývala triedna mojej dcéry , mala v triede maly gang svojich obľúbencov , teda skôr veľký . S väčšinou rodičov ona sama chodila do školy , poznajú sa 20 rokov a sa jej strkali do riti , ako keby ona bola stred vesmíru . Všetky jej obľúbené decka samozrejme samé jednotky od hora až dole . A? Pozri , mne to nijako neublížilo , dcere som to vysvetlila , nech si niektoré veci nevšíma a vysledok jej práce bolo vidieť na prijimackach na osemročné gymple . Jej “nadbytosti “ nie len že sa nedostali , ale ani neurobili prijímačky . Moja sa dostala s prstom v nose 💪🏻

@lenka.25 Tak to ma teší, začnem sa na to pozerať takto. Veľmi mi to pomohlo , dakujem 🙂

simona20201309
7. dec 2025
@anonym_91b842

@anonym_autor vtieraj sa aj ty a nemusíš závidieť 😉

@anonym_91b842 🙄

kristina2412
8. dec 2025

Zažili sme a bolo mi to jedno. Dokonca spolu trávili každé jarné prázdniny na lyžovačke...ale nepomohlo 😜 škodoradostne som sa tešila, že moja dcéra aj tak mala najlepšie známky z celej triedy... A nakoniec odišla na osemročné gymnázium. Naozaj takéto správanie nepochopím. Teraz pri druhej dcére sa tiež objavujú takéto osy a to sú len prváci 🫣

anonym_53f297
8. dec 2025
@anonym_autor

@lenka.25 Tak to ma teší, začnem sa na to pozerať takto. Veľmi mi to pomohlo , dakujem 🙂

@anonym_autor a ty si v akom vztahu k tej rodine a skole?

anonym_1ecb48
8. dec 2025

@anonym_autor Všetko je len dočasné.S tzv.protekcnymi deťmi to je často tak, že prídu na strednú a so známkami idú dole.Vzdy je lepšia poctivá dvojka, než jednotka za pekné oči

ivett1
8. dec 2025

Nevšímať si to, ak sa to netýka tvojich detí...ak by to malo negatívny vplyv, tak zasiahnuť...to, že sú teraz privilegovaní, im nezaručí, že sa im bude dariť aj na strednej...

vlado19822
9. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_47a4dd
@inaemre
@cyneric

@anonym_autor treba dať do vačku a budú sa aj k tvojim ináč správať

milanemila
9. dec 2025

Svet je vacsi ako jedna zaprdena skola, kde sa da ucitelka a riaditelka oblbnut. To ze niekto iny ma vyhody v skole, nie je predsa tvoja nevyhoda, nema to vplyv na to ake znamky dostanu tvoje deti 🤷🏼‍♀️ ci chcela by si, aby mali nezasluzene tie znamky lepsie? Ja by som toto nikdy svojim detom nespravila, rodicia im tymto iba skodia…lebo zivot “tam vonku” je iny a nebudu im cely zivot stat za zadkom.

natiblaskova
9. dec 2025

To, že sa s nimi bavia fakt neovplyvní známky 🙂

misanthropicdann
9. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_47a4dd
@inaemre
@cyneric

@anonym_autor jednoducho. Deťom ktoré mali celý život pozametane pod nohami spadnú pri prvom reálnom probléme ktori budú musieť sami vyriešiť

anonym_019f57
9. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_47a4dd
@inaemre
@cyneric

@anonym_autor musíš sa povzniesť nad to ako nad všetko ostatné. Treba si žiť svoj život a druhým nechať ten ich 🙂