icon

Ktorá taška sa vám najviac páči?

zuzu100
17. dec 2013

Dcerka ide do skoly od septembra...Ktoru tasku by ste vybrali Vy pre prvácika?

Ktorá taška sa vám najviac páči?Ktorá taška sa vám najviac páči?Ktorá taška sa vám najviac páči?
zuzkaanicka
17. dec 2013

@zuzu100 vzhladom k tomu, ze tie aktovky su rovnake, co sa tyka kvality a funkcnosti, tak ja by som na Tvojom mieste dala vybrat dcere, ktora sa jej najviac paci 😉 ... mne osobne sa paci ta cervena, ale to je mozno preto, lebo ruzovu velmi nemusim 😉

mummy01
17. dec 2013

@zuzu100 ja mam prvacku a tasku s takymto zapinanim by som jej nekupila,nevedela by ju otvorit.Mame preto na zips.Zameraj sa skor na funkcnost a nie na dizajn 😉

zuzu100
autor
17. dec 2013

@zuzkaanicka aj mne sa páci najviac tá cervená...dcérka by urcite vybrala tu s macickou...Tasku by sme chceli na 1-3rocnik, a nechcem aby v 2. alebo v 3. r. povedala, ze uz macickovu nechce, lebo je ,,detská,, 🙂

crazy55555
17. dec 2013

Tiez asi ta cervena 🙂 ruzovu uz ma skoro kazda prvacka a tiez sa mi osobne nepaci a kupujem take veci len ked nemam na vyber. A kedze su dizajnovo rovnake tak cervena 🙂

zuzkaanicka
17. dec 2013

@zuzu100 tak potom cervenu 😉 ... len si dobre skontroluj, aby bola aj funkcna ... odrazky, pevny, tvarovany chrbat, rozumne rozdelenie vo vnutri a kvalitna latka ... vyzera, ze nie je tazka-co je plus a co sa tyka zapinania, tak taketo vie zapnut a rozopnut aj moja mala dcera (4 roky), takze toho by som sa nebala.

959touareg
17. dec 2013

@zuzu100 iba som precitala nazov temy a hned som v hlave mala odpoved......daj vybrat dcere, predsa ona ju bude denne nosit do skoly. my ti tu darmo radit budeme. dieta ma inu predstavu, iny vkus. a nie je nic horsie ako potom hladiet na jej odute gamby, kysly ksicht a cirkusovanie, ako sa jej nepaci, nechce ju.
my sme tasku isli kupit s dcerou, vytipovali sme si aka je dobra, poradit sme si dali od predavaca a dcera uz vyberala z farieb, popripade druhov.
ale jedno viem iste, moja dcera by mi ruzovu o hlavu obuchala, nenavidi tu farbu od malicka.

zuzkaanicka
17. dec 2013

@959touareg 😉 ja si tiez myslim, ze by si mala vybrat dcera 😉 ... zase sme sa zhodli-mrkni moj prvy prispevok 😅 ... tiez sme kupovali tasku tak, ze si ju dcera vybrala sama, ale je aj pravda, ze do druheho rocnika si potom vybrala inu 😅 ... s dievcatami su proste problemy 😅

959touareg
17. dec 2013

@zuzkaanicka no ano, ved som sa smiala,lebo ja ako vzdy najskor precitam temu a hned odpovedam. prispevky inych citam potom. a tu som urobila to iste. a skoro som umrela nad tvojim prvym prispevkom..uplne rovnake myslienky mame. odpadnem z teba. 😀
a na koniec som este chcela napisat,ze u dievcat je to predsa len ine ako u chlapcov. tym je to skor jedno co maju kupene. dievky su uz od mala priebercive v tomto. 😉
a presne ako pises, v druhom rocniku uz bola opat ina taska aj u nas. . pochybujem, ze vydrzi , ako planuje tato pani mat tasku na 2-3 roky....

zuzkaanicka
17. dec 2013

@959touareg 😅 veru, dievcata su priebercive snad od narodenia 😅 ... dcera uz ma tretiu tasku a som velmi zvedava, kedy zacne basnit o nejakej dalsej 😉

ginepra
17. dec 2013

Topgal ma kvalitne a pekne tasky. A teraz myslim aj nejaku dobru vianocnu akciu

dai
17. dec 2013

@zuzu100 hm... ja mam prvacku a tasku - teda design sme vyberali s nou - dostala ju az cez prazdniny pred skolou . Znacku sme vybrali s muzom podla funkcnosti - my mame samsonite skolsku tasku a zapinanie ako aj vnutorne clenenie a vyplne etc. uplne super ...http://www.pricemania.sk/katalog/skolske-tasky/...
prever fatk to zapinanie, tiez mi pride dost zlozite - ja co vidim u nas tak deti maju bud take ako ma samsonite - taky otocny automaticky sa zapinajuci kruzok, alebo system ako maju step by step tasky...

horana
18. dec 2013
stanislavao
18. dec 2013

ani jednu.

hennyinnsbruck
18. dec 2013

Cervena 🙂

eliska07
18. dec 2013

Z týchto troch tašiek by som vybrala - buď prvú ružovú alebo tú tretiu ružovú. Tá červená ma vôbec nezaujala a prišla mi na prvý pohľad ako vianočný ruksak - taká bielo-červená kombinácia a ešte aj tie kvietky mi na prvý pohľad pripomínali vianočné stromčeky, nie kvety.

Tá tretia sa mi páči najviac, pretože sú na nej aj bodky - je zaujímavá. Ak má dcéra rada motýle, tak by som ale zvolila tú prvú. Ale pri ich dizajne by som asi počítala s tým, že je to taška tak na 1. ročník, max. na druhý ročník. Otázka znie, či dnešné tašky vôbec vydržia dlhšie ako 1-2 roky. Neviem, čo stojí tá taška, či je veľmi drahá, a preto ju chceš používať až do 3. ročníka, ale čo poznám z okolia takýchto školákov, tak tašku menia tak v 2. alebo 3. ročníku.

Mňa to zapínanie neodrádza - to je o zvyku. Skôr mi príde dobré, pretože je pevné.

959touareg
18. dec 2013

@eliska07 presne ako pises. dnes tasky dlho nevydrzia a spoliehat sa na vydrz 2-3 roky - nonsens. ved vidim na detoch ako si ich sanuju. v triede smaria na zem, okolo iduce deti kopnu do nej, nehovorim ako vyzera po mesiaci a nielen zvonka, ale vovnutri co vsetko nachadzam. dobre, ze to uz nema nohy a nelozi v tej taske... no hrozne....preto by som nikdy nekupila drahu tasku. podla mna zbytocny luxus. radsej lacnejsiu, samozrejme prakticku a kazdy rok inu.
ved sa ani necudujem tym detom.nosit cely rok, denne tu istu tasku.sa zeny vzite do ich situacie. nosili by ste denne kabelu jeden rok tu istu. uz neviem aka super by bola,neviem kolko eur vela by stala, bola by kvalitna,neznicitelna, po roku z nej uz iba pri pohlade na nu by vam prislo na grc. 😒

zuzu100
autor
18. dec 2013

Dakujem... Tuto znacku poznám, je kvalitná, vydrzi aj viac rokov a je veeelmi lahká.....

zuzu100
autor
18. dec 2013

Moja kamoska má chlapca tretiaka, uz má treti rok tuto tasku, len modru, a vyzerá skoro ako nová...dá sa prat aj v prácke

zuzu100
autor
18. dec 2013

cena je cca40eur

babulina
18. dec 2013

aj my sme radsej vybrali cervenu nez ruzovu, aj ked mame inu znacku - Belmil, dufam, ze sa jej nezunuje rychlo, co mam skusenosti od kamosiek, tak vacsina ich deti nosi stale tu istu tasku skoro cely prvy stupen, nevidim dovod pokial je funkcna menit tasku kazdy rok, vedieme deti k tomu aby si vazili svoje veci a pokial su neopotrebovane tak ich aj pouzivat nadalej pripadne posunut niekomu kto bude mat z nich este uzitok
co sa tyka ceny tasky, mam pocit ze tentokrat ide vyssia cena ruka v ruke s lepsou kvalitou - drahsie tasky su viac anatomicky tvarovane nez tie lacnejsie, su prepracovanejsie v detailoch a aj su lahsie, ale tot moj nazor

klincek
18. dec 2013

@959touareg mam jednu kabelku uz 4-ty rok a zboznujem ju 😉. no fer je priznat, ze nemam len tu jednu..ale najcastejsie vlacim prave tu, zalubila som sa do nej na prvy pohlad a zrejme je to laska, ktoru az smrt (dufajme ze kabelky) rozdeli 😅
na zakladnej skole som zlikvidovala celkom 3 tasky za 8 r., aj to len preto, ze posledny rok sa starsi ruksak pokazil. ale skolska taska ma primarne iny ciel ako byt modnym doplnkom. samozrejme, ma vyhovovat zdravotnym normam a ma sa dietatu pacit, ale musi si byt vedome aj toho, ze nedostane novu vzdy, ked sa mu pacit prestane..takze urcite dieta trosku usmernit pri vybere a prizvukovat mu, ze taska mu musi vydrzat aspon tie dva roky, to je podla mna uplne minimum. ked si na nu nebude davat pozor a zlikviduje ju, ma smolu, bude nosit taku, aby sa naucilo vazit si svoje veci (u mna to platilo, som poucena dodnes).

@zuzu100 daj dcerke vybrat. mne sa ruzova hnusi, ale deti su deti🙂. len by som jej povedala, ze dalsi rok novu nedostane.. 😉

dazdovka
18. dec 2013

@horana boze ta je roztomila a perfektne ma vychytane detaily 🙂

masinka
18. dec 2013

my rodicia sme urobili predvyber - aby taska splnala zdravotne poziadavky a zmestila sa do rozpoctu a potom si dcera sama vybrala ..... s tym, ze teda dostane co chce, ale musi s tym vydrzat aspon tie tri roky 😀 a nakoniec ma tiez ruzovu - so psikmi 😀 inac by ma zaujimalo, kto vymyslel, ze macicky su pre dievcata a psici pre chlapcov - dcera macky nema rada, ale na ruzovych a cervenych taskach su takmer vzdy len macky, psici su na modrych a zelenych.....

@zuzu100 z tych troch sa mne najviac paci ta macickova, ale to zapinanie by som dala dcere najprv niekde nazivo odskusat, ci to bude vediet rozopnut. A tento typ sme my rovno zamietli s tym, ze bude do nej prsat zvrchu - vyberali sme take, co vrch pokrtacuje aj naboku a prekryva scasti aj bocne vrecka.

jedina30
18. dec 2013

moj syn si vyberal a zaplatil tasku sam do skoly.. 😉 ..vybral si euraciky z pokladnicky a isli sme kupit..samozrejme,ze som mu dala par na vyber(mala som par poziadaviek-aby bola vystuzena na chrbat,lahka,mensia ..atd)..on ju bude nosit,takze nech si dcera vyberie sama a myslim si,ze je to este skoro kupit tasku do skoly... 😎 😎

silvia07
18. dec 2013

to zapinanie nie je moc dobre pre prvakov....mojej znamej dcera ma take zapinanie a stale si tam pricvikne prsty

rebeka7501
20. dec 2013

Prečo sa mamičky pýtajú na veci iných, neznámych ľudí ? Tú tašku kupuješ pre cudích alebo pre svoju dcéru ? Ja si myslím, že názor dcéry je najdôležitejší.