Má učiteľka právo vysypať žiakovi tašku?
Synovi ucitelka vysypala tasku na zem pred celou triedou len preto, ze sa po zazvoneni zbalil a nachystal na dalsiu hodinu. Ona vsak hodinu este meukoncila a tak pristupila k nemu, vzala mu tasku dopredu a vysypala ju na koberec. Muz to chce ist riesit do skoly, je velmi nahnevany. Stretli ste sa s takymto spravanim ucitelky? Syn je 4tak.
@yosi tak ma decko posluchat, zo znizenej znamky sa decko nepouci, ale ked bude takto exemplarne zviditelny pred triedou, tak si to dobre zapamata a bude sa chovat ako sa ma.; nas s manzelom vysticovali a aj ukazovatkom bili a este sme aj doma dostali a tu sme a predstav si, ani traumu z toho nemame a ani nic. Dnesne decka su rozmazlene a maju sa prilis dobre, jedna vychovna este nikomu neublizila, deckam ublizuje viac to, ze nemaju ziadne hranice. A aky majetok prosim ta, vsak to vysypala na koberec, alebo zeby mu otupila pentelku alebo co
@anonym_3be6fc hej, uplne v poriadku znies 🤣
Deti tu nie su na to aby sa mlatili a ponizovali zo strany dospelych.
Kazdopadne, minca ma dve strany. Urcite by to chcelo rozhovor s ucitelkou. Bez emocii, vecne si vysvetlot co a preco sa stalo. Netvarit sa, ze vase dieta je najlepsie a najslusnejsie na svete a rekcia ucitelky preti bola urcite nefer a chudak dieta. No nie, ucitel je tiez len clovek. Samozrejme sa ma vediet ovladat a preto by ma zaujimala hlavne verzia ucitelky - co tej jej rekacii predchadzalo a jej nasledna reakcia. Ak by jej to bolo luto a priznala si chybu, neriesila by som dalej. Ak by si myslela, ze to bolo v poriadku co spravila, slusne by som jej vysvetlila nas postoj k veci, ze si nezelame aby sa takto spravala k detom, ci by jej bolo prijemne ak by takto niekto reagoval na nu.
My si tu mozme na koniku popindat ale vyriesit to musite len vy traja. Rodicia a ucitelka.
V ziadnom pripade tam neposielaj nastartovaneho otca. To moze ucitelka brat ako utok a mkze si to nasledne este viac kompenzovat na ziakovi.
@beronsche keď myslíš.. dnešné 12 ročné deti majú odsexovane viacej ako 30 ročný človek a každý víkend pijú..
@anonym_943114 si vtipná..
Najprv, že deti majú väčšiu autoritu ako učiteľ, teraz dokonca bežne pijú a sexuju.. rozmýšľam, kde ty žiješ, že toto je tvoja sociálna bublina, lebo podľa štatistík je priemerný vek 16-18r a trend sa za posledných 20rokov v podstate nezmenil.
Áno, extrémy žiaľ stále ju..
aj opité 12r deti, aj sexujúcre 12r deti. Moja spolužiačka na výške tvrdila, že mala prvý sex v 12. A to ma teraz dobre cez 40.. takže stávalo sa to a žiaľ aj sa stáva.
Ale brať toto ako normu a len preto, že má niekto taký pocit, je... no smiešne.
@anonym_943114 si vtipná..
Najprv, že deti majú väčšiu autoritu ako učiteľ, teraz dokonca bežne pijú a sexuju.. rozmýšľam, kde ty žiješ, že toto je tvoja sociálna bublina, lebo podľa štatistík je priemerný vek 16-18r a trend sa za posledných 20rokov v podstate nezmenil.
Áno, extrémy žiaľ stále ju..
aj opité 12r deti, aj sexujúcre 12r deti. Moja spolužiačka na výške tvrdila, že mala prvý sex v 12. A to ma teraz dobre cez 40.. takže stávalo sa to a žiaľ aj sa stáva.
Ale brať toto ako normu a len preto, že má niekto taký pocit, je... no smiešne.
@beronsche chodím vlakom a keďže mám uši tak počujem o čom sa dnešna mládež bez hanby rozpráva pred ľuďmi....a sú to slušne vyzerajúce deti
@viktoriakrajnakova toto je hrozne, co píšeš. Od 9r. .. dieťa vo vývine a alkohol.
Nie je to pravidlom, že taki ľudia vedia pristupovať k alkoholu zodpovedne. Plus je tam veľmi vysoké riziko alkoholizmu.
Skôr by som povedala, že si mala šťastie, že si dopadla ako si dopadla.
Ešte mi napadá, že byť opitá, nie je zodpovedný postoj k alkoholu. Tym je skôr dať si toľko alkoholu, aby som nebola vyslovene opitá..
@viktoriakrajnakova prosím ťa, hlavne toto neprezentuj ako v pohode správanie.. pretože to nebolo.
Kde boli preboha tvoji rodičia? Ako si sa vôbec dostala v takom veku k alkoholu? To nikdy žiaden dospelý toto nevidel?
Hrozne..
Opakujem sa ale buď rada, že si dopadla, ako si dopadla..
A ak nič iné, min. máš riadne posunutú hranicu, čo sa týka tolerancie alkoholu. Nie tvoju osobnú, že koľko zvládne tvoje telo, ale takú všeobecnú akceptáciu pitia. Taký ten postoj k pitiu v spoločnosti..
@letfenixa prosim Ta ukaz mi, kde sa autorka pyta co ma robit? Ak nevies citat, tiez by si sa mala asi vratit do skoly. Autorka jasne pise a dava otazku ci sa s tym uz niekto stretol?! Takze neryp prosim! To ze nadpis diskusie je taky aky je, nie je chyba autorky. 99% diskusii menia ich nazvy admini. Takze netreba citat len nadpis ale hlavne obsah! Presne ako “titulky” v novinach… niektorym jedincom staci nadpis a hned robia zavery…. 🤦🏻♀️🤷🏻♀️
@anonym_autor nie, nastastie som sa s takymto spravanim nestretla, ale uz som pocula, ze sa to stalo (deje) a mrzi ma ze toto spravil vysokoskolsky vzdelany clovek, ktory by uz mal mat vo svojom veku vyvinutu svoju nervovu sustavu a teda mal by vediet ovladat svoje emocie (na rozdiel od deti, ktorych mozog sa vyvija az do dospelosti)…
Btw… syn sa spravne zachoval, nebol drzý, len logicky ziadal napravit to, co ucitelka sposobila svojou neadekvatnou reakciou…
verim ze si sa s nim o tom porozpravala a dakujem ze Ty ako ucietelka sa takto k svojim ziakom nespravas!
@michaela175 dakujem. Ja mam deti rada, snazim sa ich pochopit. A taketo nieco by somsi nedovolila, dotykat sa sukrom.veci ziakov🙉
@anonym_943114 tak nech si vyhadzuje veci tvojmu decku ked si s tym ok. Normálny človek to rieši. @autorka isto to nenechaj tak.
@gerrwie_girl nenecham. Cakam na triednu.
@yosi ja lem btw , že škola plní funkciu výchovno vzdelávaciu, nielen vzdelávaciu.
@mooonika1975 a preto ma vychovavat prikladom.cize neovladnem svoje emocie, ked sa mi nieco nepaci, siahnem na cudzie veci a vysypem ich na zem? A keby tam mal sklenenu flasu, mobil, hodinky,... a rozbilo by sa to? Dospely ma ovladat emocie, dieta sa to uci prave prikladom. Tak toto bol teda paradny priklad, ako sa zachovat.. 🙉
@mooonika1975 a preto ma vychovavat prikladom.cize neovladnem svoje emocie, ked sa mi nieco nepaci, siahnem na cudzie veci a vysypem ich na zem? A keby tam mal sklenenu flasu, mobil, hodinky,... a rozbilo by sa to? Dospely ma ovladat emocie, dieta sa to uci prave prikladom. Tak toto bol teda paradny priklad, ako sa zachovat.. 🙉
@anonym_autor autorka, je super že to riešiš. Nenechaj sa odbiť. Som na tvojej strane. Učiteľka sa ma vedieť správať a toto čo urobila je úplne cez čiaru.
@yosi ja lem btw , že škola plní funkciu výchovno vzdelávaciu, nielen vzdelávaciu.
@mooonika1975 Ja ako rodič si svoje dieťa vychovať viem. Je to dokonca moja zákonná povinnosť. Žiadny iný človek vrátane učiteľa nebude šikanovať moje dieťa. Mimochodom, vysypať tašku žiakovi pred triedou je súčasťou výchovy?
@mooonika1975 Ja ako rodič si svoje dieťa vychovať viem. Je to dokonca moja zákonná povinnosť. Žiadny iný človek vrátane učiteľa nebude šikanovať moje dieťa. Mimochodom, vysypať tašku žiakovi pred triedou je súčasťou výchovy?
@yosi odpisujem na to čo píšes, že ma učiteľ len učiť, učiteľ okrem ucenia aj vychováva, nič viac ti nepíšem, k téme sa nevyjadrujem vôbec
@anonym_autor vravím tebe niečo? Píšem že učiteľka urobila dobre? Och , čítajte prosím
@viktoriakrajnakova jezisi, ty si mimo , zrejme z tých výparov, 😅😅 že vďaka alkoholu čo pijes, si odolná , ty musíš byt vymyslená na 1000% alebo si unikát, je to úplne naopak, ak v mladosti nepijem, a začneš trebárs v 20tke je mizivá šanca že z teba bude alkoholik, skoro nulová. Ale to len na nadnesenie
@viktoriakrajnakova to už skôr boli nové kvety, nie z apríla
@viktoriakrajnakova jezisi, ty si mimo , zrejme z tých výparov, 😅😅 že vďaka alkoholu čo pijes, si odolná , ty musíš byt vymyslená na 1000% alebo si unikát, je to úplne naopak, ak v mladosti nepijem, a začneš trebárs v 20tke je mizivá šanca že z teba bude alkoholik, skoro nulová. Ale to len na nadnesenie
@mooonika1975 vďaka alkoholu odumierajú mozgové bunky. niektorí ľudia sú toho živým príkladom...
@viktoriakrajnakova Aj Branislav Mojsej, Ján Slota, Dušan Dědeček je verejne známa osoba, všetci opilci 😅
@viktoriakrajnakova aj fico je verejne známa osoba a tiež má odumreté bunky a prepitý mozog

@viktoriakrajnakova by si sa čudovala čo robía tvoje deti a ani o tom nevieš alebo budú robiť