Majú vaši prváci stále potrebu objímať?
Ahojte aké sú vaše detičky v prvom ročníku? Mám pocit že dcérka je ešte viac kontaktná než keď bola menšia 😃stále si na mňa ľahne položí hlavičku stiska pusinkuje. Aj vonku. Kamarátka sa jej za to smiala ze je malé decko. Staršia dcérka začala byť taká menej kontaktná okolo 7 rokov už v 9 myslenie ako vyspelé dievča je úplne iná aj keď sú obe rovnaké znamenie. 🤷♀️
Moj ma 9 a stale je mojkaci
Aj my ruku da vela krat ked niekam ideme
Moja je druhacka ale mojkacia nebola ani v skolke. Nieje ten typ. Zato 11 rocny je stale
@slavomira236 niekde som citala ze synovia su viac mojkaci. ktovie. moja sa nemojkovala nikdy.
@ivik4 mne 11 rocny da ruku este v pohode
Môj starší nie, mladší sa prestal mojkat až v puberte, okolo 14 rokov.
Moja 19 ročná aj 10 ročná ma držia stále za ruku keď ideme po meste, jedna z jednej strany druha z druhej . Aj mojim sa niektoré spolužiačky vysmievali , hlavne tej staršej , že je stále ako decko , ale ona si z toho nikdy nič nerobila . Doteraz keď muž nie je doma cez noc , sa mi nanomiju do postele . Nevidím na tom noc divne , veď som ich mama . Ale samozrejme sú deti , ktoré sú menej kontaktné a aj to je úplne v poriadku . Nemôžeme byt všetci rovnakí
nas najmladsi je mojkacik, ma 9r a hocikedy pride a objima ma...ale iba doma.
Je estelen prvacka, neriesila by som to. Mozno zmenou kolektivu je taka.
Moja bude mat 10 a stále je taka🙂
Moja druhá dcéra má 12 a už dlhšie nie je taka kontaktná,teraz v puberte už voobec-ziadne objatie alebo tak...
Takže každé dieťa je iné,jedno to potrebuje viac -iné menej...absolútne neriešim ja a ani okolie teda-co by mi bolo aj tak jedno...som tu pre ňu tak dlho ako potrebuje😉
🙄🙄🙄🙄
Dcéra má 7, je vyspelá, samostatná, ale zároveň sa príde vystiskat a aj pusu mi dá..
(Inak u nás hovoríme, že sa posmievajú iba hlupáci) a dcéra má plné právo povedať to komukoľvek, kedykoľvek 😉
Mna prekvapuje aki sa nam zda 6-7 ricne dieta "velke na objatie" ale dospely clivek uz nieje? Ked vyzaduje kbjatie od partnera? Nikdy nikto nie je dost stary aby si" nezasluzil" objatie ci jny prejav lasky. A kamaratka ma asi iny problem. Asi nikdy necitila lasku od rodica ked jej ti peide cudne. Dcerku treba objat vzdy ked potrebuje. Takto u nej vybudujes sebavedomie, sabalasku a sebahodnotu- to co bude formovat jej buduce vztahy.
Moja má 10. Už je to menej ako voľakedy, ale našťastie sa vystískame a dáme si pusu každý deň. Keď bola menšia bola to moja nálepka ♥️
Staršia dcéra kontaktná nebola a nie je. Ona len rýchle objatie, rýchla pusa a beží ďalej. Neobsedí. Mladšia je presný opak. A aj teraz, ako prváčka si na mňa ľahne a chce sa túliť. Neriešim, užívam si to, že je to stále také moje “bábätko”. ☺️
Ano ešte aj 10 ročný chce objať a pomojkať. Ale už nie pred školov, len doma🙂)
Mojej dve dcery - tretiacka, siestacka ma objimaju casto. Aj ja ich. Ked pridu zo skoly, ked pridem z prace. Niekolkokrat za den. Dokonca mo 14 rocnyj syn z casu na cas pride s otvorenou narucou, ze maminka, mozem ta objat. Vyrastla som v bezkontaktnej rodine. Az ked sa mi narodili deti, zistila som, ze objatie mi chyba. Vsetci sme mojkavi. Okrem muza. Ten zazrak objatia este neobjavil, resp. Sa strani objimacej intimity.
@lenka.25 to je krásne ♥️.musíte mať krásny vzťah.
ja mám doma 4 ročného mojkacika, ktorý spí s nami a dnes mi povedal, že keď ráno vstanem skôr tak sa cíti opustený. Na jednej strane ma to potešilo ale na druhej sa bojím či nieje až príliš naviazaný na mňa.
@anjelik1991 ďakujem ❤️ . Neboj nič , určite nie je príliš naviazaný , veď je ešte maličký . Jednoducho sú niektoré deti viac kontaktné , tak čo ich máme odháňať , alebo nepostiskať , lebo už sú “veľké “ . Treba si to užívať , kým sa dá . Raz si zbalia caky-paky a už budeme len spomínať .
Moja 7 ročná sa ľúbi túliť, mojkať. Nie je nič krajšie ako keď idem pre ňu do školy a poriadne sa vystískame. Zato včera jedna,,mama" vrieskala na svojho synčeka na celú ulicu (cca 7 rokov) ,, TAKÚ TI DÁM NA ZADOK ZE SA POSERIEŠ" Čumela som ako puk 🫣
Môj 9 a to je uplne ze mojkaaac a podla mna je to úplne v poriadku, verím ze raz bude jeho žena šťastná ked jej bude prejavovať city .
Moja ma 10.5r a často mi vonku dá aj ruku aj sa prituli kašli na kamošku a užívaj si vlastne dieťa

nie