icon

Majú vaši prváci stále potrebu objímať?

25. mar 2025

Ahojte aké sú vaše detičky v prvom ročníku? Mám pocit že dcérka je ešte viac kontaktná než keď bola menšia 😃stále si na mňa ľahne položí hlavičku stiska pusinkuje. Aj vonku. Kamarátka sa jej za to smiala ze je malé decko. Staršia dcérka začala byť taká menej kontaktná okolo 7 rokov už v 9 myslenie ako vyspelé dievča je úplne iná aj keď sú obe rovnaké znamenie. 🤷‍♀️

balerina2025
25. mar 2025

nie

ivik4
25. mar 2025

Moj ma 9 a stale je mojkaci
Aj my ruku da vela krat ked niekam ideme

biba_18
25. mar 2025

áno. aj môj bol taký ako má @ivik4

slavomira236
25. mar 2025

Moja je druhacka ale mojkacia nebola ani v skolke. Nieje ten typ. Zato 11 rocny je stale

balerina2025
25. mar 2025

@slavomira236 niekde som citala ze synovia su viac mojkaci. ktovie. moja sa nemojkovala nikdy.

slavomira236
25. mar 2025

@ivik4 mne 11 rocny da ruku este v pohode

tilly
25. mar 2025

Môj starší nie, mladší sa prestal mojkat až v puberte, okolo 14 rokov.

lenka.25
25. mar 2025

Moja 19 ročná aj 10 ročná ma držia stále za ruku keď ideme po meste, jedna z jednej strany druha z druhej . Aj mojim sa niektoré spolužiačky vysmievali , hlavne tej staršej , že je stále ako decko , ale ona si z toho nikdy nič nerobila . Doteraz keď muž nie je doma cez noc , sa mi nanomiju do postele . Nevidím na tom noc divne , veď som ich mama . Ale samozrejme sú deti , ktoré sú menej kontaktné a aj to je úplne v poriadku . Nemôžeme byt všetci rovnakí

euka210
25. mar 2025

nas najmladsi je mojkacik, ma 9r a hocikedy pride a objima ma...ale iba doma.
Je estelen prvacka, neriesila by som to. Mozno zmenou kolektivu je taka.

evulka3
26. mar 2025

Moja bude mat 10 a stále je taka🙂
Moja druhá dcéra má 12 a už dlhšie nie je taka kontaktná,teraz v puberte už voobec-ziadne objatie alebo tak...
Takže každé dieťa je iné,jedno to potrebuje viac -iné menej...absolútne neriešim ja a ani okolie teda-co by mi bolo aj tak jedno...som tu pre ňu tak dlho ako potrebuje😉

jesenzima
26. mar 2025

🙄🙄🙄🙄
Dcéra má 7, je vyspelá, samostatná, ale zároveň sa príde vystiskat a aj pusu mi dá..
(Inak u nás hovoríme, že sa posmievajú iba hlupáci) a dcéra má plné právo povedať to komukoľvek, kedykoľvek 😉

zuzinka888
26. mar 2025

Mna prekvapuje aki sa nam zda 6-7 ricne dieta "velke na objatie" ale dospely clivek uz nieje? Ked vyzaduje kbjatie od partnera? Nikdy nikto nie je dost stary aby si" nezasluzil" objatie ci jny prejav lasky. A kamaratka ma asi iny problem. Asi nikdy necitila lasku od rodica ked jej ti peide cudne. Dcerku treba objat vzdy ked potrebuje. Takto u nej vybudujes sebavedomie, sabalasku a sebahodnotu- to co bude formovat jej buduce vztahy.

mimikarol
26. mar 2025

Moja má 10. Už je to menej ako voľakedy, ale našťastie sa vystískame a dáme si pusu každý deň. Keď bola menšia bola to moja nálepka ♥️

gab1sol
26. mar 2025

Staršia dcéra kontaktná nebola a nie je. Ona len rýchle objatie, rýchla pusa a beží ďalej. Neobsedí. Mladšia je presný opak. A aj teraz, ako prváčka si na mňa ľahne a chce sa túliť. Neriešim, užívam si to, že je to stále také moje “bábätko”. ☺️

vlastakubi3
26. mar 2025

Ano ešte aj 10 ročný chce objať a pomojkať. Ale už nie pred školov, len doma🙂)

dahra
26. mar 2025

Mojej dve dcery - tretiacka, siestacka ma objimaju casto. Aj ja ich. Ked pridu zo skoly, ked pridem z prace. Niekolkokrat za den. Dokonca mo 14 rocnyj syn z casu na cas pride s otvorenou narucou, ze maminka, mozem ta objat. Vyrastla som v bezkontaktnej rodine. Az ked sa mi narodili deti, zistila som, ze objatie mi chyba. Vsetci sme mojkavi. Okrem muza. Ten zazrak objatia este neobjavil, resp. Sa strani objimacej intimity.

dahra
26. mar 2025

@dahra ...a moja mladsia a takto este prejavuje aj vonku. Ti dvaja starsi (takmer 12 a 14) len doma.

anjelik1991
26. mar 2025

@lenka.25 to je krásne ♥️.musíte mať krásny vzťah.
ja mám doma 4 ročného mojkacika, ktorý spí s nami a dnes mi povedal, že keď ráno vstanem skôr tak sa cíti opustený. Na jednej strane ma to potešilo ale na druhej sa bojím či nieje až príliš naviazaný na mňa.

lenka.25
26. mar 2025

@anjelik1991 ďakujem ❤️ . Neboj nič , určite nie je príliš naviazaný , veď je ešte maličký . Jednoducho sú niektoré deti viac kontaktné , tak čo ich máme odháňať , alebo nepostiskať , lebo už sú “veľké “ . Treba si to užívať , kým sa dá . Raz si zbalia caky-paky a už budeme len spomínať .

acsa
27. mar 2025

Moja 7 ročná sa ľúbi túliť, mojkať. Nie je nič krajšie ako keď idem pre ňu do školy a poriadne sa vystískame. Zato včera jedna,,mama" vrieskala na svojho synčeka na celú ulicu (cca 7 rokov) ,, TAKÚ TI DÁM NA ZADOK ZE SA POSERIEŠ" Čumela som ako puk 🫣

kikappp
27. mar 2025

Môj 9 a to je uplne ze mojkaaac a podla mna je to úplne v poriadku, verím ze raz bude jeho žena šťastná ked jej bude prejavovať city .

kulumulu123
27. mar 2025

Moja ma 10.5r a často mi vonku dá aj ruku aj sa prituli kašli na kamošku a užívaj si vlastne dieťa