icon

Nesúhlas s poznámkou za domácu úlohu

27. sep 2025

Dobry den dcera je v 6 triede a vcera dostala prvu poznamku a este za domacu ulohu. 🤦
Prosim jak napisat ucitelke ze s tym nesuhlasim?

Nepripravena na hodinu,nema DU z M.

Strana
biba_18
27. sep 2025

a mala tú úlohu alebo nemala?

jaskolka
27. sep 2025

A mala ju,či nemala? S čím nesúhlasis?

anonym_529aa1
27. sep 2025

poviem Ti tajomstvo, ty nemusis suhlasit 🙂 ak ulohu nemala poznamka je adekvatna

rozculena
27. sep 2025

@anonym_autor

sticker
gribka1
27. sep 2025

Tebe nevadí, že bola nepripravená?

eleanor2510
27. sep 2025

@anonym_autor cize ked si ty nesplnis pracovnu ulohu a tvoj sef ti to bude vycitat, tak pojdes za najvyssim riaditelom, ze ty s tym nesuhlasis? Siestacka ma najvyssi cas sa naucit, ze za nesplnenie povinnosti su aj dosledky. Mala by si sa s nou praveze porozpravat o jej povinnostiach, a nie podkopavat autoritu ucitelky. Z toho mi vyplyva, ze aj tebe je jedno, ci nejake povinnosti splnene su alebo nie.

anonym_578490
27. sep 2025

Ja asi nechapem. Kde je problem? Preco s tym nesuhlasis?

autor
27. sep 2025
@eleanor2510

@anonym_autor cize ked si ty nesplnis pracovnu ulohu a tvoj sef ti to bude vycitat, tak pojdes za najvyssim riaditelom, ze ty s tym nesuhlasis? Siestacka ma najvyssi cas sa naucit, ze za nesplnenie povinnosti su aj dosledky. Mala by si sa s nou praveze porozpravat o jej povinnostiach, a nie podkopavat autoritu ucitelky. Z toho mi vyplyva, ze aj tebe je jedno, ci nejake povinnosti splnene su alebo nie.

@eleanor2510 domace ulohy nie su povinne preto nesuhlasim

liz_lemon
27. sep 2025

lutujem ucitelky, fakt to chce pevne nervy na rodicov, ako si ty, a to ja vobec nie som typ, co je ticho a neozve sa.

allie1008
27. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tak asi tato povinna bola,ked dostala poznámku.

anonym_eee31e
27. sep 2025

Tebe by som dala poznámku za slovenčinu. Múdra ako rádio, ale 1 vetu nenapíše správne.

anonym_578490
27. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor namiesto toho abysi upozornila dceru ze si nesplnila povinnost ides sa dohadovat s ucitelkou?
Co jej ta jedna poznamka znici zivot?

autor
27. sep 2025

Nenecham to tak aby nejaka ucitelka pisala take zbytocne poznamky

anonym_578490
27. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Dobre. Nenechaj. Hoď sa o zem.

enmery
Odpoveď bola odstránená
autor
27. sep 2025
@anonym_578490

@anonym_autor Dobre. Nenechaj. Hoď sa o zem.

@anonym_578490 hned pondelok idem za nou.

viestta
27. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ona zas nechape ako moze jedna matka povazovat DU a pripravu na vyucovanie za zbytocne.

eleanor2510
27. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor "nejaka" ucitelka? Ty si daj facku. Nabuduce ti kto bude prekazat, "nejaky" policajt, ktory ta upozorni na rychlost? "Nejaky" lekar, ktory ti nariadi dietu? Tvoja dcera je princezna?

anonym_cc4eef
27. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Vieš, že existuje možnosť domácej výučby? Ani by som tvoju odpoveď neriešila ako učiteľka. Rodič mi rozkazovať nebude.

jamimo
27. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor keď nesúhlasíš, kontaktuj riaditeľku, aj školskú inšpekciu, VÚC, prípadne ministerstvo školstva. Určite prejavia nadšenie a snahu o nápravu tak, aby si bola spokojná 🙄

anonym_fa31d9
27. sep 2025

@anonym_autor skôr si prečítaj ako máte spísaný školský poriadok a potom ďalej niečo rieš. Učiteľ DÚ môže zadávať ako súčasť výučby - ako jeho pedagogickú metódu. Podľa man nepochodíš nikde.

viestta
27. sep 2025

Ked tak citam autorkine komentare, tak ona tiez vela DU nespravila. Hlavne na SJ

autor
27. sep 2025

To ze neurobila ulohu neznamena ze neni pripravena na hodinu

hellwant
27. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ake zbytočne? Bola nepripravena. Ku tomu nepovinne, je to tak, že to nie je dane zakonom, ALE rozhoduje školsky poriadok tej ktorej školy, čiže, ak to škola nema uvedene,mohLa by si uspieť. Každopadne, stoji i zato aby si zasadla na tvoju dceru? A stoji ti zato davať priklad, ak si nesvedomity a zabudlivy, že je to ok? Krasny priklad jej chceš dať.

xsuzannex
27. sep 2025

Nechaj si dieta na domacom vzdelavani a moze sa ucit aj hompalajuc na lampe. Pokial je v skole, je povinna si plnit povinnosti ktore zada ucitelka. Takze tym ze sa pojdes stazovat ocakavas co? Ze prepacte pani xxx, ze som si dovolila dat vasmu dietatu domacu ulohu aby nahodou doma nemala pracu navyse? Nebud naivna prosim ta

anonym_f08082
27. sep 2025

U teba su len 2 moznosti. Bud si troll, alebo tvoje IQ je bohuzial velmi nizke.

anonym_cc4eef
27. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Ja by som ti povedala, že fajn, už žiadna DÚ 😉 Ale vždy z prebratého učiva mini písomečka, veď pripravená chodí 😉 By sme videli. A už by si nemohla ničovaté nič.

cyneric
27. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Oprava. To že si neurobila povinné zadanie znamená že predmetu nevenovala adekvátny čas doma. 🙈 🙈 🙈 Ak sa ti štýl výučby nepáči, nech sa páči, súkromné školy, školenie v domácom prostredí...

anonym_31860e
27. sep 2025

Tak to bude krásna nálepka pre dcéru hneď z úvodu roka. "Tá, čo má tú divnú matku" 😀 Veľa šťastia.
Na tú poznámku o nepripravenosti by sa ľahšie zabúdalo.

anonym_529aa1
27. sep 2025

No urcite zadavanie DU maju schvalene takze nenarobis nic, akurat sa nesmu DU znamkovat inak su povinne ak to maju v SVVP co urcite maju, velmi malo skol ma zakotvene ze DU nedavaju vobec, niektore maju len bez DU stredy... a stale nevieme ci to bola pisomna du, ustna du alebo projekt....niekedy treba byt zodpovedny, poucit dceru , aby nabuduce si poriadne skontrolovala ci ulohy ma vypracovane...a nie zaujat opici obranny postoj a bit sa do hrude ze nie su povinne.

Strana