Nesúhlas s poznámkou za domácu úlohu
Dobry den dcera je v 6 triede a vcera dostala prvu poznamku a este za domacu ulohu. 🤦
Prosim jak napisat ucitelke ze s tym nesuhlasim?
Nepripravena na hodinu,nema DU z M.
Ja som mala na zs asi 30 poznamok a ani raz mama nebola kvoli tomu v skole 🤣 nezavdzusnuj sa a dcera nech si robi du.
To ze neurobila ulohu neznamena ze neni pripravena na hodinu
@anonym_autor Možno vôbec nebola pripravená na hodinu. A čo za domácu úlohu to bolo? Vieš konkretizovať?
Súhlasiť s poznámkou nemusíš. Hádať by si sa mala keby za ňu dcéra dostala známku nie nejakú blbú poznámku, tá nikoho nezaujíma. Nechoď sa strápňovať do školy.
@anonym_autor ale veď je to správne, neurobena DÚ je nepripravenosť tvojej dcéry
@anonym_autor u nas na škole boli DU súčasť prípravy, učitelia nam to zadávali aby sme sa pripravili úlohou na preberané učivo alebo to co sme riešili na hodine nadväzovalo na DU co sme dostali predtým na doma. Skor ako útočiť na učiteľku by si mala dcéru učiť zodpovednosti, ked raz dostane úlohu ma si ju urobit a ak ju neurobí niesť dôsledky tu v podobe poznámky. Nech z nej nevyrastie dalsi rozmaznaný arogantný fracek.
toto nemôže byť reálne. úprimne neverím že nejaká matka rozmýšľa takto…
Pre boha, to co je toto zase vykvet? Za mojich čias nas učitelia vyťahali za uši a nikto sa na nikoho nesťažoval. Inak sme si učiteľov vážili. Sa ani nečudujem ze to povolanie pomaly uz nikto nechce vykonávať ked sa musia zapodievat s takymi arogantnymi a nadrapenymi matkami ktoré si myslia ze maju doma dokonale dieťa, tak ako tuto autorka. Ľudstvo ide do peknej prdele. Rodicia vychovávajú takyto odpad co ma v hlave nasrane ale sebavedomia na rozdávanie
btw - je to poznámka pre teba, aby si vedela. takže ak nesúhlasíš s tým aby si dcéra robila úlohy, v pohode to dcére povedz a v pohode to učiteľke odpíš - že nechceš aby dcére dávala úlohy 🤷♀️
ako s tým už naloží učiteľka bude druhá vec…
@anonym_autor je mi ľúto, ale NEBOLA pripravená na hodinu ...ako píšu vyššie - DÚ je metóda výučby. DÚ mala upevniť učivo, ktoré preberali na hodine
@eleanor2510 domace ulohy nie su povinne preto nesuhlasim
@anonym_autor prosim ta a to si nerobi vobec ziadne ulohy alebo len z matematiky alebo len tuto konkretnu? Alebo ako sa jej ne/chce?
@anonym_578490 hned pondelok idem za nou.
@anonym_autor radím ti, rovno utekaj za riaditeľom, alebo rovno na súd pre ľudské práva.
Ľutujem tu učiteľku. Ved toto nie je normálne.
@anonym_autor v dnešnom svete už panuje taká nová nevychova a ty by si bola asi najradšej, aby si deti robili na hodine čo sa im zachce, jeden si bude hádzať loptu, druhý hrať človeče, ďalší si cmarat na papier a učiteľku môže aj drbnut, lebo veď dnešni rodičia majú názor, že deti nesmú dodržiavať pravidlá, lebo je to neslobodne. Už protestujú, aby si nemuseli obaľovať ani zošity, aby nemali domáce úlohy, už ani písomky nemajú niekde, poznámka? Taká bezočivost!!!! Choď to povedať učiteľke do očí, cez tvoju pracovnú dobu, povedz šéfovi že pre teba pravidlá a pracovná doba neplatí, lebo sa cítiš neslobodna. Uvidíme čo ti na to povie a či budete mať čo žrať keď ťa vyrazí... Alebo možno ani nepracujes kvôli tomu. Máš manžela čo ťa živí? Aj ten musí dodržiavať určite nejaké pravidlá, aby dostal peniaze. Ak tvoja dcéra nebola pripravená, nemala domácu úlohu, ktorá sa volá DOMACA, tak si poznámku zaslúži.
Nuž chúďa dieťa. Autorka a ty sa spamataj. Tým že vychovas nezodpovedného fracka nepomozes ani dcére ani nikomu. Dieťa treba viesť k zodpovednému plneniu povinností a nie ukazovať mu, že nič nemusí a ako sa zo všetkého vykrutit. Ver tomu, že budúci zamestnávateľ sa ti za takúto výchovu, ako predvadzas, nepodakuje. A v konečnom dôsledku ani dcéra, ktorá bude mať veľký problém zaradiť sa do bežného dospelého života. Detstvo je tréning na život v dospelosti.
@anonym_autor stále hovorím, že nie deti sú problém ale rodičia. Ďalšia švihnutá manka 🙄Už len tebou sa bude učiteľka zaoberať, ved sa chod prejsť hneď v pondelok do školy, prevetrať hlavu ti prospeje...
@anonym_autor tiež sa mi nechce veriť, že je toto resp…ale ak áno, nestrápnuj seba a hlavne dcéru.
@anonym_autor AUTORKA, chyba ti sudnost, pokora a zmysel pre spravodlivost, ci aspon ucta k faktom. Toto moze krivit charakter aj tvojej dcerky.
@anonym_autor daj sa vyšetriť prosím ta. Máš problém. 🤦🏻♀️
Ja len nechápem to haló okolo poznámky. Ja som nemala xy úloh a xy poznámok a tu som 🤷♀️ to sa dnes fakt až takto rieši, že rodičia chodia do školy kvôli poznámkam za neurobené domáce ulohy? 😅 Asi som už stará...
príprava do školy = všetko, čo dieťa potrebuje spraviť doma, aby bolo na druhý deň pripravené – teda úlohy, opakovanie učiva, príprava pomôcok, čítanie, písanie. domáca úloha JE konkrétna časť prípravy, ktorú zadá učiteľ a ktorá slúži na precvičenie učiva. Je súčasťou prípravy na vyučovanie.
Ja by som napriklad zrušila niektoré veci co sa na zs učia. Ale toto co je?
Dcera ucobi chybu, dostane poznámku a zla je ucitelka hej?
Ale inak je vsetko ok u teba?
Ci ako by si si to predstavovala? Za dcérka si bude vyberať ci bude robit úlohy a ucit sa podľa nálady?
Tak kludne môže, len rátaj s následkami potom.
Ked ti v 25 povie, ze este stále sa jej nechce do roboty - lebo tam musí pracovať! Moj ty Boh! Takze ju budeš zivit za hokej lenivosť, ktorú si u nej podporovala od mala?
To bude u vás veselé este teda.
A tiez si teda hubu otvorím, naposledy nedávno v jasliach.
Véd realne pouvazuj, ze tvoje jednanie je ozaj nesprávne.
Vymyslená téma.
@anonym_autor Ale ved tym ta ucitelka informovala o stave. To neber hned ako nejaku kritiku. To ma byt pre teba info, ze treba pokecat s dcerou. Ani by som to mozno nebrala vazne, ak mas zodpovednu dceru, ved kazdy obcas nieco zabudne. Nekaz si kvoli blbosti vztahy. Pokial viem, na SK su domace povinne, nie?
@eleanor2510 domace ulohy nie su povinne preto nesuhlasim
@anonym_autor Ved nemusis suhlasit. Bude Tvoj (ne)suhlas mat nejaky vplyv? Co chces napisat ucitelke? Ze suhlasis s tym, ze si dcera nebude robit domace ulohy a teda ju budes podporovat vo flakani?
toto nemôže byť reálne. úprimne neverím že nejaká matka rozmýšľa takto…
@biba_18 Divila by si sa, ake skusenosti maju niektore moja kamosky, ktore ucia na ZS/SS.
Moja druhacka dostala už aj poznámku za to že si nedoniesla záložku do knihy 😃

@anonym_autor vies, keby ti naozaj zalezalo na dobre tvojej dcery, po takej poznamke miesto toho ze bojdes robit teatro do skoly by slecna nielen danu DU dorobila, ale napocitala by aj dalsich 30 prikladov aby si zapamatala, ze skola nie je na to aby sa tam chodila predvadzat ale aby sa tam nieco naucila. Keby ti zalezalo na dobre tvojej dcery, poucila by si ju o tom, ze ulohy sa plnia a uci sa pre seba, nie preto aby bola ucitelka spokojna. Lenze tebe asi vela veci nedochadza, vsak?