Nosia vaši druháci telefón do školy?
Majú vaší i druháci telefón a nosia ho do školy? Syn prišiel že už polovica detí nosí telefón. Ja som mu ho zatiaľ nedovolila. Do školy chodí so mnou tak nemyslím že by ho potreboval. Len mi ho je troška ľúto že ostatný sa hrajú nejaké hry cez prestávku a on len pozerá.
U nas su mobily zakazane. Ani len do skoly ich nemozu nosit. Nieto este pouzivat cez prestavku.
Moja staršia dcéra (primanka na osemročnom gymnáziu) má celé vyučovanie mobil v skrinke. Prostredná, tretiačka na ZŠ ešte ani mobil nemá 😀.
@nesana ahoj, mam druhaka a nemozu mat mobil a ani hodinky
Našťastie sme sa na rodičku dohodli,že deťom mobili dávať nebudeme,... niektorí tretiaci potom v družine sedia len na mobiloch alebo tabletoch...tak sa teší že od tretieho bude aj on mať....ale myslím, že sa zasa dohodneme ako rodičia,že do školy to nosiť aspoň na prvom stupni nebudú...mali by to zakázať aspoň na prvom stupni...alebo odovzdat a dostať po druzine...chápem sú aj deti ktoré samé dochádzajú,vtedy je to na mieste....ale len tak na hry,tak to nie...
Som vychovávateľka v ŠKD a u nás deti na prvom stupni nesmú mať telefón vytiahnutý celú dobu, čo sú v škole a v školskom zariadení. Ja som aj proti používaniu smart hodiniek, keďže aj nimi si niektoré deti mohli fotiť a hrať hry. Musia byť v taške a vyťahujú až keď idú domov. Rodičia môžu volať mne. A musela som byť v tomto tvrdá aj na mnohých rodičov, no nakoniec sa museli prispôsobiť.
u nas su telefony zakazane, maly ma perfekne vybaveny peracnik kadejakymi pastelkami a cez prestavky si zvykne kreslit

Nosia ale nepouzivaju( nesmu). Musi byt v skrinke zamknuty alebo v taske. A deti velmi radi referuju ucitelkam kto zakaz porusi.