icon

Otec školáka sa odmieta testovať

silviatko
6. feb 2021

Žienky čo by ste urobili ak by manzel povedal ze on nepojde na ziadne testovanie ze oni na to nemaju pravo
Teraz pozeram na tlacivo co maju odniest do skoly a tam musi doniest vytlaceny test..to co by ste robili no za vlasy ho tam nedotiahnem..on ma svoju dubovu hlavu a nepohnes

Strana
z2
laila18
6. feb 2021

@maciatkolulu nie len si to nepochopila...testovanie ju neochránilo ale vďaka tomu vedeli, že to domov nepriniesla ona ale jej partner-zivnostnik ...to bolo na margo autorky, ktorá napísala, že muž robí sám na seba, že robotu má...no ale to neznamena, že sa nakaziť nemôže tak isto ako sestrička v nemocnici alebo ITckar niekde v kancelárii

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
kika52621
7. feb 2021

@poopsie moja sestra žije v nemecku v ich robote im skrátili pracovnú dobu kvôli korone ale nie, ze pracujú z domu oni sa s kolegyňou striedajú sestra chodí do práce doobeda kolegyňa poobede, že vraj aby sa nestretli a všetko fungovalo.... Ú nich v škôlke bolo dievčatko pozitívne škôlka sa na týždeň zavrela za ten týždeň zabezpečila škôlka testovanie pre detičky a pre rodičov všetkých rodičov obvolali kedy majú termín na testovanie a ci sa testovať chcú ak odmietne zostaneš doma ak nie od pondelka negatívne detičky môžu zase chodiť do škôlky a naši ministri to takto nevedia zariadiť. Len paniku robia

sense
7. feb 2021

@silviatko jeho tam za vlasy nedotiahnes, ale ty sama sa testovať tiež nedáš... A hlavy mate dubové tým pádom obaja

poopsie
7. feb 2021

https://www.cas.sk/clanok/1085346/institut-nemo...
Prosím prečítajte si postoj inštitútu ľudských práv a potom sa niektoré vyjadrujete kto ma aké práva a povinnosti... Po 2.svetovej vojne sa tu zaviedli iste nadnarodne pakty, ktoré stoja aj nad ustavami, aby sa zabránilo zločinom proti ľudskosti, a taktiež je porušený Norimbergsky kódex, ktorý jasne vraví o povinnosti informovaného súhlasu.. MzSR nepotrebuje taký zdrap, lebo vraj nejde o invazivny zakrok 🤔takže ja neviem načo lekári potrebujú informatívne súhlasy pri každej prkotine🤷‍♀️

fidka79
Odpoveď bola odstránená
silviatko
autor
7. feb 2021

@fidka79 uz nepiste na danu temu prosim
Zbytocne mi tu ukazuje upozornenie.. take komenty urcite je o nicom citat.skoda moj cas.pekny vecer

silviatko
autor
7. feb 2021

@poopsie na Slovensku vas donutia..vzdy si najdu sposob..na hlavu toto🤦‍♀️

fidka79
Odpoveď bola odstránená
veronikaszabova
7. feb 2021

@silviatko vypni si komenty a nebudu ti chodit upozornenia.

silviatko
autor
7. feb 2021

@fidka79 obdivujem zdravotakov..klobuk dole pred vami..ale ide o to ze pre vas robota..donutia vas proste ist aj ked nechcete..samozrejme ze som bola aj na tyzden som sa uz nahlasila.ale proste vas donutia..nejde o tej cas ved sa clovek nahlasi..maly do skoly chce ist koli kamosom tak nutene dovi dopo

silviatko
autor
7. feb 2021

@veronikaszabova uz vidim..dakujem👍

silviatko
autor
Autor odpoveď zmazal
poopsie
8. feb 2021

@silviatko ale vidíš ako sú ľudia zmagoreni....pekná psychologická hra.. A slabí jedinci úplne prepadli. Oni by to strachom neprežili, keby prišlo k uvoľneniu... Ja to vidím tak, že ty strachom posadnutí su sebeckí a ostatní sa musia klaňať pred ich strachom 🤷‍♀️uhol pohľadu

maciatkolulu
8. feb 2021

@kika52621 presne tak, paniku a ani neviem co všetko ešte. Môj akurát odišiel do školy, tešil sa a to mal iba týžden prázdnin. Ľutujem tychbridicov, čo sa cez víkend testovali, deti sa tešili, rodičia tiež aj zamestnávatelia a bum zase ho...

silviatko
autor
8. feb 2021

@poopsie kazdy ma nato iny uhol pohladu..ale toto uz nieje normalne..ja som vo stvrtok bola test koli skole..a dnes pondelok a az dnes poobede povedia ci sa trieda otvara??🤦‍♀️🤦‍♀️a to som sa uz minuly tyzden musela nahlasit na dalsie testovanie lebo ved ked otvoria tak kazde 7dni..no ked neotvoria tak pol dna stravim volanim na infolinku ze sa odhlasim? Chore toto...
@maciatkolulu

kika52621
8. feb 2021

@maciatkolulu môj chodil minulý týždeň do škôlky aj to sme si ju s mužom doslova vybojovali proteze momentálne je populárne hľadať dôvody prečo zavrieť ako hľadať spôsoby prečo nechať otvorené. Od dnes sa malo otvoriť pre všetkých a v sobotu večer sa dozviem, že sa škôlka sa zatvára.... Cele choré našťastie som na testy nebola ani muž pretože som si to nechávala na poslednú chvíľu keďže s testami nie sme stotozneni.... Je to cele nahlavu.... Mňa by ale ešte zaujímalo ako bude vyzerať nos rodiča, ktory sa testuje každý týždeň.

silviatko
autor
8. feb 2021

@kika52621 no presne😅
Ale vyckajte..budu nove testy s ktorymi sa nespara tak hlboko😅🙈🙈

maciatkolulu
8. feb 2021

@silviatko malý sa testuje s takým a ja, keď bude nevyhnutné dám z hrdla

majulino
8. feb 2021

@kika52621 ved toto, ja som bola na testoch raz a tyzdne a pol som sa nevedela dat dokopy, vkuse mi tieklo z nosa cosi s primesou krvi. Mam zlomenu priepazku v nose, nevedeli sa poriadne dostat ani napravi ani nalavo, tak urobili len taky bodaj bolo vyter. O com to svedci?

jarinka33
8. feb 2021

nie je to nic prijemne, no co spravime, ked bez testu sa clovek pomaly nikam nepohne a fakt nechcela by som riskovat to, ze ma nieke zastavi kontrola a naparia mi pokutu, na ktoru teda nemam len tak odlozene nepotrebne peniaze. ja uz to beriem tak, ze to proste treba aj ked sa mi to teda vobec nepaci

kika52621
8. feb 2021

@silviatko ja som bola raz na PCR teste a nos ma bolel tri dni myslela som, ze s tou paličkou mi asi aj mozog posteklila.... potom som nasla na nete, že sa robí aj výter z hrdla síce sa to platí ale keď som potrebovala zaplatila som si to..... ja si do nosa s antigenovym testom od hocijakej tety co to ani nevie sparat nedám.
@majulino

misulienkamisa
8. feb 2021

Ja som po minulotýždňovom antigénovom teste mala doslova 3 dni takú strašnú migrénu, dokonca mi aj krv z nosa tiekla. Och nech už nakúpia tie testy, ktoré nám nemusia pchať až do mozgu

malva123
8. feb 2021

@hradnapani cize cestne prehlasenie uz nie je o cestnosti?..len o zdrape papiera..

poopsie
8. feb 2021

@misulienkamisa nejde o zaobstaranie iných testov... Oni spravili naschvál tak aj keby súkromná MOMKa zakúpila iné testy nemôže vydať certikat, lebo musí byť ster z nosohltana.. Ja nemam stokholmsky syndróm... Oni zakázali iné a teraz sa budú tváriť ako chrumkavý, že zloženú iné?!

poopsie
8. feb 2021

@jarinka33 co spravíme?! Nechame si skákať oo hlavách?! Sa pozri za hranice 🤦‍♀️

Strana
z2