Potrebujú deti v prvý školský deň aj školskú tašku?
Mamičky co vam idú detičky do školy berú si prvý den aj školskú tasku ? My ideme prvy krát do dkoly a vôbec netuším dakujem❤️
veľa detí si ju nesie, v prvý deň dostanú nejaké veci tak si to v tom môžu slávnostne odniesť
Prváci áno, dostanú nejakú pozornosť prípadne pracovné zošity.
Nas si nebral, mali tak 50-50
Nemusia, ale nieco dostanu a aj si myslím, že je pre ne dolezite, aby tašku mali. Však ak bude sám s taškou, tak mu ji vezmete.
@princezna211 my nemáme brať, zástupkyňa zdôraznila, že bez tašky.
Ani u nas neberu tasky- dokonca prvy den ani prezuvky
Spytaj sa v skole, kam dieta ide, sestra mali, vedlajsia skola nemali, ale oni dostali mail vopred, ako bude prebiehat prvy skolsky den
V prvej triede si bral, tesil sa aj ked ju mal prázdnu...potom ďalšie roky už nie
U nas si nosia, lebo na laviciach uz maju pripravene veci, tak si ich zbalia do tasky.
Podľa mňa zbytočne sa tu pýtaš,každá škola môže mať iné. My musíme brať,dostanú učebnice.
My sme mali, malo každé dieťa, dostali nejaké veci a boli hrdé na tašky.
V celej triede ich je 8 detí, ale malo každé jedno. Na chrbte ju nemal, brala som ju ja, ale taška bola.
U nas mozu ale nemusia deti vsak dostanu pozornosti ktore si beru domov a vacsina si ju prinesie
@princezna211 u nás mali všetci žiaci aktovky. To nám pani učiteľka povedala, aby si priniesli ešte na prvom rodičovskom na konci prázdnin, dali si potom do nej šlabikár a čo dostali darčeky od triednej. Takže áno, vzala by som, bude to tak silný zážitok. ❤️

@princezna211 nie