Prvák a narodeniny
Ahojte žienky, mam prváčika a bude mať narodky budúci týždeň. Spomenula som si, my keď sme mali v škole sviatok sme nosili deťom drobnosť nejakú, rozdávali sme. Ako je to teraz ? Co nosia deti do školy? Aj učiteľke sa nosí?
Nemám sa v okolí koho spýtať
Pošli po ňom ďeťom každému po dva bon pari. Z toho ešte žiadne dieťa nezomrelo.
Tie, ktoré sladkosti majú zakázané, si isto nevezmú, lebo ich premotivované matky k tomu, že cukor je droga vedú, takže vedia, že by ich to po prestávke určite zabilo. (Pre nechápavé - je to irónia, pre premotivované, áno myslím si, že dva cukríky nikomu nejako fatálne neublížia).
Kupovať lisované ovocie, či vyrábať raw nechutné nezmysly v čase alergií a intolerancií mi príde viac zbytočné, ako to, že si nejaké dieťa jednoducho cukrík nevezme.
@slovakboy skor si myslim, ze si ich nechala. :DD
@oranzovyvevericnik to si už nepamätám. Možno aj áno.
Naši zatiaľ nosili len v škôlke, ale kupovala som v Tedi pečiatku, nálepky a banán a druhý niesol balón, dúhovú pastelku a mandarínku
ja posielam drobny keksik, ci lentilky detom, a ucitelke a druzinarke dezert
@mamusa123456789 poznám to, nedávno bol deň jablka, tak mali deti doniesť nejaký jablkový koláč, buchty... Čokoľvek, trošku, pár kúskov, aby ochutnali, pozreli čo všetko sa dá z jablka urobiť. Priniesla moja dcéra a ešte 1 žiačka 🤷🤦a to 2/3 matiek z triedy je doma s ďalším dieťaťom. Ja alergie ostatných detí neriešim, syn má len pár sladkostí ktoré môže a aj mu chutia a aj tak v 95% prinesie sladkosť ktorú nemôže, že mu ju dal spolužiak. Dá do poličky a vezme si takú ktorú z chuťou zje. U nás sa pečie každý týždeň, aby sa zahnala chuť na sladké. Deti si vyberú čo to bude a pečieme. Teraz sa tešia na linecké koláčiky.

Ahoj, moj druhak bude teraz brat do skoly gelove pera, kazdemu v triede jedno pero. V triede maju dost intolerancii... deti nosia aj sladkosi, ale veru aj struhadla, gumy, zvyraznovace, pera... dokonca aj omalovavanky uz doniesol 😉