Pustili by ste deti na víkend s trénerom?
Pustili by ste svoje 7 ročné deti na víkend, vrátane noci na výlet s futbalovým trénerom? Len on a deti.Žiadny iný dospelý. Pán tréner tento výlet nazval "odstrihnutie pupočnej šnúry".
Dokonca sa vyhrážal, že ak ich tentokrát nepustíme, tak od nového roka budú mať tieto výlety povinné. Prestáva sa mi spôsob jeho komunikácie páčiť,no malý ma futbal rád.
Mám obavy, tak ho nechcem pustiť. Rodičia vraj nemôžu ísť ako doprovod. Vraj sú už chalani veľkí.
Čo si o tom myslíte? Preháňam?
No ak naozaj ten trener takto komunikuje, tak by som dieta dala dokonca uplne inde na futbal. Moja dcera, 8 rocna, chodi na triatlon a uz mali vramci clubu 2 taketo akcie aaaaale, bolo to spojene aj s treningom a druhy krat s pripravou/organizaciou velkeho triatlonoveho podujatia. na 10 deti boli 3 dospeli a cez noc 2 dospelaci.Inak na campy tohto typu sa u nas mozu prihlasit deti az od 10 rokov.
@ravehami Nie, nemusi, ale jeho komunikacia (ak to naozaj tak bolo) je neakceptovatelne. Plus s 15stimi tak malymi detmi nemoze ist len jeden dospely. Tiez nikdy by som nepustila dieta na akciu, ktoru neorganizuje klub. Neviem, necitala som vsetky komenty, ale ak to organizuje trener na vlastnu päst, tak mi tam dieta nejde a moze sa vyhrazat kolko chce.
Nie na takéto výlety maju ísť aspoň dvaja dospelí ľudia ved aj do školy v prírode alebo hoci len na 1 dňový výlet chodia s deťmi aspoň 2 učitelia alebo učiteľ a druzinarka alebo iný dospelý
Šla by som ako plus dozor. Príde to vhod aj trénerovy a ty budeš kľudná, že tam si s ním a ak malý šťastný, že mohol ísť.
Samého by som ho nepustila. To je ešte malé dieťa a ešte k tomu toľko malých na jeden dozor…ešte chlapa…
12 chlapcov z futbalového tímu a ich tréner išli na výlet. V Thajsku do jaskyne, vieme ako to dopadlo. Dvaja dospelí by mohli mať viac rozumu, alebo jeden by ostal pri deťoch a druhý hľadal pomoc, spôsob ako sa dostať von.
Nepustila veru! A trénera rovno do p*če poslala ✌🏻
nasa bola na tenisovom sustredeni 8r aj s prespanim 3 noci, ale 3 dospeli. vychadzalo to 6 deti na 1 dospeleho. Deti mali od 7 ro 15 rokov. Bez takychto natlakovych reci, ze ak nepojde, bude to povinne. Za podmienok, ako si vymenovala, sa mi zda dozor nedostatocny. Ostatni sa boja? Vsak sa dohodnite a chodte za trenerom. Ste dospeli a vy ste zodpovedni za svoje deti. Na co cakate? Ze to treneroi povie niekto iny? Su dokonca predpisy, kolko dospelych musi byt ako dozor pri organizovani takychto akcii.
Jednoznačne NIE
Dokonca mi to pripomenulo jeden podkast o pedofilnom trénerovi a jeho žiakovi ale to už sú len moje domnienky 🙈 proste nepustila a riešila by som to s riaditeľom keby sa naďalej vyhrážal tipu,že to bude povinné.
u nas chalani boli s trénerom na takomto víkende, ale bolo to tak, že vždy tam boli 2 tréneri, nikdy nie len 1 tréner a VŽDY tam bola jedna mamina, ktorá je vlastne nejakým "styčným dôstojníkom" za rodičov. Chodí na všetky zápasy, tréningy, sústredenia, rieši platby rodičov, oblečenie, navyše je aj zdravotník. Takže áno, pustila som syna na všetky tieto sústredenia, ale nikdy tam nebol len 1 dospelý človek.
Take male deti isto nie. A hladala by som iného trenera. On žije z vasich penazi a takto sa hrubo správať?
Nikdy nevies ci nema nejake úchylky a pod
urcite nie
@zuzka1120 autorka píše, že trénerovi to nepríde vhod... On tam chce ísť sám s detmi, lebo ostatní tréneri, kolegovia nemôžu, majú iný program, a rodicov tam vyslovene nechce mať.
Potom daj vediet ako sa to vyriesilo
Ja by som den predtym akože ochorela 😁😁😁 akože aj ja mam bobky.dcera ma 8 a idu mat školu v prirode tento rok , takže asi ehm ochorieme 😁😁 ale ono teraz je hrozna doba,deti su zle ,skusaju kraviny, 7 rocní su schopni aj savo dat vypit dakomu do flasky, especially chalani su huncuti, a bez rodicov...plus tíe autobusy stare, nezodpovedni vodici atd.. ja mam uz tiez velky strach dat deti niekam , prosim o mentalnu podporu 😁😁
Mozno ano, ale urcite nie s tymto
A nemal by mat ten trener aspon zdravotnika so sebou?
@dadka_bb skoly v prirode sa nemusis bat. MOje deti chodia od prvej triedy. Starsia dcera dokonca v lete pred prvou triedou, vtedy mala cerstvych 6 rokov, bola v tabore na cely tyzden na farme. Ale toto su dopre a korektne organizovane pobyty. Skolske organizuje skola a vzdy tam ide dostatocny pocet ucitelov a tabor, kde bola dcera bol zase organizovany viacerymi miestami (boli tam aj postihnute deti). Co sa sportovych sustredeni tyka, codi tiez od 7mich rokov ale zase organizovane klubom a nie len tak na vlastnu päst. Tu ide aj o poistenie atd. Kto ruci, ked sa nieco stane?
Môj syn chodí na zápasenie a chodia niekoľkokrát do roka do tábora.oni to tak nazývajú.trener berie všetky deti, sú približne 15 deti.a na týždeň chodia.musis veriť trénerovi.ked neveríš tak nájdi iný klub.
@janula2511 chodi s tymi detmi sam? Kto to organizuje? Kto ruci? Poistenie?
Ako sa môže voziť po chalanoch? Veď keď idem so 7 r na tréning tak som prítomná aj ja.pozeram ako s nimi komunikuje,ako sa správa. Nič v zlom ale 7 r dieťa by som samé nepustila. V žiadnom prípade.je to veľmi ale veľmi divné
Nepustila by som.
@yanni áno sám.nejake financie majú aj zo zapasnickeho klubu.poistenie nemajú ale ty ako rodič keď chces tak spravíš.mojmu synovi sa veľmi páčia tieto tábory.ani domov sa mu nechce.raz ho pustis a stále bude chcieť ísť.ale zavisy aký má tvoj syn vstah k trénerovi
Ja som za, any deti vyskusali taketo vylety atd … no tiez by som asi nepustila skrz komunikacie .. rodicia sa boja ozyvat a potom uz moze byt neskoro .. nie je pri vas iny futbalovy klub ?
To neberte tak že výletiky si budú robiť zoo a takéto.to je športový tábor.on ich berie športovať.a potom taká psychohygiena.natom nič zlého nevidím
Urcite nie. Uz len z praktického a bezpečnostného hľadiska. Náš 15 rocny syn si toto leto zlomil v tábor ruku. Našťastie mali viacero zodpovedných dospelých osôb. Jeden z nich išiel so synom na pohotovosť, kde mimochodom čakali cca 4 hodiny na ošetrenie. Co by pan tréner robil v takomto prípade? Nechal 14 deti samých a išiel s jednym na pohotovosť alebo nechal toho so zlomenou rukou neosetreneho??
Pocuvaj hlas svojho srdca. Kamoskin bracek zomrel na tabore. Bolo tam viacero veducich a malemu nemal kto v noci pomoct.
Ak tam chce ist samotne dieta, pustila by som.
Ja by som nepustila a moja dcéra by ani nechcela ísť v tom veku ...keby sa niečo také koná

Naozaj ho tu niektore hned povazujete za uchylaka? Toto je mega cez bez nejakych zjavnych dokazov..pokracujte a za chvilu nikto nevenuje detskam cas lebo bude hned za uchyla