Pustili by ste deti na víkend s trénerom?
Pustili by ste svoje 7 ročné deti na víkend, vrátane noci na výlet s futbalovým trénerom? Len on a deti.Žiadny iný dospelý. Pán tréner tento výlet nazval "odstrihnutie pupočnej šnúry".
Dokonca sa vyhrážal, že ak ich tentokrát nepustíme, tak od nového roka budú mať tieto výlety povinné. Prestáva sa mi spôsob jeho komunikácie páčiť,no malý ma futbal rád.
Mám obavy, tak ho nechcem pustiť. Rodičia vraj nemôžu ísť ako doprovod. Vraj sú už chalani veľkí.
Čo si o tom myslíte? Preháňam?
Tiež sa mi nepáči predstava ze tam chce ísť s nimi sám.
Nie nepustila
Pustila,lebo tak isto som pustila svojho syna,tiež je futbalista...chudák tréner,takého úchyla z neho tu robia ženské
Nepustila a jeho spravanie nie je v poriadku a tym by ste sa ako rodicia mali zaoberat vsetci
@empafi no, aby si niekedy neoľutovala svoje slová. Ja nepúšťam
baby maju pravdu vacsinou ak su nejake vylety tak idu aspon sparsi pomocnici , asistenti , rodicia, alebo iny pomocny trener, moje su nastastie dve :D vzdy idu spolu niekam tak to som rada za nich :D a nebojim sa ale v tvojom pripade ako hovorili baby kontrolky ...
Aj mňa prvé napadlo, že je pedofil, nepustila by som ho a možno by som prehovorila aj s rodičmi ostatných chlapcov
Mne sa nepáči ze tam nebude žiadny svedok....veď aj na toho trénera by mal niekto dohliadať,čo si tam počnú samé 7 ročne deti s nim,keby niečo,ja by som syna preradila na iný krúžok. Takto sa slusny človek nevyjadruje. A ak by tam boli čisté úmysly určite ešte 1 človek ako dozor
Mám presne syna v tomto veku,ktorý hráva futbal tiež za naše mesto ale samého by som sa ho bála pustiť.A nieto ešte keď sa takto správa zvláštne tréner naši tréneri práveže sú radi keď chodíme na zápasy a tak pretože nieraz sa deti rozplakali keď sa im niečo nedarilo a mali by čo robiť kým ich utisili.
Ahoj.
Nepustila by som. Niečo mi nesedí...a mi nesedí takéto chovanie trénera,.no...mam dosť vyvinutu intuíciu a za mňa nie .
Inak ja som matka a mala by som vo robiť s piatimi sedemročnými a nieto ešte s 15 tími. Mal ísť ešte niekto, ideálne žena
Daj na svoju intuiciu....ak tu znasilni syna, uz bude neskoro. Ved chodi na treningy, aky ma zmysel ten vikend? Alebo syna pouc o tom, co je to pedofilia...mozno trener neni pedo ale chova sa tak, ten natlak je divny. "Pupocne snury" strihaju rodicia, nie trenery...
Neexistuje . Nepustila by som . Moja dcéra ma 9 rokov , chodí na rôzne tábory a výlety s trénermi ( vždy je tam trénerov viac , minimalne ich boli tuším traja ) a keď sa organizuje camp , alebo nejaký víkendový pobyt je tam vždy aj poznámka , že rodičia sú vítaní ! . Takze tak .
Mám tiež 7 ročného chlapca a nie nepustila..ak ho mám nechať s niekým, musím mať k nemu v prvom rade dôveru, veď je to dieťa..prečo by mal odstrihavat
pupočne šnúry a podobne.. raz to príde ale prečo takto nasilu.. pravdupovediac s takým prístupom by som s ním ani psa nepustila..navyše keď si spomeniem ako to unas vyzerá keď ma syn kamošov, stačia aj 2-3 a mám dosť 😀🙈
Daj prosim vedieť ako to nakoniec dopadlo. Ci naozaj isli bez zdravotníka atd.
Pustila by som aj môj syn chodil na futbal od 5 rokov do 10 rokov a púšťala som ho-mávali aj tábor,,, teraz chodí plávať a chodia na sústredenie povine
Nie
A mimochodom pupočnú nie nejaky sedlak trener s debilnymi narazkami ma odstrihavat ked uz sme pritom!
Mne sa to tiež nejako nepozdáva, hlavne keď povedal, že im dá výlety povinné. A je iné mať deti v škole sám pár hodín, kde sú k nápomoci v prípade núdze aj iní zamestnanci ako keď ich vezme len on. Byť 24/7 s 15 deťmi bolo, na zváženie. Možno z toho oslw bude parádny výlet, na ktorý bude syn rád spomínať. Ešte ma napadla jedna vec, kúpiť si pobyt v blízkom zariadení a budete aspoň pri ňom.
Čiže pod vyhrážkami je vlastne už aj tento výlet povinný. Nie, nepustila by som, v žiadnom prípade. Takýto štýl komunikácie má byť čo? Kto platí ten futbal, rodičia či on?
Je to aj podľa dieťaťa, či chce ísť...moja dcéra bola minulý rok vo futbalovom tábore ako najmladšia išla mat 6 rokov spala tam dve noci a potom som ju vozila každý deň.. tento rok ako skoro 7 ročná bola celý týždeň a to bola jedina z maleho druzstva co tam spavala
Boli tam 12 až 13 rocne deti. a bola spokojná a všetko bolo v poriadku.. boli dvaja tréneri a zvládali ich v pohode .ale vedela som ze na trénera sa môžem spoľahnúť.
Napriklad náš tréner , pridal našim deťom nepovinne atletické tréningy . Z 95%chodila iba moja dcéra , čiže na tréningu bol iba tréner a moja dcéra . Tréningy mávali vonku na školskom dvore za bieleho dňa . Napriek tomu mi po 2 mesiacoch tréner zavolal , že ho to mrzí , ale nemôže sám behať na ihrisku s osemrocnym deckom , že to nevyzerá dobre … a toto je prístup , ktorý sa mi velmi páči . Nepotrebuje , aby vznikali debilne reči a kazili povesť jeho klubu . A pritom naozaj chodí s tými deckami kade tade , ale ako som už písala , nikdy tam s nimi nie je sám .
Ešte toľko keď nedôveruje trénerovi tak by ste mali nájsť iné družstvo pre syna a je ich veľa.
Môj syn ma 8, na zápasy, kt.sú mimo mesto a celkovo “výjazd” trvá 5 hodin, ide sam
Celodenné už stále s niekým a na Noc by som ho určite nepustila bez nás len s trénerom.
Dokonca čo viem, tak takým malym deťom ani nie je dovolené ísť na noc bez rodicov.
naši chodili od 5 rokov na týždeň na sústredenia. Síce boli tréneri dvaja a keď bolo detí veľa, tak tam bol aj zdravotník, ale chodili povinne.
No ak ma skusenosti s tymto, chalani ho pocuvaju, maju ho radi, ja by som pustila. Moje dieta chodi do taborov a na vylety uz od predskolskej triedy. Absolutne nemam problem.
A o uchylaceni opatrne. Ak sa vam nepaci, mozete kruzok zrusit/zmenit,a le urazat niekoho alebo sirit kadejake nezmyselne teorie, s tym treba opatrne.
Ano treneri mavaju rozne sposoby, rozne svojske slovne spojenia :D o tom potom... ale odbornost a to ako deti vedie, by mali byt veci na ktore sa pozera.
A pre mna 15deti a trener na jednu noc, nemusi byt ziadna katastrofa. Rovnako na treningu sa moze stat... hocico... aj ked otazka je, preco si niekoho dospeleho nevezme :D ved by mu bolo lahsie.
@empafi že? Chudák chce vytvoriť tím chlapcov a nie poserutok, čo sa držia matkinej sukne a už z neho robia úchyla. V dnešnej dobe to majú tréneri brutal ťažké. Rodičia pindaju do všetkého, do tréningov, na zápasoch koučujú deti, hučia na rozhodcov, na trénerov, na deti a ešte aj z trénera urobia úchyla 🤦♀️.
Ja som musela prestať chodiť na zápasy, lebo som sa musela strašne držať pri niektorých sedlakoch, ktorí na zápase U10 alebo U12 už od rána pivečko v ruke a deckám (cudzím) nadávali do kktov... na mňa príliš a hádať sa s nimi je úplne zbytočné
Pokiaľ to není tréning ktoré bývajú určitý deň a není zápas a neverím trénerovi tak nie nepustila a ak sa vyhráža tým čím sa vyhráža tak to dám verejné na sociálnu sieť jeho správanie
Nečítala som zatiaľ všetko. Ale nikdy. S jedným trénerom. A tak malé detičky. Strašne mi to až okato zaváňa, že má postranný úmysel. Ako majú vyriešenú napríklad večernú sprchu? Tak maličkých deti. Atď. Nie nie nie..je tam milión príležitosti ako dieťa zmanipulovať.

ak by malý chcel ísť, pustila by som ho. Ak nie, tak by nešiel. nechala by som rozhodnutie na ňom. Trenérove reči by ma až tak nezaujímali. môj starší syn bol v tábore na prespatie na týžden ako 6 ročný, miluje také tábory. Mladší by nešiel nikam ani na 2 noci od nás. Každé dieťa je iné.