Riešenie problému s opitou učiteľkou v škole
Pisem ako matka dietata ktore bolo svedkom, ze v skole ho ucila opita ucitelka. Trieda upozornila kompetentnych, dana ucitelka nafukala. na skole ucit zostala.
Otázka je, či o tom existuje záznam na škole alebo bola privolaná polícia
Predpokladám, že vedenie školy ju "zakrylo", informovala by som zriaďovateľa,
Do budúcna ak by sa to opakovalo, volať rovno políciu
Kto jej dal fúkať? Ak polícia, tak musí byt o tom záznam
Školu si upozornila, viac v tvojej kompetencií nie je. To ako to s učiteľom poriešili ťa nebudú informovať. Možno dostal písomne napomenutie.🤷
Keby nafúkala tak už neučí.
To sa stalo teraz v posledných dňoch? Či prečo teraz riešiš? Zase raz téma na začiatku prázdnin, treba očierniť učiteľov.
očierniť učiteľov? to hádam nie...skôr autorka vidí že sa nič neudialo.
vo fabrike by dotyčný dostal hrubé porušenie prac. disciplíny a na druhý deň už by zamestnancom nebol...
očierniť učiteľov? to hádam nie...skôr autorka vidí že sa nič neudialo.
vo fabrike by dotyčný dostal hrubé porušenie prac. disciplíny a na druhý deň už by zamestnancom nebol...
@deti95060810 Ak by to bola pravda, že nafúkala, tak aj v škole by skončila hodinovou výpoveďou. Skôr kade - tade po firmách sa to prepečie.
@deti95060810 Ak by to bola pravda, že nafúkala, tak aj v škole by skončila hodinovou výpoveďou. Skôr kade - tade po firmách sa to prepečie.
@zuzanockamt Bohužiaľ, aj na niektorých školách sa to kryje. Mala som kolegyňu, učiteľku na prvom stupni. Píla, všetci vedeli, neriešili. Nedávno zasa jedna učiteľka nafukala. Riešilo sa, lebo to nahlásili žiaci. Dostala výpoveď v sekunde
@zuzanockamt Bohužiaľ, aj na niektorých školách sa to kryje. Mala som kolegyňu, učiteľku na prvom stupni. Píla, všetci vedeli, neriešili. Nedávno zasa jedna učiteľka nafukala. Riešilo sa, lebo to nahlásili žiaci. Dostala výpoveď v sekunde
@abbey1 Veď to, že akonáhle sa to nahlási, letí. Žiadne krytie.
Keby jej dali fúkať policajti, tak už by neučila. Dali jej fúkať riaditeľ a ostala s napomenutim.
Kedze nema kto ucit na skolach, tak asi dostala len pokarhanie.
😲😲😲 to fakt? Nikdy som nič také nepočula.
Vyvolanie vášní po odmene 800,00€
v hrubom, alebo sa začali rodičom prázdniny a nevedia, čo s vlastnými deťmi 2 mesiace?!
Ja ked som chodila na strednu, prisla nam na hodinu telesnej uplne opita telocvikarka. Nevedela stat na nohach a blabotala… ucit ostala… kedze sa to neopakovalo.. potom sme sa dozvedeli, ze mala osobne problemy. A aj sa nam ospravedlnila…
Ak to bolo jednorazove, asi by som to neriesila. Aj ucitel je len clovek a moze zlyhat
Ja ked som chodila na strednu, prisla nam na hodinu telesnej uplne opita telocvikarka. Nevedela stat na nohach a blabotala… ucit ostala… kedze sa to neopakovalo.. potom sme sa dozvedeli, ze mala osobne problemy. A aj sa nam ospravedlnila…
Ak to bolo jednorazove, asi by som to neriesila. Aj ucitel je len clovek a moze zlyhat
@ktobytobolpovedal tak náš matikar na strednej, klasika vždy po druhej hodine na 15 minútovej prestávke išiel hodiť pivo a borovičku na stojáka a naspäť na hodinu. Učí doteraz 🤔
@ktobytobolpovedal tak náš matikar na strednej, klasika vždy po druhej hodine na 15 minútovej prestávke išiel hodiť pivo a borovičku na stojáka a naspäť na hodinu. Učí doteraz 🤔
@queenofdisaster_7 možno len vďaka tomu to až doteraz vydržal...
@queenofdisaster_7 možno len vďaka tomu to až doteraz vydržal...
@merlinja toto nemá chybu!!!! 😀😀😀
To sa stalo teraz v posledných dňoch? Či prečo teraz riešiš? Zase raz téma na začiatku prázdnin, treba očierniť učiteľov.
@zuzanockamt čiže nemôže nikto nikdy a nikde nič na učiteľov povedať/napísať lebo ich očierňuje? Tak ako inde tak aj v školstve sú dobrý a zlý pracovníci. Ak niekto poruší pravidlá má sa potrestať a vyvodiť zodpovednosť. A je úplne jedno v akej profesii.
@zuzanockamt čiže nemôže nikto nikdy a nikde nič na učiteľov povedať/napísať lebo ich očierňuje? Tak ako inde tak aj v školstve sú dobrý a zlý pracovníci. Ak niekto poruší pravidlá má sa potrestať a vyvodiť zodpovednosť. A je úplne jedno v akej profesii.
@bosorkabb Áno, súhlasím. No toto bola len provokačná téma slúžiaca na očiernenie, klasika pred koncom šk.roka, bez odozvy autorky.
@anonym_autor ty vole. U nas nafukala zbytkovo, pomocna sila v kychyni a nakolko "pracuje s detmi" ako bolo povedane, na minutu bola vyhodena.

Zdiadovatel