icon

Riešenie problému s opitou učiteľkou v škole

28. jún 2025

Pisem ako matka dietata ktore bolo svedkom, ze v skole ho ucila opita ucitelka. Trieda upozornila kompetentnych, dana ucitelka nafukala. na skole ucit zostala.

nelca0510
28. jún 2025

Zdiadovatel

patka06
28. jún 2025

Otázka je, či o tom existuje záznam na škole alebo bola privolaná polícia
Predpokladám, že vedenie školy ju "zakrylo", informovala by som zriaďovateľa,
Do budúcna ak by sa to opakovalo, volať rovno políciu

pribinak
28. jún 2025

Kto jej dal fúkať? Ak polícia, tak musí byt o tom záznam

rejka7
28. jún 2025

Školu si upozornila, viac v tvojej kompetencií nie je. To ako to s učiteľom poriešili ťa nebudú informovať. Možno dostal písomne napomenutie.🤷

januska12323
28. jún 2025

Keby nafúkala tak už neučí.

zuzanockamt
28. jún 2025

To sa stalo teraz v posledných dňoch? Či prečo teraz riešiš? Zase raz téma na začiatku prázdnin, treba očierniť učiteľov.

deti95060810
28. jún 2025

očierniť učiteľov? to hádam nie...skôr autorka vidí že sa nič neudialo.
vo fabrike by dotyčný dostal hrubé porušenie prac. disciplíny a na druhý deň už by zamestnancom nebol...

zuzanockamt
28. jún 2025
@deti95060810

očierniť učiteľov? to hádam nie...skôr autorka vidí že sa nič neudialo.
vo fabrike by dotyčný dostal hrubé porušenie prac. disciplíny a na druhý deň už by zamestnancom nebol...

@deti95060810 Ak by to bola pravda, že nafúkala, tak aj v škole by skončila hodinovou výpoveďou. Skôr kade - tade po firmách sa to prepečie.

abbey1
28. jún 2025
@zuzanockamt

@deti95060810 Ak by to bola pravda, že nafúkala, tak aj v škole by skončila hodinovou výpoveďou. Skôr kade - tade po firmách sa to prepečie.

@zuzanockamt Bohužiaľ, aj na niektorých školách sa to kryje. Mala som kolegyňu, učiteľku na prvom stupni. Píla, všetci vedeli, neriešili. Nedávno zasa jedna učiteľka nafukala. Riešilo sa, lebo to nahlásili žiaci. Dostala výpoveď v sekunde

zuzanockamt
28. jún 2025
@abbey1

@zuzanockamt Bohužiaľ, aj na niektorých školách sa to kryje. Mala som kolegyňu, učiteľku na prvom stupni. Píla, všetci vedeli, neriešili. Nedávno zasa jedna učiteľka nafukala. Riešilo sa, lebo to nahlásili žiaci. Dostala výpoveď v sekunde

@abbey1 Veď to, že akonáhle sa to nahlási, letí. Žiadne krytie.

lucia11kob
28. jún 2025

Keby jej dali fúkať policajti, tak už by neučila. Dali jej fúkať riaditeľ a ostala s napomenutim.

cimage
28. jún 2025

Kedze nema kto ucit na skolach, tak asi dostala len pokarhanie.

margotka17
29. jún 2025

😲😲😲 to fakt? Nikdy som nič také nepočula.

sulavikova
29. jún 2025

Vyvolanie vášní po odmene 800,00€
v hrubom, alebo sa začali rodičom prázdniny a nevedia, čo s vlastnými deťmi 2 mesiace?!

ktobytobolpovedal
29. jún 2025

Ja ked som chodila na strednu, prisla nam na hodinu telesnej uplne opita telocvikarka. Nevedela stat na nohach a blabotala… ucit ostala… kedze sa to neopakovalo.. potom sme sa dozvedeli, ze mala osobne problemy. A aj sa nam ospravedlnila…
Ak to bolo jednorazove, asi by som to neriesila. Aj ucitel je len clovek a moze zlyhat

queenofdisaster_7
29. jún 2025
@ktobytobolpovedal

Ja ked som chodila na strednu, prisla nam na hodinu telesnej uplne opita telocvikarka. Nevedela stat na nohach a blabotala… ucit ostala… kedze sa to neopakovalo.. potom sme sa dozvedeli, ze mala osobne problemy. A aj sa nam ospravedlnila…
Ak to bolo jednorazove, asi by som to neriesila. Aj ucitel je len clovek a moze zlyhat

@ktobytobolpovedal tak náš matikar na strednej, klasika vždy po druhej hodine na 15 minútovej prestávke išiel hodiť pivo a borovičku na stojáka a naspäť na hodinu. Učí doteraz 🤔

merlinja
29. jún 2025
@queenofdisaster_7

@ktobytobolpovedal tak náš matikar na strednej, klasika vždy po druhej hodine na 15 minútovej prestávke išiel hodiť pivo a borovičku na stojáka a naspäť na hodinu. Učí doteraz 🤔

@queenofdisaster_7 možno len vďaka tomu to až doteraz vydržal...

rosabella
30. jún 2025
@merlinja

@queenofdisaster_7 možno len vďaka tomu to až doteraz vydržal...

@merlinja toto nemá chybu!!!! 😀😀😀

bosorkabb
14. júl 2025
@zuzanockamt

To sa stalo teraz v posledných dňoch? Či prečo teraz riešiš? Zase raz téma na začiatku prázdnin, treba očierniť učiteľov.

@zuzanockamt čiže nemôže nikto nikdy a nikde nič na učiteľov povedať/napísať lebo ich očierňuje? Tak ako inde tak aj v školstve sú dobrý a zlý pracovníci. Ak niekto poruší pravidlá má sa potrestať a vyvodiť zodpovednosť. A je úplne jedno v akej profesii.

zuzanockamt
14. júl 2025
@bosorkabb

@zuzanockamt čiže nemôže nikto nikdy a nikde nič na učiteľov povedať/napísať lebo ich očierňuje? Tak ako inde tak aj v školstve sú dobrý a zlý pracovníci. Ak niekto poruší pravidlá má sa potrestať a vyvodiť zodpovednosť. A je úplne jedno v akej profesii.

@bosorkabb Áno, súhlasím. No toto bola len provokačná téma slúžiaca na očiernenie, klasika pred koncom šk.roka, bez odozvy autorky.

jamidea
14. júl 2025

@anonym_autor ty vole. U nas nafukala zbytkovo, pomocna sila v kychyni a nakolko "pracuje s detmi" ako bolo povedane, na minutu bola vyhodena.