Taška pre prváčika

timcatko
13. júl 2023

Prosím máte niekto skúsenosť so školskou taškou OXYBAG? Majú krásne 8 dielne sety pre prváčikou plus anatomicky tvarovaný chrbátik a ďalšie... Ďakujem

patka06
13. júl 2023

Oxybag aktovka je fajn, ale set by som nekupovala. Radšej samostatne tašku a kúpiš k nej to čo potrebuješ.
My sme mali set inej značky, reálne sme využili len len tašku a vrecko na papuče.

timcatko
autor
13. júl 2023

@patka06 Ďakujem pekne za odpoveď, my sme už dostali zoznam a chcú i boxy na zošity, zásteru na vytvarku a ešte i ten kufrík na vytvarku. Tak som myslala že kúpim to v jednom.

patka06
13. júl 2023

@timcatko Ak to máš na zozname a cenovo sa ti oplatí, tak kúp teda set, neviem čo obsahuje, prípadne potom ostatné dokúpiš alebo vymeníš za iné.
Tiež sme mali zoznam zo zápisu a po nástupe do školy úplne iný 😂

zuzanaete
13. júl 2023

Ak ma taska priecinky, tak box na zosity je zbytocny. Pri prvakoch ide o kazdy gram, co nosia na chrbte. Nasim kupuju na vytvarnu najlacnejsi box z ikea. Takze zalezi od ceny supravy, co zvazujes kupit. Ci sa naozaj vsetko vyuzije a niekedy je to zvlast lacnejsie. Syn ma tasku beckmann a tam je set zbytocne drahy. Potrebovala som tu tasku. Peracnik uz moze mat aj lacnejsi, tam je to uz jedno.

araavdva
13. júl 2023

Nasa mala inú tašku ale k tým doskami na zošity. Na malé ani nepoužila a veľké po pol roku vyhodila lebo mala ťažkú tašku. Takže tiež sme kupovali zbytočne. Zásterku na výtvarnú má starú moju košeľu alebo tričko, a kufrík mali deti aj krabicu od topánok. Výdavky na školu sú už tak dosť veľké treba si to uľahčiť kde sa dá.

ninah1486
22. aug 2023

Ja som kupovala set z BAAGL ale ten obsahoval školskú tašku, peračník a vrecko na prezúvky. Takýto veľký set je podľa mňa nevyužiteľný.

beahavala
23. aug 2023

o tejto značke som ani nepočula a taký veľký set mi príde zbytočné kupovať