icon

Testovanie detí pred nástupom do školy

30. nov 2020

Ahojte, budete dávať testovať svoje deti pri terajšom nástupe do školy? Ďakujem.

Strana
pribinak
30. nov 2020

Áno. Syn sa do školy veľmi teší

martinka13
30. nov 2020

Ano.

kopytko03
30. nov 2020

Ano ak to bude podmienka nástupu do školy, nie keď to potrebné nebude.

patka06
30. nov 2020

ak to bude nutné k nástupu do školy, tak áno, inak nie

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
snezienka33
Odpoveď bola odstránená
tosomja
30. nov 2020

Keby chodila na druhý stupeň a bolo by to podmienené , tak áno. Lebo pri vymeškaných hodinách by robila komisionálne skúšky a keď teraz boli doma počas prvej vlny, tak katastrofa, doteraz poriadne nenabehla a prispata je. Neviem si predstaviť sa s ňou učiť učivo druhého stupňa, keď sa jej nechce teraz. 🤦
Ale keby sa všetci postavili , že nie...tak sa pridám. 😉

deti95060810
30. nov 2020

určite áno...dcéra je deviatačka potrebuje sa pripravovať na prijímačky ak ostane doma na prijímačkách bude ťahať za kratší koniec....

deti95060810
30. nov 2020

@snezienka33 určite neodmietnem...S 3 deťmi sa doma učiť už mi ide na nervy...

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
snezienka33
Odpoveď bola odstránená
hettinka
30. nov 2020

Niektoré ženy tu vedia viac ako Grohling... ešte nič nie je dane, ani nástup, dátum, či a ako sa bude testovať..,
Takze neviem, rozhodnem sa podľa okolnosti. Ale deti do školy už musia ist, začína to už byt kritické. Akurát som úplne rozladena z mojich online hodín, decka lenivejú, nepracujú a nič poriadne nevedia. Môžu sa pred obrazovkou učitelia aj rozkrájať.
A áno, aj za cenu testovania. Ja mám tiež s antigenmi osobný problém, ale ak to inak nepojde...

babalenka
30. nov 2020

Nie som stotožnená s testovaním školákov už len z toho dôvodu ,že mladšia normálne chodí do školy a syn čo je doma a to ozaj doma ,že nikde nechodí má byť testovaný? A ak by to bolo ,že teraz piatok a má byť pri tom rodič majú smolu lebo piatok mi voľno v robote nedajú keďže kolegyňa ide preč.A povinná školská dochádzka mu nič nevraví? Už som z neho na nervy

miriam11
Odpoveď bola odstránená
deti95060810
30. nov 2020

@snezienka33 ešte na žiadneho premiéra som nepísala že je debil... ani že je chorý človek... demokracia asi vážne škodí...
Len tak, aj v práci máš kde aké nariadenia a musíš sa alebo prispôsobiť, alebo ti ukážu raz dva že kde sú dvere....😉

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
snezienka33
Odpoveď bola odstránená
snezienka33
Odpoveď bola odstránená
luuubik
30. nov 2020

@deti95060810 porovnavas neporovnatelne. Pravo na vzdelanie (ba priam povinnost) je zakotvene v ustave - t.j. je nadriadene vsetkym ostatnym ciastkovym zakonom (nieto este nejakym smiesnym pracovnym predpisom) a je hlavne podla ustavy nepodmienene. T.j. kazde dieta ma pravo sa vzdelavat bez toho, aby splnilo taku ci onaku podmienku. Demokracia skodi 🙈 Tak nech sa paci, mozno sa da cestovat do Severnej Korei. Ze Matovic nie je psychicky zdravy jedinec som skalopevne presvedcena. Mne uz toto rozum neberie. Ochrana pred covidom = Boh nad Bohom, nad ustavou, nad zdravym rozumom, nad ludskostou.

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
snezienka33
Odpoveď bola odstránená
belllinka
30. nov 2020

@snezienka33 žiadne iné nariadenia nedodržuješ? Z tohoto jedného sa snáď už nezblázniš ani ty, ani tvoje decko. Alebo choď do džungle a nedodržuj si nič.

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
snezienka33
Odpoveď bola odstránená
belllinka
30. nov 2020

@snezienka33 porovnavat predosle vlady s touto, ked vtedy nebola korona je dost na hlavu. A co myslis, keby bol premier niekto iny, tak by ani korona nebola a ani ziadne opatrenia, ci co? A ano, Matovica musi strasne bavit robit nepopularne opatrenia, ktore mu iba znizuju popularitu.

belllinka
30. nov 2020

@snezienka33 Kvoli nam? 🙂 Konkretizuj co robime zle. A preco dodrzujes ine nariadenia? Sa vobec nenechavaj vydierat a nic nedodrzuj

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
snezienka33
Odpoveď bola odstránená
november1111
Odpoveď bola odstránená
november1111
Odpoveď bola odstránená
Strana