Testovanie detí pred nástupom do školy
Ahojte, budete dávať testovať svoje deti pri terajšom nástupe do školy? Ďakujem.
@snezienka33 Všetky krajiny majú obmedzenia, to sú potom asi všade psychopati? Áno, tu bolo prinútené testovanie, ale inde zas boli tvrdšie lockdowny,všade je niečo... A tú paličku v nose som nepovažovala za niečo tak hrozné, aby som kvôli tomu robila cirkus
@november1111 a vakciny na ockovanie nakupene,tusim 16mil.kusov.... chce sa mi grcat
@november1111 mňa by akurát zaujímalo, na základe čoho sa vaša škola rozhodla že v pondelok poobede testujú a kedy sa nastúpi do školy, keď o tom ešte centrálne vôbec nie je rozhodnuté a dnešné zasadanie UKŠ bolo zrušené
@november1111 ved ak sa otvoria skoly, tak online hodiny uz asi nebudu, ved ucitelka sa nerozdvoji. Tvoje deti mozu akurat vypisovat pracovne listy, este ten pausal nezvysuj.
@november1111 ma sa testovat tento vikend, 2 tyzdne budu chodit do skoly, potom budu vianocne prazdniny, a v januari bohvie co bude, takze jedno testovanie kvoli synovi ozaj nemam problem podstupit, uz sa nevie dockat skoly. Ty rob ako chces, ale nemusis tu osocovat tych, co s tym nemaju problem ✌
@november1111 testovat chcu stylom, ze: deti vykloktaju roztok, povedzme 30 deti. Ten sa zleje do jednej spolocnej vzorky. Ta spolocna vzorka sa otestuje ako jeden celok = 1 vzorka . Ak bude pozitivna, nasledne hned vsetky deti budu testovane antigen. testami . (aka je pravdepodobnost, ze v tom "odvare" z 30 ziakov nebude nic, ze su vsetci ok? Skor je pravdepodobne, ze vzorka vyjde pozitivna, hm? ). Plus vsetkych rodicov. Skola, podla toho, ci spada do zltej alebo oranzovej alebo cervenej zony, sa takto bude testovat kazdy bud tyzden, dva, tri...dookola stala. Rodicia, to nie je jednorazove!!! Uvedomte si to. Deti maju ist do skoly, potrebuju ist do skoly, ale za takto danych podmienok...??? Porozmyslajte, suhlasite s tymto? A o par tyzdnov budete suhlasit, ze vase dieta pojde do skoly, len ak jemu aj sebe date vakcinu (ktora je mimochodom GENETICKY MODIFIKOVANA- Pfizer / BioNtech aj AstraZeneca, info tu v oficial. dokumente Statneho ustavu pre kontrolu lieciv Slovenskej republiky https://www.sukl.sk/buxus/docs/Bezpecnost_lieko...)
@november1111 neviem ako u vas, nam napisali, ze testovanie ma byt 4., 5., 6. a skola bude akceptovat aj potvrdenie z testovacich miest, ktore su vo vacsich mestach zriadene takze myslim, ze moznosti je dost, kto ma zaujem