Testovanie detí pred nástupom do školy
Ahojte, budete dávať testovať svoje deti pri terajšom nástupe do školy? Ďakujem.
@november1111 bolo na rozhodnuti firiem, ci budu vyzadovat od zamestnancov negativny test, nie vsetky to vyzadovali. Na druhej strane chapem tie, co to vyzadovali, bola taka moznost a chceli chranit ostatnych zamestnancov. Neviem co je na tom nepochopitelne.Matovic predsa nema dosah na to, ci tvoj sef od teba bude chciet negat. test alebo nie.
@snezienka33 nemozes svoj nazor zovseobecnovat na celu spolocnost. Ty sa citis vydierana, ja sa tak necitim. Proste to beriem, ze sa to pre nieco robi. Keby som to mala ja zovseobecnit, tak napr. v praci sme 10 ku 1
@snezienka33 ty si ako ten moj kolega
@snezienka33 nie, pretoze je jeden a aj tak je presvedceny o tom, ze je v prevahe. My mu nic nerobime, dokonca sa o tom s nim ani nebavime uz, nebavi nas to pocuvat.
Cisto hypoteticka otazka, ak sa da otestovat 70% deti a budu moct ist do skoly, co so zvysnymi tridsiatimi percentami deti, ktorych rodicia maju na testovanie "iny" nazor?
V minulosti nemohli chodit do skoly deti oznacene zltou hviezdou.Teraz do skoly nebudu moct chodit deti neoznacene modrym papierom?
@oliolijanka dost nemiestne porovnavat opatrenia proti korone s holokaustom, nemyslis?
@november1111 takze si len potvrdila co som napisala, bolo to na rozhodnuti firiem
@snezienka33 nie, nie je to ok. Ale ty nechapes, ze to je tvoj subjektivny pocit.
@snezienka33 co prekrucam?
@snezienka33 ale bolo, nie vsetci to vyzadovali, si precitaj co pisala november1111, tiez to potvrdila, u manzela to tiez nekontrolovali
@snezienka33 radsej nepredpokladaj, firmy vyuzili, ze to mozu vyzadovat, to je cele