Testovanie detí pred nástupom do školy
Ahojte, budete dávať testovať svoje deti pri terajšom nástupe do školy? Ďakujem.
@snezienka33 a ty vidis kolko krajin ma lockdown? To ti pride ako lepsia varianta? Ci tam si sa az nedostala?
@andreakotesova "Pelle" zavrel pre 16 nakazenych krajinu, ked sme od WHO dostali informaciu, ze sa vo svete siri virus, ktory do leta nakazi 70% obyvateliv a 10% z toho zomrie(to by bolo nejakych 350tis. do leta, nie 35 za cely rok).
@oliolijanka pozrela si si najnovsie cisla zomrelych na Covid?
@andreakotesova Tusim dnes zomrelo okolo 50 ludi na rakovinu.
@november1111 hlavne som videla, aky trapas to bol v blave, kotlebovci, ficovci a slovan ultras v pocte 15tisic. Kolega tam bol, samozrejme, s pocitom nasho zachrancu (kde je tu grcajuci emodzi ked ho potrebujem). Proti ficovlade protestovalo 120tis. ludi, takze sa akurat len strapnili.
@oliolijanka pozor, nezomreli s covidom, ale na covid. SR ma "stastie" , ze je z dob komunizmu u nas platny zakon, ktory nariaduje pitvu pri kazdom podozreni na infekcne ochorenie. Nejdeme podla odporucani WHO, ako napr. okolite krajiny, kde su zomreli aj S aj NA covid.
@oliolijanka rakovinu ale nechytis v obchode, v robote, ani od suseda, ci kolegu....
@snezienka33 ale je clenom, uz dost dlho a velmi aktivnym
@snezienka33 to som nikdy nepovedala. Ja uz len chcem, aby uz bol pokoj, nech ta debilna choroba zmizne. Nic viac si neprajem.
@oliolijanka chod sa opytat pozostalych, alebo osetrujucich lekarov, ktori boli pri umierajucich.
@andreakotesova Nemusim sa pytat pozostalych. Denno denne citam ako sa ludia dozaduju pomoci pre svojich blizkych, lebo sa im nedostava lekarskej starostlivosti, lebo nie je krv, lebo su zrusene operacie. Citam ako tisicky pozitivnych na covid sa vyliecia bez pomoci lekarov. Citam ako ludia skacu pod vlak, lebo stratili pracu, citam ako deti trpia depresiami, lebo sedia izolovani mimo kolektiv.
@snezienka33 kazdy asi nie, ale ak odratame tieto tri skupiny z 15tis. tak kolko obycajnych ludi tam mohlo byt?
takze zbozne zelania su, aby zmizol matovic, otvorili sa restiky, posilky, deti sup do skol, vianocne trhy, dovolenky, nech to fici ako predtym?
Ked sa rozsiri korona, netreba si ju vsimat, hej? Treba sa s nou naucit zit, sem tam nejaky clovek umrie, ale ved co, to neumrel na koronu... Ok, asi by sa to malo skusit, ale obavam sa, ze ked nakazite svojich postarsich rodicov s diagnozami a koronu nerozchodia, bude sa vam tazko na dusi zit s tym, ze si tu mohli este pri vas 10-20 rokov zit. Uz bude neskoro.