Unavený 9 ročný školák
Ahojte chcem sa spýtať či je to normálne že mi chodí syn 9 rokov stále unavený zo školy . Príde domov ľahne si na gauč že je unavený že ho bolia nohy . Nevládzem si robiť úlohy. Už som s toho na nervy . Nevyzerá nejaký chorý ani chudokrvny .je pravda že máme malé bábo ale to v noci celkom pekne spí .nebudi ho. Ja fakt neviem y keď sme boli malý prišli sme so školy hodili tašku do izby a útekali von sa hrať. Ja už som mu aj družinu zrušila od dnes či to nepomôže mal 5 hodín a už leží na gauči a oddychuje .
@yvanielka ja si fakt nespomínam, či sa mi nechcelo 🤔
Mama alebo oco povedal a išla som 🤷🏻♀️ neriesila som. Mám to tak aj s deťmi teraz. Vysvetľovala som denne a pripomínala každé ráno - vidíš? Keby si išiel skôr spať, teraz by si vstával s úsmevom. Čuduj sa svete, pomohlo. A mám 3deti a funguje na každom. Samozrejme ohraničené vekom- 15r puberťáka už o tom nepresvedčim 😅
@anjelicek26 Ja ťa obdivujem, veľa vieš o detoch
Divne to je, už su tu strašidelné diagnózy. Neboj, budú chýbať nejaké vitamíny a mineraly!!. Moja druhácka býva do 17 v druzine, 2x do týždňa 1,5hodinovy basketball až do večera, 1x akrobatika a 1x beh. Spávať chodí o 20.zobudzam o 7mej. Unavená nebýva vôbec. Práveže stále ma veľa energie.
@yvanielka no inak u nás podobne. Často krát ešte o 22hej dupot po schodoch 😬a to aj najmenší 2rocny tak zaspáva že o 22hej, teraz konečne odpadol. Ale môj muž že bol tiež hrozný nespavec. Aj cez víkend buntosia už o 7mej hrozne, snáď sa raz dožijem že budú spat cez víkend aspoň do 9tej 😆
@olivka84 určite k dr nech skontroluje čo sa dá.S unavou a nadmernym poteim mame velmi zlu skúsenost,teraz by som to už nepodceňovala
Držím palce!
moze to byt kladicka unava ved tie deti nechodili takmer 2r. pravidelbe do skoly a zrazu zasa chodia je to namahave pre vsetky deti pre niektore viac daj mu 1-2hodky na neulohove hranie a potom nech sa uci drzim palceky
@delphineta co moze byt za nadmernym potenim??
Ja keď čítam čo tie vaše deti zvládnu .toľko krúžkov pohybových .neviem si to predstaviť. Nás má aikido jeden krát do týždňa zbožňuje tam chodiť ale včera bol taký unavený povedal že by nešiel keby bolo v pondelok. Tak uvidíme dnes ako na Tom budem

@sonicc tiež si nechcela spať ako dieťa? Aj si spomínaš prečo? U nás je spánok boj... Aj keď ráno vstáva 6:30. Keď čítam ako idú deti spať 19:30 tak je mi do plaču