icon

Unavený 9 ročný školák

olivka84
27. sep 2021

Ahojte chcem sa spýtať či je to normálne že mi chodí syn 9 rokov stále unavený zo školy . Príde domov ľahne si na gauč že je unavený že ho bolia nohy . Nevládzem si robiť úlohy. Už som s toho na nervy . Nevyzerá nejaký chorý ani chudokrvny .je pravda že máme malé bábo ale to v noci celkom pekne spí .nebudi ho. Ja fakt neviem y keď sme boli malý prišli sme so školy hodili tašku do izby a útekali von sa hrať. Ja už som mu aj družinu zrušila od dnes či to nepomôže mal 5 hodín a už leží na gauči a oddychuje .

Strana
z2
yvanielka
27. sep 2021

@sonicc tiež si nechcela spať ako dieťa? Aj si spomínaš prečo? U nás je spánok boj... Aj keď ráno vstáva 6:30. Keď čítam ako idú deti spať 19:30 tak je mi do plaču

sonicc
27. sep 2021

@yvanielka ja si fakt nespomínam, či sa mi nechcelo 🤔
Mama alebo oco povedal a išla som 🤷🏻‍♀️ neriesila som. Mám to tak aj s deťmi teraz. Vysvetľovala som denne a pripomínala každé ráno - vidíš? Keby si išiel skôr spať, teraz by si vstával s úsmevom. Čuduj sa svete, pomohlo. A mám 3deti a funguje na každom. Samozrejme ohraničené vekom- 15r puberťáka už o tom nepresvedčim 😅

vanda323
27. sep 2021

@anjelicek26 Ja ťa obdivujem, veľa vieš o detoch

pragmaticka
27. sep 2021

Divne to je, už su tu strašidelné diagnózy. Neboj, budú chýbať nejaké vitamíny a mineraly!!. Moja druhácka býva do 17 v druzine, 2x do týždňa 1,5hodinovy basketball až do večera, 1x akrobatika a 1x beh. Spávať chodí o 20.zobudzam o 7mej. Unavená nebýva vôbec. Práveže stále ma veľa energie.

yvanielka
27. sep 2021

@sonicc prepááč, ja som to zle prečítala.. Ja že ty si bola taká keď si bola dieťa 🙈😆

sonicc
27. sep 2021

@yvanielka 😅

mmoni89
27. sep 2021

@yvanielka no inak u nás podobne. Často krát ešte o 22hej dupot po schodoch 😬a to aj najmenší 2rocny tak zaspáva že o 22hej, teraz konečne odpadol. Ale môj muž že bol tiež hrozný nespavec. Aj cez víkend buntosia už o 7mej hrozne, snáď sa raz dožijem že budú spat cez víkend aspoň do 9tej 😆

sonicc
27. sep 2021

@mmoni89 inak toto je u nás divné, že cez víkend dovolím aby boli dlhšie hore- niekedy fakt odpadnú pri tv aj o 22-23h a ráno skorý budíček vždy... Vždy 😭😅
Preto sa neteš popredu 😅
Zlomila sa to až v puberte

mmoni89
27. sep 2021

@sonicc no ani i náš to nefunguje, si myslím ze keď budu dlhšie hore aj viac pospia a nič 🤣😭ved aspoň na tu pubertu sa spolieham. Ale tak to už zasa ja možno nebudem mat taky nedostatok spánku a bude mi to jedno 😆😆

sonicc
27. sep 2021

@mmoni89 nebudeeeee, budeš si to užívať rovnako ako by si si to teraz. Možno fakt ešte aj viac!😃
Raz to príde 😅

delphineta
27. sep 2021

@olivka84 určite k dr nech skontroluje čo sa dá.S unavou a nadmernym poteim mame velmi zlu skúsenost,teraz by som to už nepodceňovala

marca12
27. sep 2021

@olivka84 nohy ho mozu boliet,ak rastie. Nevyrastol narychlo v poslednom case? Ja som ako decko trpela velkymi nolestami. Vzdy som tak zrazu vyrastla a odniesli si to nohy a chrbat. Snad sa aj u vas pride na pricinu,inak spohodlnie,ak bude obmedzeny bolestami

ankare
27. sep 2021

Držím palce!

mmoni89
27. sep 2021

@sonicc super, potešila si ma, fakt sa na to teším 😆už 7rokov som sa poriadne nevyspala 🤪😆

kacena4
28. sep 2021

moze to byt kladicka unava ved tie deti nechodili takmer 2r. pravidelbe do skoly a zrazu zasa chodia je to namahave pre vsetky deti pre niektore viac daj mu 1-2hodky na neulohove hranie a potom nech sa uci drzim palceky

baklik
28. sep 2021

@mmoni89 toho som sa ja nedozila doteraz a to bude mat syn onedlho 10 rokov. ci ide spat skor alebo neskor, dlhsie ako do osmej nepospi. ale u nas sa ani neda, my mame pravidelny vikendovy budicek o siedmej od susedov...

baklik
28. sep 2021

@delphineta co moze byt za nadmernym potenim??

olivka84
autor
28. sep 2021

@kacena4 má voľno 2 hodinky vždy . Potom až úlohy .

olivka84
autor
28. sep 2021

Ja keď čítam čo tie vaše deti zvládnu .toľko krúžkov pohybových .neviem si to predstaviť. Nás má aikido jeden krát do týždňa zbožňuje tam chodiť ale včera bol taký unavený povedal že by nešiel keby bolo v pondelok. Tak uvidíme dnes ako na Tom budem

fiafia
28. sep 2021

@olivka84 dnes je na deti vyvíjaný veľký tlak ale pri týchto príznakoch dokopy by som zbystrila. Pokojne mu môže niečo chýbať ale takisto by to mohlo byť aj niečo vážnejšie. Určite sa nenechať lekárom odbiť. Držím palce aby to u syna bola len obyčajná unava

shallimar
5. okt 2021

@olivka84 ahoj ako ste prosím ta dopadli? Je syn v poriadku?

olivka84
autor
6. okt 2021

@shallimar áno dokonca aj železo má ok. Máme počkať že je začiatok školského roka ako sa to rozbehne a keď to neprejde máme prísť ešte raz . Ale napr štítnu žľazu mu nerobila testy to by musel na endokrinologiu

Strana
z2