icon

V ktorom ročníku sa deti učia hodiny?

janka1011
4. jún 2012

Mamičky, v ktorej triede sa deti učia hodiny? Mal by už predškolák poznať? Viete nejaký účinný spôsob alebo pomôcku, ako to dieťa čo najľahšie naučiť?

Strana
z2
brisilda
22. aug 2012

moj syn sa to ucil v prvom rocniku 😉

ninusik2103
4. sep 2012

1 alebo v 2 to zalezi podla skoly

vvgvgvg
22. feb 2015

prvom alebo v druhom to zaleži podla školy

vanduska
22. feb 2015

moj syn v druhom na vlastivede

zamilion
22. feb 2015

V prvom rocniku

janickacrazy
23. feb 2015

Sestrina dcérka ich vedela už ako predškoláčka, ale poznám kopu detí, ktoré majú s tým problém aj v 1. alebo 2. triede na ZŠ. Moj syn má 4 roky a zatiaľ chápe len celé hodiny, ale ved ešte má čas. Ja som staršieho syna učila na tých veľkých papierových hodinách, proste najskôr len celé hodiny, potom pol a neskor štvrť a trištvrte, proste stále dookola opakovať a raz sa to určite naučí. 😉

patkaza
21. okt 2015
Používateľ patkaza je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od patkaza.

dieťatko môžete pomaly začať učiť hodiny aj od 5 rokov už http://akoapreco.com/ako-naucit-dieta-hodiny/ .. v škole ich to učia v prvej triede 🙂

danaholanova
23. okt 2015

Moj syn tiez v druhom rocniku na vlastivede. 🙂

mirkami7
23. okt 2015

moj syn je teraz tretiak a až teraz sa ich učili

zornicka409
23. okt 2015

Ja si spominam,ze ma na hodinkach ucil otec este predtym,nez som zacala chodit do skoly a neslo mi to do hlavy absolutne...Naucila som sa to az niekedy v 2. rocniku na prvouke pomocou takych papierovych hodin, kde sa dalo hybat rucickami a boli tam pokreslene rozne obrazky...Myslim,ze ich este stale mam niekde doma 😀 Ale pamatam si,ze plno mojich spoluziakov nevedelo na hodinkach este dlho dlho potom takze cas je naozaj relativny a hlavne pre take male deticky 😉

luciferkax
23. okt 2015

mám druháka a hodiny sa ešte neučili.už ho priebežne učím, zatial mu ide iba celá, ináč má chaos :D

libela
23. okt 2015

moja dcéra je teraz prváčka, ale začali sme s tým asi pred 3 mesiacmi... nechávam to tak voľnejšie,celkom jej to ide, akurát dnes som jej kúpila kartónové hodiny na skúšanie a učenie

dugyna
23. okt 2015

no moja je predskolacka a uz beha za mnou sama od sebou a riesi hodiny, alle u nas je to asi ine kedze zvazujeme skolu pre nadane deti

timea7
25. okt 2015

predškoláci nemajú väčšinou s poznaním hodín problém. Najskôr celé, neskôr pol, tri štvrte....postupne aj minúty.

michalakosinova
22. mar 2020

@simsalabim vav, konečne nejaky normalny koment💓

tncka
22. mar 2020

@janka1011 ja som ju to ucila doma ako predksolacku,nenasilnou formou iba ako hru 5-10min. denne s papierovou atrapou hodin kde sa dali rucicky posuvat ako treba,ked isla do skoly uz poznala hodiny a potom ma vzdy v druzine zdusila,ze idem pre nu neskoro🤣 Ale ucili sa aj v skole v 1.rocniku. A ucila som ju preto,lebo uz trepala 2na3 pretoze velmi chcela vediet kolko je a snazila sa sama len to akosi neslo tak uz som to nevydrzala🙈🤣

Strana
z2