icon

Vaše tipy na dobrú základnú školu v Bratislave

jaaty
14. mar 2012

Dobrý deň,
hľadám informácie o základných školách v BA. Na zápis ideme síce až o rok, ale už teraz sa snažím získať nejaké info o základných školách s rozšíreným vyučovaním cudzieho jazyka. Moja predstava je - cudzí jazyk od prvej triedy minimálne 2-3 do týždňa, nízky počet žiakov v triede, pestrý výber krúžkov a samozrejme pozitívne referencie
🙂 🙂 🙂 Ideálne v Petržalke (prípadne Staré Mesto či Karlovka).
Ďakujem

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
bubutko
15. mar 2017

@mircalla ahoj prosim ta posles mi do IP tiez tu analyzu skol? dakujem 🙂

miskatn
18. mar 2017

@mircalla prosim ta dala by sa poslat ta analyza co spominas? srdecna vdaka 🙂

mircalla
18. mar 2017

@miskatn prepac, fakt sa mi to uz nechce hladat, uz som to posielala aspon 3 krat.

vierasimi
19. mar 2017

Baby viete mi povedať ake recenzie prípadne poplatky ma Evanjelická ZŠ v Ba nikde sa k tomu neviem dopracovať lebo rozmýšlam že tam dám dcerku..dakujem

roxana280
27. mar 2017

@roxana280 beriem spat svoje chvalne slova na tu skolu - Mercury, velmi som sa urychlila v hodnoteni....velka bieda co sa tyka ucitelov, pristupu vedenia, ucenia, velka bieda

mircalla
27. mar 2017

@miskatn nasla som tu analyzu, poslem ti to do IP su to skoly len s anglickym jazykom
@roxana280 aj podla tejto analyzy je Mercury velmi kritizovana

roxana280
27. mar 2017

@mircalla my sme zase v Dubravke v Harmonii..velmi pekne sa k nam zachovala pani riaditelka, vzala nas pocas roka..uz sa to v Mercury nedalo vydrzat, nas mudry syn ma take rezervy v SJ, ze mame co robit, aby sme to dobehli a to som ho po veceroch ucila ja, ak by nie, nic nevie, absolutne nic.. decka sa tam biju, nadavaju a ucitelia len vypisuju poznamky, ucitelia sa menia, v prvej triede a uci ich viac ucitelov, nie jeden ako by mal vsetko, momentalne maju triedneho dlhodobo pn, predpokladam, ze ani nepride do konca roka..vazeneho pana riaditela sme dva krat ziadali o termin, raz nan neprisiel, nahradny termin nedal, druhy krat sa neobtazoval ani odpisat..sila za tie peniaze taky pristup..neuveritelne, ak mozem poprist od IP tu analyzu aj pre mna, dakujem

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
mircalla
27. mar 2017

@zltyslonik bohuzial nie

felycity
28. mar 2017

nečítala som všetky príspevky, ale za seba môžem odporučiť zš milana hodžu - na Podjavorinskej, 1 stupeň super prístup učiteľov, žiaden stres, motivácia formou pochvál, zš je rozdelená na 2 budovy - čiže prvý stupeň je oddelený od druhého stupňa, čo mne sa velice páči, lebo škola nie je taká masovka a pôsobí rodinne, od 1. ročníka 2x do týždňa angličtin, od 5. sa pridáva druhý cudzí jazyk, druhý stupeň je dosť prísny, takže decká musia makať. Jedina nevýhoda 1. stupňa je, že je to stará historická budova a školský dvor je menší, ale zas chodia veľ von mimo do slubekovej záhrady, na hradnú luku... takže možno niekomu pomôže pozitívne odporúčanie

vladimira1976
29. mar 2017

Velka dilema, citam citam a ved Pravda, na kazdej skole I dobre I zle mozno. Ja hovorim s mojim chlapcom dost casto v AJ, reaguje v pohode, odpoveda I tak I tak, kedze chodi do slovenskej skolky. Ako sa zda v Karlovke a na Dlhych Dieloch toho vela nemame na vyber.
Ako citam Tilgnerka- asi vela deti tam beru, Karloveska 61 - o tom vela zatial neviem, Cirkevna - nie je pre nas, Esprit - tam som bola, pacilo sa mi v triede u prvakov, bolo ich sice menej, tak 15 by bolo super, ale podla mna to zapisne a mesacne - keby aspon jednu cenu kusok upravili, viacej ludi by o nej uvazovalo.
A ZS DUbceka - tak o tej nikto ani nic. A z ihriska skor nedat ako dat.
Rozmyslam I na vyberove skoly, IQ mame vyssie, iba neobsedime a to pisanie sa nam moc nechce zatim. a preto neviem ako to bude s testami.
Ja fakt uz neviem a citam tu, citam tam. Pracujem v Dubravke, byvam v Karlovke - do Petrzalky ci mesta je naokolo.
Devin - pobocka Ceskej - chystam sa pozriet, ale ked sme boli pozriet skolku - take dedinske mi to pripadalo a tiez by som to mala asi dost naokolo do prace.
Tak ludkovia Dlhodielsky - kam davate svoje deti do skoly?

barbora21
30. mar 2017

@vladimira1976 ak mate IQ vyssie tak Cenada na Majernikovej 🙂

antoniod
30. mar 2017
mojdend
1. apr 2017

@vedecky
Dobry den, chcela by som sa opytat ohladom bulharskej skoly,je pravda,ze tam su letne prazdniny az 3mesiace,od juna do augusta??? A ze aj pocas roka maju volno cez bulharske aj slovenske statne sviatky?lebo velmi sa mi skola paci,uvazujeme od septembra,ale nehrozi,ak by mali byt prazdniny az 3mesiace,nemam kam maleho dat ani nahodou,bohuzial. Na ich stranke vobec nic aktualne nie je,vsetko 3roky stare...

matka2303
Odpoveď bola odstránená
kikiulkasikulka
25. aug 2017

Mate niekto skusenosti so Zs Nobelovo nam? Dakujem😊

kikina84
25. aug 2017

@mojdend ano je to pravda..je tu aj samostatna diskusia na bulharsku skolu..my sme tam len kvôli tomu nesli nakoniec..

lulu999
14. sep 2017

Ahojte, ma niekto prosim aktualne skusenosti resp. Poznatky so skolou Dubova, Mudronova a Hlboka? Dakujem

pillinka
14. sep 2017

@lulu999 my sme na dubovej, zatial sme nadmieru spokojni...

kikina84
14. sep 2017

Aj my na tupolevovej..super zatial

lulu999
14. sep 2017

@pillinka mozem sa spytat na tvoj nazor, preco ste spokojni? Citam ze to je pomerne mala skola, je tak? Mozno sa blbo spytam, ale o mudronke som citala ze tam deti svojim spravanim davaju o sebe vediet ze su z "lepsich" rodin, ak vies co myslim.. je to tak aj na Dubovej ci nemyslis?

tinkaronko0710
16. sep 2017

@mojdend mne v tej škole bili učiteľky môjho maleho syna. Ja nikdy by som tam svoje dieťa už nedala. Neodporúčam. Zle skúsenosti.

kikina84
16. sep 2017

@tinkaronko0710 preboha to v ktorej škole? V tej bulharskej?

tinkaronko0710
17. sep 2017

@kikina84 ano v bulharskej.😯😢

kikina84
17. sep 2017

@tinkaronko0710 a to ako si mohli dovoliť? To viacerí učitelia?

tinkaronko0710
17. sep 2017

@kikina84 no asi si mohli,keďže to spravili. A to nehovorím o ZŠ holicska ale myslím tým skolku,ktorá je v základnej škole a tam mi topili v umývadle maleho syna a hádzali pred deťmi o zem. Riešim to aj cez inšpekciu a cez media. Takže asi tak. Určite neodporúčam túto škôlku a skolu.

dr_janka
3. nov 2017

.

dr_janka
4. nov 2017

@nikam ahoj. Prosim ta, kde ste isli nakoniec do skoly? Dakujem

nikam
4. nov 2017

@dr_janka Zatiaľ nikam. Bol na prijimackach do Felixu a Narnie, ale neprijali ho. Mal však odporučeny odklad, takže sme získali rok 🙂
Ktoré zvazujes Ty?