Vaše tipy na dobrú základnú školu v Bratislave
Dobrý deň,
hľadám informácie o základných školách v BA. Na zápis ideme síce až o rok, ale už teraz sa snažím získať nejaké info o základných školách s rozšíreným vyučovaním cudzieho jazyka. Moja predstava je - cudzí jazyk od prvej triedy minimálne 2-3 do týždňa, nízky počet žiakov v triede, pestrý výber krúžkov a samozrejme pozitívne referencie
🙂 🙂 🙂 Ideálne v Petržalke (prípadne Staré Mesto či Karlovka).
Ďakujem
Baby viete mi povedať ake recenzie prípadne poplatky ma Evanjelická ZŠ v Ba nikde sa k tomu neviem dopracovať lebo rozmýšlam že tam dám dcerku..dakujem
@mircalla my sme zase v Dubravke v Harmonii..velmi pekne sa k nam zachovala pani riaditelka, vzala nas pocas roka..uz sa to v Mercury nedalo vydrzat, nas mudry syn ma take rezervy v SJ, ze mame co robit, aby sme to dobehli a to som ho po veceroch ucila ja, ak by nie, nic nevie, absolutne nic.. decka sa tam biju, nadavaju a ucitelia len vypisuju poznamky, ucitelia sa menia, v prvej triede a uci ich viac ucitelov, nie jeden ako by mal vsetko, momentalne maju triedneho dlhodobo pn, predpokladam, ze ani nepride do konca roka..vazeneho pana riaditela sme dva krat ziadali o termin, raz nan neprisiel, nahradny termin nedal, druhy krat sa neobtazoval ani odpisat..sila za tie peniaze taky pristup..neuveritelne, ak mozem poprist od IP tu analyzu aj pre mna, dakujem
@zltyslonik bohuzial nie
nečítala som všetky príspevky, ale za seba môžem odporučiť zš milana hodžu - na Podjavorinskej, 1 stupeň super prístup učiteľov, žiaden stres, motivácia formou pochvál, zš je rozdelená na 2 budovy - čiže prvý stupeň je oddelený od druhého stupňa, čo mne sa velice páči, lebo škola nie je taká masovka a pôsobí rodinne, od 1. ročníka 2x do týždňa angličtin, od 5. sa pridáva druhý cudzí jazyk, druhý stupeň je dosť prísny, takže decká musia makať. Jedina nevýhoda 1. stupňa je, že je to stará historická budova a školský dvor je menší, ale zas chodia veľ von mimo do slubekovej záhrady, na hradnú luku... takže možno niekomu pomôže pozitívne odporúčanie
Velka dilema, citam citam a ved Pravda, na kazdej skole I dobre I zle mozno. Ja hovorim s mojim chlapcom dost casto v AJ, reaguje v pohode, odpoveda I tak I tak, kedze chodi do slovenskej skolky. Ako sa zda v Karlovke a na Dlhych Dieloch toho vela nemame na vyber.
Ako citam Tilgnerka- asi vela deti tam beru, Karloveska 61 - o tom vela zatial neviem, Cirkevna - nie je pre nas, Esprit - tam som bola, pacilo sa mi v triede u prvakov, bolo ich sice menej, tak 15 by bolo super, ale podla mna to zapisne a mesacne - keby aspon jednu cenu kusok upravili, viacej ludi by o nej uvazovalo.
A ZS DUbceka - tak o tej nikto ani nic. A z ihriska skor nedat ako dat.
Rozmyslam I na vyberove skoly, IQ mame vyssie, iba neobsedime a to pisanie sa nam moc nechce zatim. a preto neviem ako to bude s testami.
Ja fakt uz neviem a citam tu, citam tam. Pracujem v Dubravke, byvam v Karlovke - do Petrzalky ci mesta je naokolo.
Devin - pobocka Ceskej - chystam sa pozriet, ale ked sme boli pozriet skolku - take dedinske mi to pripadalo a tiez by som to mala asi dost naokolo do prace.
Tak ludkovia Dlhodielsky - kam davate svoje deti do skoly?
@vladimira1976 ak mate IQ vyssie tak Cenada na Majernikovej 🙂
děti máme tu http://www.zshorovaba.sk
@vedecky
Dobry den, chcela by som sa opytat ohladom bulharskej skoly,je pravda,ze tam su letne prazdniny az 3mesiace,od juna do augusta??? A ze aj pocas roka maju volno cez bulharske aj slovenske statne sviatky?lebo velmi sa mi skola paci,uvazujeme od septembra,ale nehrozi,ak by mali byt prazdniny az 3mesiace,nemam kam maleho dat ani nahodou,bohuzial. Na ich stranke vobec nic aktualne nie je,vsetko 3roky stare...
Mate niekto skusenosti so Zs Nobelovo nam? Dakujem😊
Ahojte, ma niekto prosim aktualne skusenosti resp. Poznatky so skolou Dubova, Mudronova a Hlboka? Dakujem
Aj my na tupolevovej..super zatial
@pillinka mozem sa spytat na tvoj nazor, preco ste spokojni? Citam ze to je pomerne mala skola, je tak? Mozno sa blbo spytam, ale o mudronke som citala ze tam deti svojim spravanim davaju o sebe vediet ze su z "lepsich" rodin, ak vies co myslim.. je to tak aj na Dubovej ci nemyslis?
@mojdend mne v tej škole bili učiteľky môjho maleho syna. Ja nikdy by som tam svoje dieťa už nedala. Neodporúčam. Zle skúsenosti.
@tinkaronko0710 preboha to v ktorej škole? V tej bulharskej?
@kikina84 ano v bulharskej.😯😢
@tinkaronko0710 a to ako si mohli dovoliť? To viacerí učitelia?
@kikina84 no asi si mohli,keďže to spravili. A to nehovorím o ZŠ holicska ale myslím tým skolku,ktorá je v základnej škole a tam mi topili v umývadle maleho syna a hádzali pred deťmi o zem. Riešim to aj cez inšpekciu a cez media. Takže asi tak. Určite neodporúčam túto škôlku a skolu.
.