Vaše tipy na dobrú základnú školu v Bratislave
Dobrý deň,
hľadám informácie o základných školách v BA. Na zápis ideme síce až o rok, ale už teraz sa snažím získať nejaké info o základných školách s rozšíreným vyučovaním cudzieho jazyka. Moja predstava je - cudzí jazyk od prvej triedy minimálne 2-3 do týždňa, nízky počet žiakov v triede, pestrý výber krúžkov a samozrejme pozitívne referencie
🙂 🙂 🙂 Ideálne v Petržalke (prípadne Staré Mesto či Karlovka).
Ďakujem
@barbora21 Popravde neviem, lebo deti boli samé. Vo Felixe asi 40 minút, následne pohovor s rodičmi. V Narnii to bolo na dva krát, čast sme videli cez sklo, asi 20 minut hry v skupine 4 deti s učiteľom. Pokiaľ mi je známe, neoveruju vedomosti dieťaťa, skôr pripravenosť a schopnosti.
@celasapremenim ano dávam to aj do médií. A riešime to. Je to ale na dlho.
@tinkaronko0710 drzim ti velmi palce, uplne sucitim a dufam, ze dieta je uz ok vyladene z takehoto niecoho...mozu sa hanbit
@celasapremenim no je to také diskutabilne.ale má to nasledky. Takže tak asi. Ďakujem veľmi pekne. 😘
@nikam ahoj, my sme sa dnes boli pozriet na dod vo felixe, velmi sa nam tam pacilo, mozem sa ta len opytat ze ten odklad dali vasmu malemu prave vo felixe? a ten pohovor s rodicmi prebiehal ako? dnes nam tam hovorili ze dieta tam bude hodinu s nimi ale o pohovore s rodicmi rec nebola...a navyse ma stve ze sa maju stahovat a sami nevedia povedat ze kam, tak teraz neviem ci tam ist na zapis...
@ibajeho - boli ste vo Felixe? My ideme zajtra. teda sa maju stahovat? joj - mne by bolo super keby smerom Karlovka, dubravka - stale hovorim ze tymto smerom nemame skoro ziadne zaujimave skoly. Tak uvidim co nam povedia zajtra.
@nikam a pojdete teda na zapis tento rok? teda aby od septembra nastupil syn?
@vladimira1976 ano boli sme, my to mame tiez od ruky tu skolu ale tak co by som pre maleho neurobila 😉 samozrejme ak sa prestahuju niekam dalej do petrzky tak ho asi vozit nebudem, terajsiu polohu som este ako tak schopna prekusnut ale neviem no...uvidime...praveze vy to mate aspon blizsie do lamaca na monte skolu 🙂
@vladimira1976 Môžem sa prosím spýtať, či Vám vo Félixe povedali niečo bližšie o tom sťahovaní? Zápis na ďalší rok tam prebieha už teraz? Vopred ďakujem.
@vampgirl nepisala som, ze obe otvoria v buducom roku. V novom skolskom roku bude skola z Petrzalky uz prestashovana na ine miesto (nedaleko tej povodnej) to sami potvrdili. Potvrdili aj ze bude este jedna skola v inej casti, ale nechceli dat presne info, lebo je to este v rvoine vynbavovaciek (hlavne priestor), ale snazia sa aby to bolo co najskor.
Ahojte dievcata, tak pridavam sa do diskusie o dobrej zakladnej skole v BA. Tiez uvazujeme kde umiestnit syna. Boli sme pozriet vo Felixe. Vyuka sa mi pacila ale, nepacilo sa mi ze majitel nevedel povedat kde sa budu stahovat, ako to tam bude vyzerat a ze zapisne sa plati 500e este pred tym ako viem ci maleho vobec vezmu. Tiez sa nam velmi paci Narnia, ale zaujem tam je obrovsky a miest malo. mate este neake ine odporucania kde dat syna? Sme z BA 4, tak zas aby sme nemuseli behat kazde rano do Vrakune 😉
Baby zakladna skola Esprit v karlovke. Neake skusenosti?
@mimikas ahoj, esprit je rovno nad nami, majú malé počty detí v triede, učiteľky sú sympošky, poobedie majú v AJ a celkovo sú zameraný na ten anglický jazyk. Mne sa takto čo ich stretávam dlhé roky páčia, hlavne teda ten počet detí na učiteľku. Pozri fotky aj na FB - celkom často dávajú príspevky. Ja teda sledujem Felix - ten je pre mňa super a potom Esprit lebo ten je zas logisticky najlepší. A plus teda ešte my 🙂 ale to by muselo byť potvrdené intelektové nadanie do 1. ročníka ale k nám by som tiež dieťa dala 🙂
A nech sa mi veriť, že už Viktor ide do prvej triedy 🙂
Dobry den ... mate nejake info o ZS Skarniclova?Vdaka

@tinkaronko0710 a prosim ta pekne, aspon ti to fakt riesia? budu mat z toho nejaky postih?? som zhrozena