Vysvedčenie u prváka

tinkakasubova
30. jún 2022

Ahojte mamičky aké mali vaše detičky vysvedčenie 🙂 moj mali skončil z dvomi 2 jkami som stoho smutná lebo všetci v jeho triede samé 1tki a on sám takto

h2
30. jún 2022

Dvojka je dobrá známka! Absolútne nemáš prečo byť smutná. Pochváľ syna za vysvedčenie a zober ho na zmrzku.

bajka16
30. jún 2022

Nečítala som komentáre, ale...Nerieš prosím ťa známky v škole. Sama máš 25 rokov, ešte si to určite pamätáš, určite si nemala ani ty jednotky. Podľa pravopisu si dovolím povedať, že ani tie dvojky. Na svojho syna môžeš byť hrdá a nerieš takéto hlúposti, pokiaľ to niesu fakt zlé známky. Týmto ho akurát tak demotivuješ na celú školskú epizódu, jeho živote. Pochvál ho a daj mu čokoládku, zaslúži si to. 🙂

vlastnynazor
30. jún 2022

@tinkakasubova je tam toho. Hlavne, ze ho skola bavi a ze je schopny sa dane veci/predmety naucit. Pamatam, ze odomna rodicia ocakavali len 1-ky, ked nedajboze 2 alebo na vyske 3, tak robili, ako keby som spravila nieco extremne zle a potom, ked som sa zamestnala, tak sa pekne zobrazuje, ze najlepsie sa maju ti, co si vedia budovat vztahy a znamosti a nie ti, co mali jednotky.

lalenka33
30. jún 2022

Nato, že je pozadu má známky pekné. Nerozumiem, prečo si smutná. Ty sama si určite nemala 1-2 . Mala by si byť naňho hrdá, že to takto krásne zvládol aj keď je rok pozadu. Veľa takých detí musí opakovať ročník alebo ich vrátia do škôlky. Nemôžeš ho predsa porovnávať s deťmi, ktoré niesú pozadu alebo nemajú žiadnu diagnózu. Keď chceš aby mal čisté 1, tak sama budeš musieť popracovať na svojej gramatike lebo ťažko ho doma naučíš niečo, čo sama neovládaš. Mňa sa nikdy v živote nikto nepýtal nato, aké som mala známky. Jediné, čo koho kedy zaujímalo bolo moje maturitné vysvedčenie. Aj to nikoho nezaujímali známky, ale to, že som zmaturovala. Paradox je, že na zakladnej škole som patrila k priemerným žiakom teda našla sa aj 3 na vysvedčení na 2. stupni a na SŠ som patrila k najlepším a zmaturovala s vyznamenaním.

kotulicek
30. jún 2022

@tinkakasubova ahoj moja mala 2 zo slovenskeho jazyka...od radosti som plakala aka je vrlmi sikovna podstatne ucenie jej snazenie bolo ocenene.... na to ze naozaj sa vela krat ucila sama ...je to perfektne ..a prosim ta hlavne sa netrap koli znamkam ...to je to najmenej

cucoriedkacucoriedka
1. júl 2022

@tinkakasubova môj malý má čisté jednotky....a ešte 4 ďalší s ním...u nás boli aj trojky....to ešte pekne skončil...pochváliť ho a ďalej motivovať.moze byť z toho smutný...ale vysvetli mu že krásne sa naučil čítať.pisat.pocitat...a že známky nie sú pupok sveta...

angel2017
25. sep 2023

@tinkakasubova dobry den mozete mi vysvetlit preco dvojky ? Co mu neslo? Tiez mam prvaka a alym systemom ich znamkovali ? Dakujem

tinkakasubova
autor
3. okt 2023

@angel2017 dobrý večer , mojmu malemu nešla matika , slovensky jazyk usta odpoved mu išla super ale ako nahle išla nejaka písomka tak hnet 3, 4 a niekedy aj 5 az pokial sme neprišly nato ze mali ma dyslexia a dysgrafia musel opakovat ročnik a hnet potom mu dali aj asistentku