Wellness pobyt - 4 dni zo školy
Aký máte názor na to ísť počas tyzdna na wellness, mám záujem zobrať aj syna, ktorý je druhak, boli by to 4 dni. Na jednej strane je tu škola, zameškané učivo, a na druhej zážitky. Vynechal by 4 dni zo školy. Učivo sa dá prebrať predtým aj potom, aby návrat do reality nebol krutý. Chodíte na takéto menšie výlety aj počas roka?
Milujem tieto témy, keď autorka sa opýta otázku a pritom je dávno rozhodnutá, len to potrebuje odklepnúť. Ak sú však odpovede proti jej rozhodnutiu tak je zle. Ináč tých 5 dní bez ospravedlnenky ( 7 - predškoláci ) je kvôli zdravotným dôvodom aby nechodili ľudia s každým soplom pre ospravedlnenky a nie na wellness. Dokonca k tomu bolo aj vyjadrenie že pevne dúfajú že sa to nebude zneužívať.
Autorka, chceš dieťa zobrať, tak ho zober. Ono bude zameškané učivo sa dodatočne spolu aj s novým učiť a ty sama vieš ako mu aj učenie ide.
@misinka0611 nebola som rozhodnutá, preto som sa pýtala, či je to ok. Viac názorov bolo za. Tak preto idem. Zopár nickov bolo proti, to sú asi tie učiteľky, čo musia byť v škole. 🤷
autorka predstav si že nie neviem na čo sú dobré takéto posmešky
Ak by zvládol všetko ucivo dobehnúť a ja s nim tak by som určite išla 😉

@zooeynka tiež si myslím, že by to tak malo byť. 😊