icon

Základná čkola Félix - skúsenosti

kulumulu123
2. apr 2017

Ahojte maminky mate niektore skusenosti so zs Felix na. Haanovej ul V petrzalke? Dost nad nou uvazujeme pre dceru ale nenasla som na nete ziadne skusenosti ani reference... Dakujem ☺

nikam
5. jún 2018

@droby pozri

evelynba
6. jún 2018

prosim vas, to stahovanie na Krasnohorsku znamena aj zvacsenie kapacity skoly, ci nie?

vampgirl
7. jún 2018

@evelynba nie, otvaraju kazdy rok dve triedy. Ale teraz otvaraju elokovanu triedu na Tematinskej.

mimikas
26. jún 2018

Dievcata niekto, koho dieta ide do felixu na Tematinsku do 1. rocnika?

nikam
26. jún 2018

@mimikas Nas syn, zajtra sa vidime?

mimikas
26. jún 2018

@nikam asi ano teda, vidime sa 😉

shiiva
29. aug 2018

@mimikas áno my ideme!

mimikas
29. aug 2018

@shiiva tak sa vidime v pondelok😉

mimikas
29. aug 2018

@nikam
@shiiva baby inak co sme dostali mail v pondelok s tym co budu potrebovat prvy tyzden ,tak pisu ze tenisky do telocvicne a von. Myslite ze fakt treba dvoje? Mne sa to zda neake zbytocne. Iank sa mi paci ze nic netreba chystat 😂

nikam
30. aug 2018

@mimikas Chápem, že treba na von a dnu zvlášť. Ale tiež som s tým nepočítala 🙂 Budem len rada, ak budú chodiť veľa von.

mimikas
30. aug 2018

@nikam ano, to som aj ja rada a hlavne moj sa na to strasne tesi, ze bude spoznavat prirodu, on je taky biolog, rad skuma chrobakov a pod a pre neho toto bude to co potrebuje. Hlven hned vedla je les a to moj stale rozprava o tom ako sa tesi ze tam budu chodit.

mimikas
30. aug 2018

@nikam
@shiiva baby a nesiete kvietok prvy den p. ucitelkam?

nikam
30. aug 2018

@mimikas Nieco iste vezmeme, musim vymysliet co, lebo nerada kupujem kvety.

shiiva
31. aug 2018

@mimikas neviem kto sa viac teší, či ja alebo Oskar. Ktorá trieda ste?

mimikas
31. aug 2018

@shiiva na tej Tematinskej je len jedna budu sa volat Zajace. Ja sa tesim velmi aj ked vsetci na mna kukaju ako na divnu ze dieta nejde do statnej.

shiiva
31. aug 2018

@mimikas ja som asi nedostala mail o tom ze čo je potrebné 😒

shiiva
31. aug 2018

@shiiva my sme prváci - žirafy- na krasnohorskej

mimikas
31. aug 2018

@shiiva bolo pisane len taska skolska, prazdny peracnik a doniest desiatu a pitie.

mimikas
31. aug 2018

@shiiva nemas to nahodou v spame?

shiiva
31. aug 2018

@mimikas sorry až teraz mi došlo, že otázka bola kto ide na tematinsku 🙂

modrykonik88
1. jan 2019

Zienky, prosím vás o info. Pri zápise zaplatím 500€ zápisné, ak dieťa nevylosuju alebo neprijmú, vrátia mi peniaze? Vdaka

mimikas
1. jan 2019

@modrykonik88 zaplatis len ak ho vylosuju a ak nevberu, vratia ti peniaze

mogaa
1. jan 2019

Mňa by skôr zaujímalo ako sa potom tie deti vedia prispôsobiť klasickej výuke na strednej škole. Predsa len, dieťa ktoré nie je zvyknuté doma sa pripravovať na vyučovanie, je zvyknuté na volnejší štýl výučby a zrazu klasická škola(stredná) - musí si robiť úlohy a denne sa pripravovať na vyučovanie, klasický štýl učenia....Neterka chodila na cirkevnú -bola jednotkárka, doma sa učila minimum pretože jej stačilo to čo vedela zo školy, ale keď nastúpila na gymnázium tak veľké problémy so zvládnutím učiva..samozrejme učivo bolo aj náročnejšie, ale tým že nebola zvyknutá doma sa učiť tak toto robilo najväčší problém.

namornicka
1. jan 2019

@mogaa podľa mna rodič keď nedá dieta do štátnej ZS z nejakého dôvodu tak ho asi nedá na štátny gympel z toho istého dôvodu. Neviem, možno je pár výnimiek, ale tie klasické “dobre a náročnejšie” gymple majú veľa biflovaciek a množstvo učiva čo treba namemorovat.

stormie
1. jan 2019

@mimikas uz sa nelosuje, tento rok idu otvarat 4 triedy- prijat 80 deti co je cca realny dopyt po tejto skole na zaklade ich skusenosti. Ano, hlasi sa viac ale nakoniec si to niektori rodicia rozmyslia a dieta daju do inej skoly...
@mogaa
@namornicka planuju stahovanie do slnecnic a vybudovanie aj strednej skoly, chceli by to stihnut aby ich terajsi 7maci (najstarsi rocnik co teraz maju) mohli uz nastupit takze klasisku statnu skolu ani nebudu musiet riesit

mimikas
1. jan 2019

@stormiesice tvrdia ze losovat nebudi ale ani to ze ako bude vyzerat zapis pre tolko deti. No uvidime.

mimikas
1. jan 2019

@mogaa deti sa vedia prisposobit dobre, deti z Narnie chodia ma klasicke stredne skoly a su v pohode. Netreba sa bat, ten prvy stupen je dieta nakcitlivejsie a najzranitelnejsie, takze tam mu ten iny pristup urcite vyhovuje

stormie
1. jan 2019

@mimikas na dni otovorenych dveri hovorili ze tak ako pred tym - okrem losovania. Zapisne platis skor ako sa dozvies rozhodnutia inych skol, tak uz len to je take sito pre rodicov ci naozaj maju zaujem o tuto skolu a su ochotny zaplatit. Ak dieta prijmu a rodic sa rozhodne inak tak uz tento poplatok nevratia

mimikas
1. jan 2019

@stormie ano. Za zapis uz platis zapisne a ak aj vyveru dieta, tak ak sa rozhodnes ze nenastupi, peniaze uz nevratia. Tento rok budu prvaci hlavne v budove na Tematinskej.

barca5
2. jan 2019

@mogaa, to sa neda dopredu povedat. Aj ked si myslim, ze uplne v pohode, resp. ten kto by mal problem s prechodom z beznej skoly, bude mat mozno aj z tejto. Podla seba ked to zoberiem, ja som sla z beznej skoly na gympel, same jednicky, olympiady...a prechod na gympel bol pre mna sok, lebo som sa musela zacat naozaj ucit a pripravovat...nie len precitanie poznamok pred hodinou...Takze zavisi to na viacerych faktoroch. A na druhej strane, ja mam vo Felixe druhaka a aj ked ulohy nema, mam pocit, ze ich vedu k dost velkej zodpovednosti, dokonca este aj ked ma dobrovolnu ulohu, tak sa s tym bori, kym to nespravi. Ucia ich tak, aby sa vedeli ucit, aby nieco z uciva aj mali do buducnosti, aby im co najviac v hlave ostalo...nie len na chvilu aby sa napisala dobre pisomka....Uvidime ako to pojde dalej, ale naozaj strach nemam. Myslim, ze sikovne dieta sa na strednu skolu dostane a aj ju zvladne...Jedine, co by mohol byt podla mna problem, je to ze deti su ucene diskutovat a spolupracovat, hladat vlastne riesenia...a ked ich na nejakej inej skole budu nutit robit nieco podla jedneho postupu a dieta pozna iny moze mat problem sa prisposobit, ale aj to je zivot...a nejaky skostnately ucitel mozno povie na dieta, ze je drze, ked sa ozve a chce si nieco ujasnit, lebo k tomu ich vedu...nevies, pytaj sa...