ZŠ Košická - medzinárodný program PYP. Máte skúsenosť?
Ahojte maminky, uvítala by som nejaké osobné skúsenosti o týchto medzinárodných triedach, hlavne čo sa týka PYP1, ale kľudne aj vyšších ročníkov. Chystáme sa tam podať si prihlášku a veľmi by mi pomohli informácie od mamičiek a ich detičiek, ktoré tam chodia. Ďakujem
My sme boli poobede do PYP AJ, syn hovoril, ze to bolo lahke, ze same zabavky. To ale hovori vzdy. Takze tazko povedat, lebo sa mohli deti pri comkolvek pomylit, aj ked rozumeli zadaniu a vedeli. Vzdy je to aj o aktualnom psychologickom rozpolozeni dietatka, hlavne podla mna tie poobedne deti uz boli viac unavene ako tie co isli rano. Tak drzim palce vsetkym...
@mandarinkaa aj mne hovorila dcérka, že to bola zábava a veľa sa hrali. Jediné čo som z nej dostala je, že si mali vymyslieť nejaký príbeh a povedať ho, samozrejme po anglicky. Nič iné neviem, ale čo som započula kým sme tam čakali kedy skončí a ostatné deti už vychádzali von, tak všetky viac menej hovorili to isté a nikto z rodičov nebol o nič múdrejší po ich odpovediach 😊. Očividne aspoň deti sa dobre zabavili, aj keď my z toho máme skôr stres.
@nya hej hej, nemali z toho stres, aj ked tam boli tak dlho. Ten pribeh to mi aj syn hovoril, ze nejake krokodily a opica. Uz nech je piatok, aj ked sanca je tak strasne malicka ☹
Neviete kde na stránke školy bude dnes zverejnený zoznam prijatých detí?
@nya myslim, ze na hlavnej https://gjh.sk/ lebo su tam aj ine vysledky z prijimaciek... ja pozeram tam, ta dufam ze dobre pozeram, lebo uz ma ide porazit 🙂
No uz aj pochybujem ze budu dnes ☹
@mandarinkaa aj ja pozerám tam, tak som sa chcela uistiť, či správne. 🙂
Anglicka trieda uz je
hej, akurát pozerám, že aj už je zavesená🙂 tak držím palce všetkým🙂
@karla24 na prijímačkách nás informovali, že výsledky pridajú na hlavnú stránku po 17:00hod, takže už teraz ich dali skoro
jupiiiii, tak moj chlapcek to zvladol 🙂 zobrali ho 🙂
@mandarinkaa gratulujem! My sme na 38.mieste takže my sme sa nedostali.
@nya to je tiez krasne umiestnenie... dakujem 🙂 inak prislo vam dnes aj z narnie? nam prislo ze ho zobrali, ale teda nepojdeme tam urcite 🙂
@mandarinkaa neviem, my sme do útorka v UK takže až v utorok sa dostanem k pošte. Porazí ma do vtedy! A ako sa rozhodnete Narnia alebo Košická?
@mandarinkaa aha, teraz čítam ešte, že pôjdete na Košickú 🙂.
My sme 28. Tiez nead neprijali....ale sme radi, lebo ideme na cesku. Ale sme hrdi nanu
@nya drzim palce, aby Narnia vysla...
Syn prijaty na Kosicku.🙂
@mandarinkaa ďakujem, Narnia bola od začiatku naša prvá voľba. Teraz som na nervy pretože nám dnes prišla doporučená pošta, ale neviem čo to je. Prišlo vám to z Narnie doporučene?
@eunomia ahoj, gratulujem k prijatiu, tento rok bola este vacsia konkurncia ako vlani 🙂 kruzky su na stranke tu https://gjh.sk/informacie/dokumenty/kruzkyzs161..., je tam napisany aj sachovy a aj lego 🙂, ale ci budu aj buduci rok, tak to netusi asi nikto... na zaciatku roka bol s kruzkami dost chaos, tak si bude treba asi trocha pockat kym sa to utrasie...
@eunomia super, gratulujem, do Sj ci AJ?
@nya nie, z narnie nam prisiel email s tym, ze sa mame objednat na nejake 20minutove stretnutie, ze obaja rodicia mame prist sa porozpravat s vedenim a oficialne teda akoze prevziat asi prijatie
@mandarinkaa dakujem,my SJ,vy AJ,ze?Tiez gratulujem 🙂
@mandarinkaa aha, tak email sme nedostali 😔

Pride mi to skor ako iq testy.