icon

Ako sedia veľkosti oblečenia pre deti v Sinsay?

21barborka21
30. aug 2026

Ahojte baby.
Ak nakupujete deťom oblečenie v Sinsay, akú veľkosť, prosím, beriete-sedia veľkosti, či treba brať väčšie/menšie?
Ďakujem.

galganka
30. aug 2026

O dosť väčšie treba. A priprav sa na to, že veľa vecí je kvalitovo horších ako Pepco. Ale občas aa dá natrafiť na dobré zloženie, ušitie a celkovú kvalitu.

anonym_2c1bf7
30. aug 2026

Mne je zo Sinsay vsetko obrovske ale tak ja som stihla nosim spodok 32-34, vrch/saty XS-S podla strihu (mam vacsie prsia). Teraz v tehu na konci 5 mesiaca su mi akurat S-kove saty co som tam raz kupila a predtym mi boli ako vrece zemiakov. Zimny kabat odtial tiez mi je obrovsky ale tam mi to menej vadi aspon si pod neho viem dat aj hrubsi sveter a nie je na mne prilepeny.

anonym_1919ab
30. aug 2026

Ja nenakupujem ani sinsay,ani pepco,ani kik,ani pod.,však to sú strašné handry,po chvíli vyťahané, neforemné,radsej dám o pár eur viac a kúpim v hm

katkazatka
30. aug 2026

Treba vyskúšať, každá veľkosta má úplne iné značenie. Nieco si kupujem xxxs a niečo L.

sisska96
30. aug 2026
@anonym_1919ab

Ja nenakupujem ani sinsay,ani pepco,ani kik,ani pod.,však to sú strašné handry,po chvíli vyťahané, neforemné,radsej dám o pár eur viac a kúpim v hm

@anonym_1919ab HM ? Tam je niečo vôbec dobré?

21barborka21
autor
30. aug 2026

@21barborka21 Ďakujem baby. Chcela som zmenu z H&M, ale teda radšej pri ňom zostanem

queen_el
30. aug 2026

Ja nakupujem aj v Sinsay pre malého a kupujem veľkosť, ktorú nosí. V niektorých veciach nevidím veľký rozdiel oproti napríklad H&M. Tričká sa zničia asi rovnako z oboch obchodov, vôbec nemám pocit, že by boli lepšie tie z H&M. Rovnako som spokojná s bundami zo Sinsay. Nohavice sú lepšie z H&M, tie v Sinsay veľmi nekupujem.

zuzana2910
30. aug 2026
@anonym_1919ab

@anonym_1919ab HM? Tepláky pre dcéry jeden otras, detto tričká, po prani samá žmola..Zhoršili sa poriadne, pravdepodobne nám tu pchajú 2.al.3 triedu kvality. Už tam máločo kúpim.

98
30. aug 2026
@21barborka21

@21barborka21 Ďakujem baby. Chcela som zmenu z H&M, ale teda radšej pri ňom zostanem

@21barborka21 skús Pepco alebo Takko, lidl. Sinsay sa neskutočné zráža v susičke... a je to otras po 2. oblečený.

galganka
30. aug 2026
@queen_el

Ja nakupujem aj v Sinsay pre malého a kupujem veľkosť, ktorú nosí. V niektorých veciach nevidím veľký rozdiel oproti napríklad H&M. Tričká sa zničia asi rovnako z oboch obchodov, vôbec nemám pocit, že by boli lepšie tie z H&M. Rovnako som spokojná s bundami zo Sinsay. Nohavice sú lepšie z H&M, tie v Sinsay veľmi nekupujem.

@queen_el a nemáš problém s goliermi? Teda dieťa? Lebo my máme teda dosť mini deti a už viackrát som napr. najmenšej vzala o číslo väčšie šaty, alebo tričko a aj tak bol vždy malý otvor na hlavu. Normálne sa neprepchala. Šaty na oslavu som jej tam naposledy kupovala veľkosť 8-9 rokov, keď mala 5. Iba rukávy som skrátila a sedeli jej. A to je fakt maličká.

katkazatka
30. aug 2026
@98

@21barborka21 skús Pepco alebo Takko, lidl. Sinsay sa neskutočné zráža v susičke... a je to otras po 2. oblečený.

@98 prepac, ale všetky tebou vymenované obchody sú úplný nekvalitny odpad. To este oproti nim Sinsay je "kvalitny" obchod.

queen_el
30. aug 2026
@galganka

@queen_el a nemáš problém s goliermi? Teda dieťa? Lebo my máme teda dosť mini deti a už viackrát som napr. najmenšej vzala o číslo väčšie šaty, alebo tričko a aj tak bol vždy malý otvor na hlavu. Normálne sa neprepchala. Šaty na oslavu som jej tam naposledy kupovala veľkosť 8-9 rokov, keď mala 5. Iba rukávy som skrátila a sedeli jej. A to je fakt maličká.

@galganka raz sa mi to stalo s pyžamkom, ale inak nie

anonym_112e28
30. aug 2026
@katkazatka

@98 prepac, ale všetky tebou vymenované obchody sú úplný nekvalitny odpad. To este oproti nim Sinsay je "kvalitny" obchod.

@katkazatka nesúhlasím s tebou absolútne. Takko je velmi kvalitné na detske oblecenie a aj na bundy a doplnky ako čiapky atď..lidl je tak isto kvalitný..len take pyzamka môžem prať a davat do susicky do nemoty a ani obrázky na nich sa nevyperu..pepco to súhlasím, to je otras po dvoch praniach a sušeniach je to handra..a H&M ma velmi kvalitné detske spodné prádlo a tak isto leginy aj tričká.. do nemoty periem a susim v susicke a su úplne v poriadku a to mame veľa h&m zo sekacu..

katkazatka
30. aug 2026
@anonym_112e28

@katkazatka nesúhlasím s tebou absolútne. Takko je velmi kvalitné na detske oblecenie a aj na bundy a doplnky ako čiapky atď..lidl je tak isto kvalitný..len take pyzamka môžem prať a davat do susicky do nemoty a ani obrázky na nich sa nevyperu..pepco to súhlasím, to je otras po dvoch praniach a sušeniach je to handra..a H&M ma velmi kvalitné detske spodné prádlo a tak isto leginy aj tričká.. do nemoty periem a susim v susicke a su úplne v poriadku a to mame veľa h&m zo sekacu..

@anonym_112e28 Z takko mám niekoľko vecí, ktoré som volala kedy kupovala. Všetky sa mi začali robit dierky z preležania. Či to boli pyžama, tričká a po prani stratili tvar. Nemam kus, ktorý by mi vydržal viac ako dva roky.

anonym_1919ab
30. aug 2026
@zuzana2910

@anonym_1919ab HM? Tepláky pre dcéry jeden otras, detto tričká, po prani samá žmola..Zhoršili sa poriadne, pravdepodobne nám tu pchajú 2.al.3 triedu kvality. Už tam máločo kúpim.

@zuzana2910 ja tam zatiaľ len bábätkovske kupujem a teda tam som najviac spokojná a aj ceny sú super.snad má väčšie veci nesklamú

anonym_112e28
30. aug 2026
@katkazatka

@anonym_112e28 Z takko mám niekoľko vecí, ktoré som volala kedy kupovala. Všetky sa mi začali robit dierky z preležania. Či to boli pyžama, tričká a po prani stratili tvar. Nemam kus, ktorý by mi vydržal viac ako dva roky.

@katkazatka tak to je zaujímavé, mozno su tie veci stare..ale ja kupujem z takka aj bazarove aj nové a nic takéto sa mi nedeje..tie veci niektore maju aj 7 rokov kedze z bazáru a su super. Ale zas spodné prádlo od nich nestojí ani za prd, zbehlo sa a asi po 10 praniach odisli gumičky, vybledlo aj zmenilo tvar..

anonym_112e28
30. aug 2026
@galganka

@galganka mne sa toto stávalo z tesca..bavlnené saty dlhorukavove aj tričká.. proste to neprepchala cez hlavu..

galganka
30. aug 2026
@queen_el

@galganka raz sa mi to stalo s pyžamkom, ale inak nie

@anonym_112e28 tesco bolo všetkým vždy široké zase. A ako sa posledné roky dokážu všetky leginy, krátke, dlhé roztiahnuť, pyžamové gate tiež, tam som úplne prestala kupovať.
@queen_el nám už veľakrát, našťastie väčšinou si skúšala priamo v obchode. Ale naposledy aom jej vzala šaty, lebo Sti5ch bol na nich, pre istotu na 7 rokov, pričom napr. HM nosí 4-5 veľkosť a zase to neprepchá cez hlavu.

euka210
30. aug 2026

@21barborka21 vacsi o cislo urcite...pri teplakoch cisla nesedia na standard.

21barborka21
autor
30. aug 2026

Ďakujem za reakcie baby. Ja mám s dcérou trošku problém, má 2 roky a skoro 95cm, momentálne nosí 122/128 tričká a nohavice 116. Samozrejme, v každom obchode sedí iná veľkosť. Tesco jej kupujem tričká pre 7ročné deti a neprepchá cez hlavu, Lild sedí veľkosť a HM takisto. Čo sa kvality týka, HM sa mi pozdáva najviac, Lidl nevydrží dlho a rozťahá sa, Tesco mám práveže pocit, že sa zbehne.

janka_tlucakova
30. aug 2026

Ja pre dceru kupujem obcas na internete z eshopu Gate a velkost aku nosi. Doteraz som bola s vecami spokojna, zo Sinsay uz nic nekupim, to boli hrozne veci, jedine saty boli dobre.