Bazár na modrom koníku
Žienky chcela som sa spýtať že či sa vám tu darí niečo aj predávať lebo mne už skoro vôbec nič nekupujú posledné 2 roky
@victoryma je to slabšie o dost. Ale tak vieme ktorym bazarom je to spôsobené
Fičí skôr bazár, ktorý sa tu nemôže spomínať. Zelená appka vin ted
@a0 presne tam sa mi predáva o stošesť 🤣 za mňa TOP
@a0 presne tam sa mi predáva o stošesť 🤣 za mňa TOP
@zdenkabartakova platíš poplatky?
@victoryma a aké máš ceny? Lebo niektoré za nosené veci ponúkajú asi o 1 až 2 eura menej ako stoji vec nová. Plus keď mám ešte si k tomu platit postu, neoplatí sa to vôbec. Konkrétne som mala záujem o 1 mikinu, za nosenu pýtala 12€, nová stojí 15€. Takže nie je o com.
@victoryma Zavisi aj co predavas a za kolko. Pozrela som zbezne Tvoj bazar a nic by som si tam nevedela vybrat. Ak by som kupovala drahe znackove veci, urcite by som to radsej reisila v original obchode.
Skus vinted, tym, ze je tam ochrana kupujuceho, je to pre nich bezpecnejsie, ale zaroven aj pozor na podvodnikov, ktorych je tam prave kovli tej ochrane dost.
co sa vsak tyka tych znackovych veci, casto na FB citavam, ze vinted chce potvrdenie o pravosti, co snad v Tvojom pripadne nie je problem.
Mne zial vbec.ani na fb.jedine vinted,ale tiez slabota posledne tyzdne.idem sem akurat nahadzat nejake veci,ale uz asi rok-dva sa mi nic nepredalo a stale aktualizujem
@victoryma Tu už nemám inzeráty dlho. Všetko riešim cez Vinted, tam je to super. Aj kupujem, aj predávam. Modrý koník ide dlhodobo dole vodou vo všetkom.
Na bazári modrý koník už posledný polrok veľmi slabo a to mám aj plusko (ktorého jedinú výhodu vidím v tom,že nemám reklamy inak nič). Predávam preto aj na iných portáloch,kde to ide lepšie. 🙂 Kedysi som ale bazár na modrom koníku mala veľmi rada.
ja som tu leniva uz aj nieco nahrat, jedine zelena apka, za minuly mesiac sa mi tam predalo za 217e👍
Mam podobnú skúsenosť. Myslim si ze MK ma oveľa lepsie kategórie a pre mamicky to bola kedysi super platforma pre vsetko. Ked naposledy dvihli ceny Slovenskej posty (a to vyrazne pomohlo tej zelenej znacke) pisala som ako clovek posobiaci v marketingu na support MK nech skúsia dohodnúť nejake partnerské cenniky s postou/zasielkovymi splolocnostami. Lebo toto je zrejme klucova vec ktora rozhodla kam sa predavajuci/kupujuci presunu. Vinted ochrana je naoko super, ale v praxi uplne onicom, mala som tam problém a moja skúsenosť riesenia veci s chatbotom bola fakt zla.
@victoryma zbežne som prebehla tvoj bazar..oblecenie ktoré ponúkaš aj ked dáš za polovicu sa ti nepredá, pretoze je už nemoderne, nadarmo je nove..budeš rada ak predáš balík za 10€ toho oblečenia.. to zbytočné držíš.. a co sa týka porcelánu a keramiky, daj na fb do skupin retro, neviem presne názvy ale vidim to sem tam, ze ľudia predávajú tento starý porcelán a cele sety a je o to vždy bitka. A tie zvyšné veci, ktoré su aj okolo domu atď, daj na bazos alebo tiež na fb do lokálnych skupin ktoré mas blízko.. a kľudne to daj za fľašu vínka alebo čokoládu lebo podľa mňa sa ti nie vsetko podarí predať..
Fuuu, no takto. Chod s tym na vetesnicky trh, ale zlav ceny na 10% hodnotumy terajsich. Nic zaujimave tam nemas, vsetko drahe. To nie v zlom, to je realita
Handier je všade kvantum. V posledných rokoch ľudia tiež začali uprednostňovať kvalitu nad kvantitou
Na vinted kupujem deťom max. bundy - s filtrom nové alebo veľmi dobrý stav, ak je tam jedna fotka alebo v popise tri bodky ani nepozerám ďalej. Tu na koni sa fakt nebudem prehrabávať storočnými inzerátmi, dohadovať sa na poštovnom a zabíjať čas. Keď je problém tak sa už peňazí ani tovaru nedočkáš, podpora 0 bodov. Na vinted kliknem, kúpim, nikomu nemusím oznamovať kde žijem, príde to do boxu, neriešim žiadne blbosti.
A mužovi tam občas kúpim knihy. Tie sa mi tam tiež celkom fajn predávajú, ale ja mám špecifický žáner ktorý majú v obľube najmä Česi.
No nič v zlom ale to oblečenie, ktoré tam máš nie je práve za bazarove ceny a naviac je zúfalo nemoderné. Čo sa týka toho porcelánu, skla a keramiky, tak niektoré kúsky sú predajné ale množstvo ich bežne zoženieš za odvoz.
Reklama na bazár nevyšla… 🙈
Baby ako to funguje na vinted? Skúšala som tam pred dvoma rokmi a úplný chaos popletené to bolo celé, nič sa tam nedalo nájsť ani nahrať moje inzeráty. Už sa to tak polepšilo?
Pozor na dámy z Pl. , klamú o poškodenom tovare.
Baby ako to funguje na vinted? Skúšala som tam pred dvoma rokmi a úplný chaos popletené to bolo celé, nič sa tam nedalo nájsť ani nahrať moje inzeráty. Už sa to tak polepšilo?
@anonym_f6e59a podľa mňa je to tam vcelku prehľadné,do filtra napíšem čo hľadám a mám. Pridávanie inzerátov tiež super 🙂
@victoryma pozrela som si tvoju ponuku. Nehnevaj sa, ale tie staré haraburdy z pivnice - ty by si to kúpila? nezabúdaj, že aj fotka predáva. Keď niečo ponúkam, snažím sa to nafotiť tak, aby to kupujúceho čo najviac zaujalo a cenu navrhujem tiež podľa toho, či by som bola ochotná to kúpiť za toľko aj s poštovným a ešte aj z druhej ruky. Tie kravaty si dnes už nikto nevezme 🤷♀️ a zaprášené zaváraninové fľaše? 🤦🏻♀️ to snáď nie......
@victoryma prepac mi,skoro minimum oblečeniamas na bazari,aj to uz pomerne nemoderne...A poväčšine tovar do domácnosti.Tak velmi nečakaj zaujem...
Možno to bude tým, že ženy na modrom koníku nehľadajú pílové kotúče a erotické overaly 😀. Prepáč, ale to sú naozaj nepredajné veci . Ešte tá autodráha.. ja keď idem na koníka na bazár tak hľadám oblečenie pre deti alebo hračky, ktoré buď ťažko niekde kúpiť alebo sú nové veľmi drahé.. ale teda zavárače ani okná by som sem kupovať nešla...
@anonym_f6e59a podľa mňa je to tam vcelku prehľadné,do filtra napíšem čo hľadám a mám. Pridávanie inzerátov tiež super 🙂
@anonym_620279 Skúšala som teraz pridať inzeráty no aj pri knihe a hračke pýtali farbu rozmer a ony pridali k cene 1,50 za poštovné. Veď poštovné nestojí toľko ale viac.
@anonym_620279 Skúšala som teraz pridať inzeráty no aj pri knihe a hračke pýtali farbu rozmer a ony pridali k cene 1,50 za poštovné. Veď poštovné nestojí toľko ale viac.
@anonym_f6e59a to nie je poštovné,to je ochrana kupujúceho. Poštovné sa zobrazí kupujúcemu,keď si bude vyberať akou spoločnosťou to chce,nezobrazuje sa tebe 🙂 a rozmer a farbu vyplň normálne ako tu
@zdenkabartakova platíš poplatky?
@anonym_f6e59a a ako inak by si tam chcela ako kupujúca filtrovať keď predávajúci nevyplní info o tovare?
Nepriratalo ti poštovné ale ochranu kupujúceho a tu neplatíš ty.
Neplatíš ani poštovné takže aj keď si to nepochopila tak by si skôr mala byť rada, že je "poštovné" nižšie a nie sa sťažovať 😀
@gerrwie_girl aké poplatky podľa teba platí predávajúci?
A inak Vinted tu už nie je zakázané slovo 😀
@anonym_f6e59a toto pri hračkách je jedna z hlúposťi vinted. Daj hocijaku veľkosť.

@victoryma nie už veľmi dlho MK ide dolu vodou 👎